Apple iPad Air 2 Tablet: Pregled, specifikacije, pregledi

V šestih letih svojega obstoja so Ayaphades postali čudovita igračka v resnih pripomočkih, ki zlahka vključujejo prenosnike. In vedno več ljudi raje to "tanko" in mobilno "jabolko" naprave. Tablični računalnik Apple iPad Air 2 je postal ne le lažji in tanjši od svojih predhodnikov, temveč tudi opazno močnejši in produktivnejši. Na splošno je Apple sposoben presenetiti svoje oboževalce, naslednja linija Ayapadov pa ni postala izjema.


Torej, predmet današnjega pregleda - Apple iPad Air 2. Značilnosti, prednosti in slabosti, kot tudi mnenja strokovnjakov, skupaj s pregledi običajnih uporabnikov naprave, bodo podrobneje obravnavani spodaj. Zadnja generacija "Ayri" in nove so podobne le zunaj - glavne razlike so v notranjosti: boljša zmogljivost, boljša kamera, boljši zaslon, skoraj vse je postalo skoraj vse

Vsebina paketa

Paket novih devays je podoben prejšnjim vrsticam. Stroga bela embalaža kakovostne lepenke z nekaj napisi in drugimi informacijami. Vse je Spartansko, toda z delom prefinjenosti, zato, da poimenujemo polje, se preprosti jezik ne vrne, temveč se vse opravi v posebnem slogu.


V paketu boste videli:
 • napravo;
 • USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • polnilec;
 • ročni in garancijski list;
 • prevleka za Apple iPad Air 2 (izbirno).
 • Paket je standard - nič odveč, saj je to pripomoček in tako jeNi veliko denarja, ampak vsaka dodatna oprema v škatli tudi dvigne ceno. Nekatere blagovne znamke pripomočkov za Ayapade v trgovinah so dovolj za rezervne, zato je stvar okusa. V ostalem je vse lepo in na svojih mestih. Poleg tega je podjetje postavilo v škatlo nekaj zelo blagovnih nalepk na temo blagovne znamke, tako da bodo ugledni oboževalci zadovoljni.

  Videz

  Stilistika lastnih naprav ne spremeni blagovne znamke veliko pogosteje. Podjetje lahko imenujemo eden izmed najbolj konzervativnih proizvajalcev v segmentu mobilnih pripomočkov. Ko je skrbno izdelal videz drugega zadetka, je blagovna znamka zapustila predloge za naslednjo generacijo naprav in celo enkrat za dvoje.
  Če posebej proučujemo razvoj oblikovanja Ayapadov, bomo videli, da imajo skoraj vse generacije pripomočkov enake značilnosti in čipi. V bistvu je bila celotna razlika spreminjanje vmesnika in debeline primera. Prejšnjo linijo je zaznamoval razmeroma tanek odbijač - le 75 mm, v primeru Apple iPad Air 2 pa se je blagovna znamka spet zapustila in naprava se je zožila na 61 mm. Poleg tega je treba omeniti, da v naših rokah ni pametni telefon, za katerega so takšne dimenzije zelo dobre, ampak poln deset-palčni tablet. Poleg opazne izgube teže je pripomoček prejel nekoliko drugačno postavitev glavnih elementov. Nekateri lastniki niso tako zadovoljni s takšno inovacijo v Apple iPad Air 2. Ocene uporabnikov so precej zmedene nad predhodno kupljenim pametnim primerom za prejšnje generacije. Novi pripomoček se popolnoma prilega v primeru vdelane programske opreme, vendar se objektiv fotoaparata ne ujemastandardna luknja. Zato bodo morali še posebej pazljivi lastniki odložiti novo opremo za iPad Air 2.


  Modeli transporterja imajo običajno barvo - srebrno ali sivo. Toda podjetje je darilo svojim oboževalcem, ko je izdalo variacijsko serijo v zlati barvi. To je bilo narejeno šele po tem, ko je imel iPhone enako barvo.

  Vmesniki

  Še ena razlika novosti iz njihovih starejših kolegov je bil gumb "Home", v celoti kopiranje zasnove iPhone in dobil vgrajen senzor prstnih odtisov. Na sprednji plošči je natančno osredotočena leča kamere FaceTime. Na koncu je mini-jack na vrhu in zaklenjena tipka za zaslon. Na dnu boste videli vmesnik za zvočnike Lightning za sinhronizacijo z osebnim računalnikom in polnjenje naprave.
  Obseg nihanja je nameščen vstran, vendar ni novega funkcionalnega stikala za zvok v novem Apple iPad Air 2. Povratne informacije uporabnikov o tej temi so dvoumne, saj so mnoge imele dodatno funkcionalnost, čeprav nekoliko razširjajo uporabnost naprave samo zmeden. V vsakem primeru je podjetje opustilo ta ključ in ga najverjetneje ne bomo videli v bližnji prihodnosti. V zvezi s splošnimi vtisi o lokaciji predmetov in montaži naprave, potem tukaj, da se veže na nič - tableta Apple iPad Air 2 se izvaja na vesti in pravilni kakovosti. Nič ne škripi, ne visi in ne izstopa. Poleg tega mat ne zbiraprstne odtise in drugo umazanijo.

  Ergonomija

  Družba "Apple" je trdno prepričana in močno spodbuja svojo idejo, da mora biti tabletka lahka in tanka. Tableta Apple iPad Air 2 v celoti in v celoti izpolnjuje izbrana merila. Če pogledate podobne naprave v tem segmentu, bomo videli, da pripomoček ni le najbolj občutljiva naprava v svojem razredu, temveč tudi najlažji. V primerjavi s prejšnjo generacijo Apple iPhonov je jasno, da je novi izdelek postal lažji za 29 gramov in tanjši za 18%. Odbijač okrogle oblike je prijetno v rokah, dlani pa so enako primerne za pokrivanje naprave tako v vodoravni kot v navpični smeri. Kljub dejstvu, da se zdi, da je primer preveč tanek, se v rokah pripomočka spremeni v presenetljivo enostavno in s pravilnim udobjem. Na splošno, da barve ergonomije naprav Apple je izguba časa - dovolj je reči, da v okviru te postavke, blagovne znamke tradicionalno ima vodilni položaj v IT industriji.

  Prikaz

  Če sledimo zgodovini Ayapedov od leta 2012, bomo videli, da se 10-palčni pripomočki niso prevrnili in trdno pritrdili na oznako v 1536 s 2048 pik pri 264 pik na palec. Danes podjetje ponuja isti zaslon, vendar brez zračnih plasti in tehnologije laminiranja, ki ne bi mogla vplivati ​​na kakovost slike na Apple iPad Air 2.
  Pregled je bil opazno boljši, slika je bolj realistična, neposredna sončna svetloba pa zdaj ni ovira za delo, saj zaslon prinese 56% manj svojih predhodnikov. Poleg tega je razumna avtomatizacija praktičnaIdealno je prilagoditi osvetlitev in druge parametre zaslona glede na okolje. Poleg tega so vsi modeli Apple iPad Air 2 (siva /bela /zlata) opremljeni z visoko kakovostnim oleofobnim premazom, ki vam omogoča, da se v nekaj sekundah znebite prstnih odtisov in drugih onesnaževalcev. Kar zadeva barvne in druge vizualne parametre, ni opaznih razlik od pretekle generacije: odlična kalibracija, naravna gama in sočna slika.

  Strojna platforma

  Tableta Apple iPad Air 2 (64Gb /128Gb) deluje na platformi iOS 8.1. Seveda, značilnosti desete različice je daleč, vendar bo povprečen uporabnik vseh razpoložljivih vrtinčkov in "čipov" dovolj za to. V vsakem primeru, če obstaja želja, lahko vedno posodobite na dejansko platformo. Celotna uporabna funkcionalnost je v celoti razkrita v povezavi z Yosemite. Vzemite, na primer, enak prenos datotek na osebni računalnik: s pomočjo AirDropa bo šel hitro in neopazno. In če uporabljate Apple iPad Air 2 (Wi-Fi) kot modem, predpostavimo s prenosnim računalnikom, nato pa bo zadnji lahko videl preostalo polnjenje baterije mobilnega pripomočka. Mnogi lastniki v svojih pregledih so se večkrat zahvalili podjetju za tako uporaben "čip". Poleg tega so se v središču sporočil pojavili koristni pripomočki, funkcija zamenjave vgrajene tipkovnice pa je bila dodana kateri koli drugi. Vse isto "Aiklaud" se uporablja za shranjevanje podatkov, kjer je lastnik na voljo 5 Gb brezplačno, in čez presežek omejitev bo moral plačati dodatno. Priznanje ruskega in glasuVnos informacij deluje tako, kot bi moralo, zato ne bi smelo biti težav z besedilom brez tipkovnice. Edina stvar, ki se jo lastniki Apple iPad Air 2 pritožujejo v svojih pregledih, je pomoč Siriju, ki se nikoli ni naučila ruskega jezika. V drugem - vse je na mestu: razplamti, deluje in deluje tako, kot bi moralo.

  Produktivnost

  Med drugimi podobnimi napravami Apple, Apple iPad Air 2 je dodeljen tudi dejstvo, da je prejel na krov 2 GB RAM-a. Poleg tega je bila tableta opremljena z interpretacijskim 64-bitnim procesom (A8X), ki deluje na treh jedrih s frekvenco 15 GHz. Grafična komponenta ustreza ne manj močnemu čipu PowerVR iz serije G6650. Poleg tega so inženirji opremili še dodaten sklop čipov (koprocesor), ki je odgovoren za delovanje kompasa, barometra in merilnika pospeška. Družba je opustila svoje 32GB modele z vgrajenim pomnilnikom, zato so v trgovinah na voljo dražji pripomočki s 64 in 128 GB. Če ste navdušeni, lahko vedno kupite osnovno različico - Apple iPad Air 2 (16Gb). Že trdno, da je tradicija vzpostavila blagovno znamko, svojih naprav ne opremlja s pomnilniškimi karticami, zato delamo s tem, kar je znotraj.
  Prejšnji Aireovi modeli so obtoževali, da je pomanjkanje zmogljivosti težavno. Da, bilo je nekaj pomanjkljivosti, vendar jih je težko imenovati kritične. Na primer, problem trajnega ponovnega zagona spletnih mest v brskalniku pri odpiranju aplikacij, ki zahtevajo veliko virov, je popolnoma rešen. Povečanje količine RAM-a /RAM-a, ki smo ga dvakrat igrali, je daleč od zadnje vloge. Poleg tega gledanje pretočnega videa v polni visoki ločljivosti poteka brez zamud in tako naprejzavore in obračanje strani mest z izjemno hitrostjo, kakor tudi skaliranje na katerokoli pikselizacijo, in vse gre gladko in z ustrezno lepoto. Ena od glavnih razlik med Apple iPad Air 2 in njenimi predhodniki je razumljiva večopravilnost, to je udobno delo z več aplikacijami. Safari lahko varno ohranite z več desetimi spletnimi mesti in hkrati delate z drugimi, nič manj zahtevnimi pripomočki. Vse to je precej udobno in brez zamud, ne da bi bilo treba ponovno zagnati aplikacije, kot je bilo s preteklimi generacijami pripomočkov. Kot je za igre, potem je vse v redu. In čeprav je hitrost odziva aplikacije v starem in novem "zraku" nekoliko drugačna, vendar se kljub temu počuti napredek 2-3 sekund.

  Touch ID

  Prisotnost Touch ID-ja je postala ena glavnih značilnosti Apple iPad Air 2 (16Gb /64Gb /128Gb) tabličnega računalnika. Poleg tega ta funkcionalnost zlahka prepozna nov model. Touch ID je vrsta garancije, ki ohranja vaše osebne podatke varne. Dactyloscopic senzor je bil prenesen na napravo iz iphone iz šeste serije, ki uporablja sodobnejši in inteligentnejši senzor kot isti 5S. Inovator na trgu ni skeniral natisov, vendar je v AiR 2 njegovo delo čim bolj udobno. V meniju lahko označite do 10 natisov, senzor deluje zelo jasno in natančno, prepoznavanje pa poteka v nekaj sekundah. Z nastavitvami boste razumeli vsakega malo znanega uporabnika Appleovih izdelkov: pristojni čarovnik vas bo vodilv vseh potrebnih točkah in po nekaj minutah bodo vaši podatki popolnoma zaščiteni.

  Zvok

  Težko je povezati izgovorjavo - visokokakovosten in razumljiv zvok. Edina stvar, ki jo lastniki tabličnega računalnika včasih pritožujejo, je neustrezen prag maksimalne količine, zato je najbolje, da dobite dostojne slušalke za večji učinek. Kljub temu so zvočniki doma zelo glasni in jih je mogoče prilagoditi (samodejno ali ročno) za različne situacije. Mreže se včasih prekrivajo z video posnetkom ali igro, vendar nekaterih kritičnih zlomov na zvoku niso opazili.

  Kamera

  Sprednja kamera z ločljivostjo 12 MP in tehnologijo FaceTime HD, ki lahko zapiše video v visoki ločljivosti (720p). V normalnem okolju je to povsem dovolj za običajno telefonsko in video komunikacijo.
  Podjetje je veliko pozornosti namenilo iSight kamero s senzorsko matrico z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik in zaslonko f /2,4. Blagovna znamka ne poskuša uskladiti pametnih telefonov in tabličnih računalnikov na ravni streljanja, saj Aire 2, čeprav delajo dobre fotografije in videe, vendar še vedno prinaša možnosti za iPhone 6. serijo. Naprava ima nekoliko manjšo velikost slikovnih pik, malo pod snopom svetlobe in brez samodejnega ostrenja v fazi. Vendar pa ima naš respondent najboljšo kamero med vsemi brati tablet. Poleg tega je novost v primerjavi s prejšnjimi generacijami "Aira" naredila očiten korak naprej. Uporabniki v svojih odzivih opozarjajo na inteligentne načine HDR-snemanja, definicijo oseb, "slumou" -video, kompetentno delo s panoramo in prisotnost uporabnihdeluje Timelaps. Dnevne streljanje tableta je primerljiva s kakovostjo za podobne priložnosti iPhone peti seriji, ko pa svetloba slabša funkcije fotoaparata "AIR-2" pada. Na splošno, 10-palčni tableta - je pripomoček, da bi bilo treba odstraniti. Njihov namen je povsem drugačen prostor, tako da je možnost kamere - to ni argument, da je treba upoštevati pri nakupu, in zato, Veseli se že dobre možnosti tehtajo matrike in druge značilnosti.

  Življenjska doba baterije

  Zelo pomembna stvar - je, da se v prizadevanju za "hujšanje" gadget družbe vnemo sledila avtonomijo svojih naprav. Tudi s skromno baterije zaradi zmanjšano velikostjo tablete (324 W * h), lahko naprava zdrži več kot devetih urah velikim pritiskom. Na primer, za eno uro z malo časa preživel v igralnih aplikacij napravi izgubil le 7% baterije. preizkusi na terenu so pokazali, da se tudi pri polni obremenitvi Apple iPad Air 2 (Wi-Fi, pogoste pogovorov, SMS korespondenco in tako naprej. D.) Zadnji baterijo ves dan. Ko gledanje video posnetkov v visoki ločljivosti in 100% svetlost baterija dovolj za malo več kot deset ur. Na splošno je naprava odvajanje v enem dnevu, je mogoče, potem pa imate urno "posilstvo". Če uporabljate tablični računalnik občasno, nekaj ur zvečer, bo baterija traja dva do tri dni.

  Če povzamemo

  Popolnoma nova "AIR-2" izboljšali na vseh točkah, visoko zmogljivost, dober fotoaparatposodobljen zaslon, dejanski senzor za prstne odtise in povečan do 2 GB RAM-a. S podobnimi predhodniki baterije je tableta tanjša in lažja. Model bo zagotovo zanimiv za vse tiste, ki želijo od znane blagovne znamke dobiti pametno napravo z odličnim nizom značilnosti.
  Povprečni model s 64 GB vgrajenega pomnilnika stane približno 40.000 rubljev. Pripomočki so enostavnejši ali resnejši (16/128 GB) se razlikujejo za približno 10.000 rubljev. Čeprav so cene biting v primerjavi z Huawei, Samsunga, Asusami in drugih proizvajalcev, če pa želite veliko kakovosti, potem je verjetno, da ne bo delovalo. Glavne prednosti tablete Apple iPad "AiR-2":
 • lahka in tanka kovinska torbica;
 • lep in eleganten videz;
 • je najhitrejši model v svojem segmentu;
 • odlična zmogljivost baterije;
 • prisotnost senzorja prstnih odtisov.
 • ​​Slabosti:
 • Osnovni model je opremljen z zelo majhno količino vgrajenega pomnilnika;
 • ni možnosti dela z zunanjimi SD nosilci.
 • Na splošno in na splošno je pripomoček uspel in oboževalci blagovnih znamk bodo vsekakor cenili vse prednosti nove naprave. In za tiste, ki niso seznanjeni s proizvodi podjetja, "Air-2" bo zagotovila veliko priložnost, da se seznanijo. Razsodba je nedvoumna - priporočena za nakup.

  Sorodne publikacije