Ogledalo-registrar 10 v 1: pregledi, ki so boljši, specifikacije

V sodobni družbi je prisotnost avtomobilskih DVR podobna pravilom dobrega tona. Uporaba v avtomobilu je postala tako naravna kot, na primer, pranje in umivanje zob zjutraj. V tem članku bomo razpravljali ne le o samodejnem premiku, temveč o ogledalo-registrar 10 v 1 pregledih, ki označuje to napravo kot zelo zanesljivo.

Splošno

Naprava je videti kot običajno vzvratno ogledalo. Toda videz je zavajajoč, saj je v resnici visokotehnološka naprava, ki združuje vse potrebne funkcije, koristne za začetnike in izkušenega voznika.


Katere enake značilnosti združuje napravo, ko je nekoč dobila ime "10 v 1"? To je treba upoštevati v primeru 10 v 1 Smart Mirror:
 • DVR snema ne le pogled od spredaj, ampak tudi pogled od zadaj (kaj se dogaja v kabini).
 • Ko je vozilo parkirano, kamera za sprednji pogled nadaljuje s snemanjem (zelo uporabna za pritrditev vsega, kar poteka na parkirnem mestu).
 • Razmeroma velik (za tak pripomoček) zaslon - kar 5 palcev.
 • GPS-navigator z nastavljivo funkcijo za nadgradnjo prometnih zastojev z uporabo Wi-Fi.
 • FM oddajnik.
 • Omogoča predvajanje videa in način ogleda fotografij.
 • Operacijski sistem Android.
 • Kot posledica zgornjega odstavka je predvideno namestitev dodatnih aplikacij prek Play Market.
 • Za razliko odObičajni DVR-ji imajo svoj pomnilnik (na različnih napravah različnih velikosti) brez uporabe micro-SD kartice.
 • Ogledalo se razlikuje od običajnega, ki je prekrito s posebno sestavo, ki ne zavrže bleščanja, ki je pri sončnem vremenu veliko bolj udobno.
 • Vsa ta kaleidoskop funkcij, ki so centrirane v eni napravi, je pritrjen na navadno vzvratno ogledalo v notranjost vozila ali iz njega.


  Značilnosti

  Poleg omenjenih "ocvirkov" ima naprava že karte železnic Ukrajine, Rusije, Kazahstana, Kirgizije, Belorusije in Abhazije. Snemanje poteka v Full HD formatu z ločljivostjo 1920x1080 in hkrati z dvema kamerama: spredaj in zadaj. Datoteke so shranjene v formatu MP4, ki se predvaja z veliko medijev (format MP4 ni najstarejši video, zato ga številne naprave podpirajo za razliko od vseh MKV ali celo AVI). Pogosto se v takšnih pripomočkih snemanje začne, ko se motor zažene, čeprav je ta funkcija običajno prilagodljiva. Poleg tega, kot pri vsakem posebej naprednem snemalniku avtomobilov, je na voljo tudi G-senzor.

  DVR-ogledalo: kar je bolje in kako izbrati pravo

  Če se voznik odloči za nakup tega pripomočka, je najprej potrebno določiti cilje, ki jih zasleduje potencialni kupec. Na podlagi njih se odločite. Nekaj ​​nasvetov:
 • Če želite, da pripomoček zavzame veliko prostora in kakoZato ni preveč blokiral pregleda v že majhnem avtomobilu, priporočljivo je, da se zadržujemo na modelih z majhnimi velikostmi zaslona - od 27 do 3 palcev. Vendar morate razumeti, da imajo take naprave številne tehnične omejitve v primerjavi z naprednimi izdelki. Na primer, ni videoposnetka.
 • Če stavite na enostavnost upravljanja, bodite pozorni na modele z zaslonom na dotik, velikosti 4 in več. Obstajajo tudi pripomočki, ki imajo nadzorno ploščo.
 • Zasloni, ki so večji od 6 palcev, so običajno kupljeni za gledanje video posnetkov. Podobni pripomočki so koristni za dolga potovanja ali za počitek, pa tudi, če morate samo ubiti čas v avtomobilu. Na primer, čakanje na slabo vreme. Naprave so opremljene s kontrolnimi ploščami, ki vam omogočajo nadzor ne le pripomočka, temveč tudi celotnega seznama uporabljenih predmetov.
 • Jasno je, da je tretji tip veliko dražji od drugih, vendar je avtomobilski DVR, vgrajen v vzvratno ogledalo, veliko bolj priročen in uporaben od običajnih naprav z enakimi funkcijami.

  Pravila nakupa

  V skladu s pregledi je treba zrcalno-zapisovalno napravo 10 v 1 izbrati pametno in upoštevati nekatera pravila:
 • Izberite na podlagi znamke avtomobila. Obstajajo pripomočki, ki so univerzalni, vendar obstajajo tisti, ki ustrezajo strogo določenim modelom strojev.
 • Ugotovite, katera vrednost je najbolj primerna. Jasno je, da dražji izdelek, več funkcij in širši monitor.
 • Odločite se, kateri del prostora na vetrobranskem steklu je primerenpodarite nov pripomoček. Kot je navedeno zgoraj, ima bolj funkcionalna naprava širok prikaz. Takšna enota ne bo precej priročna, na primer v avtomobilu ekonomskega razreda.
 • Če ne morete zbrati zahtevanega zneska za polnopravni pripomoček, nastavljen namesto zrcala, razmislite o proračunski možnosti - video snemalnik na vzvratnem ogledalu. Mnenja kažejo, da imajo take lamele na ogledalu potreben minimum pomembnih funkcij. In so veliko cenejši kot ogledala polne velikosti z monitorjem.
 • Video snemalnik zrcala

  DVR, ki model pregleda kot optimalno razmerje med ceno in kakovostjo, je primer proračunskega pripomočka, ki lahko lastniku zagotovi niz potrebnih funkcij, hkrati pa prihrani prostor v bližini vetrobranskega stekla.
  Poleg teh prednosti se avtomobilski videorekorder QL-268 bistveno razlikuje od potrebe po dodatnih nastavitvah. Poleg tega je model pad. Držite se zrcala z gumijastimi trakovi. Komplet vsebuje priročnik, prtiček za zaslon, kabel USB, polnilnik in seveda sidro. V skladu z navodili podpira ciklično snemanje, prepoznava vokalne ukaze, ima vgrajen G-senzor, medtem ko povezuje pripomoček na prenosnik, deluje kot spletna kamera. Edini negativni dejavnik, ki je del izdelka, je izredno nizka kakovost videa. Car Video Recorder QL-268 stane približno 1500 rubljev. Če avtomobilist stavi na kakovost videa pri izbiri snemalnika, ga je treba upoštevatimožnosti so dražje.

  Trije v enem

  Malo bolj napredni modeli so DVR 3-v-1 DVR-ji, ki kažejo, da ti pripomočki praviloma vključujejo:
 • GPS navigator;
 • radarski detektor;
 • video snemalnik.
 • Niz funkcij je omejen, vendar bo tak seznam bolj uporaben kot veliko število funkcij v istem avtomobilskem videorekorderju QL-268. Naj cena modela tipa "tri v enem" in več (približno 5000 - 6000 rubljev), ampak tukaj je načelo varčnosti: samo najbolj potrebno in nič odveč. Zato se tisti vozniki, ki so razočarani s proračunskimi različicami takšnih pripomočkov (na primer zaradi nizke kakovosti videa - niti številke niso vidne), štejejo za "trojčke". V vsakem primeru je GPS - navigator in registrar v obliki vzvratnega ogledala veliko boljši od istega pripomočka s kupom "okusne", vendar slabe kakovosti snemanja.

  Resnejši pristop

  Če proračun in povprečne različice nista primerna in še vedno želita imeti veliko funkcij (koristnih in ne zelo), in prikaz je širokozaslonski, in tudi nastavljiv kot video kamer, nato pa se vprašajte, kako izbrati video snemalnik, v katerem bo vzvratno ogledalo absolutno vse. Takoj je treba opozoriti, da je cena lahko previsoka. Če voznik odloči o taki žrtev (približno 10.000 rubljev), je priporočljivo, da določi podjetje in se obrnite na trgovino, ki se ukvarja z izvajanjem teh modelov. Ali za obiskuradna spletna stran in spoznajte pogoje dobave, plačila. In hkrati o možnih popustih. Nenadoma bo ceneje. Ne smemo pozabiti, da lahko pri izbiri registrarjevega zrcala pregled 10-v-1 pomaga pri boljši predstavitvi zmožnosti pripomočka.

  Dvr Mirror

  Ultra moderna naprava, ki spada v zgornja merila in lastniku zagotavlja vse, kar potrebujete, pritegne pozornost ne cene, temveč izjemno zmogljivost, ki jo varno postavi mikroprocesor in univerzalna kamera za vzvratno vožnjo. Mnenja o ogledalu DVR Car Dvr Mirror kažejo enostavnost uporabe, enostavnost namestitve in jasen prijazen vmesnik. Zelo zadovoljen s popolno odsotnostjo negativnih ocen, ki kažejo na tehnično okvaro naprave ali slabo delovanje. Vse negativne ocene so omejene le na slabši pristop kupca pri izbiri modela (kupljen pripomoček z velikim zaslonom v avtomobilskem gospodarstvu), kot tudi ni zelo napreden po volji voznika (želijo si ogledati video med vožnjo, kar je zelo moteče in lahko povzroči nesrečo).
  ​​

  Karakteristike Dvr zrcala

  Snemanje videa se izvaja z zavidljivo frekvenco 30 sličic na sekundo, vmesnik je popolnoma preoblikovan, ker ni problema z nastavitvijo. Ciklični video je stalen. Naprava ne ustavi snemanja, da bi shranila datoteko na mikro SD, tako da ni strahu, da se trenutek nesreče ne odraža. Poleg tega v zapisu vedno obstaja "žig" datuma in časa v spodnji vrstici. Snemanje se bo začelo kotnapaja se samo naprava. Torej, ko se motor vozila ustavi, se ustavi. Nočni način je predviden. Deluje na principu korekcije slike s "osvetljevanjem" najtemnejših delov slike.

  Določitev trenutka nesreče

  Poleg tega ima pripomoček G-senzor, je elektronski merilnik pospeška. Namen tega modula - določiti trenutek povečanja obremenitve na avto v času ostrega zmanjšanja hitrosti. Ali pa, če bi avto stal na svojem mestu in čutil napeto težo skupaj s kratkotrajnim povečanjem kazalnika hitrosti. Točen čas nesreče je določen s pomočjo tega senzorja.

  Sklep

  Od trenutka, ko so vozniki začeli širše uporabljati videorekorderje, so praktično popolnoma izničili dejstva o cestni goljufiji, ki je zajemala namerno "zdrsavanje" avtomobila pod drug prevoz, da bi povzročili nesrečo in iztrebili denar od voznika. Zaradi prisotnosti v videorekorderjih rekordnih načinov in senzorjev nesreče se ribolov cestnih dirkališč še ni povsem ustalil. Kljub temu zakon dovoljuje sodnikom, da upoštevajo video posnetek registrarja pri obravnavi nesreče, ki je bil sprejet pred kratkim. Če bi pred tem sodnik lahko sprejel zapisnik, vendar ga ne bi mogel sprejeti, se gradivo zdaj obravnava v vsakem primeru.
  Vendar pa lahko sodnik zavrne razpoložljive datoteke, če so vidne sledi montaže. Zato se mora voznik nemudoma prijaviti, da je bil nameščensnemalnik, odstranite bliskovni pogon in ga zapečatite v ovojnici. Po tem je treba pri pripravi poročila o nesreči prenesti na policista. Če je zapis na ogledalo-registrar 10 v 1 preglede, ki odlično označujejo pripomoček, bo kakovost fotografiranja na višini. Vso srečo na cestah!

  Sorodne publikacije