Kako spremeniti datum Galaxy Ace: podrobna navodila

Težko si je predstavljati sodobno osebo brez mobilnega telefona. Ti pripomočki so imeli pomembno vlogo v življenju prebivalstva. Imajo lastne nastavitve, ki lahko lastniku olajšajo življenje. Potem vam bodo povedali, kako spremeniti datum Galaxy Ace. Nekateri lastniki pametnih telefonov se pogosto srečujejo s problemom spreminjanja časa ali datuma. Zakaj se to dogaja? Kaj moram prilagoditi? Odgovorili vam bomo na ta vprašanja, več sprememb v datumu ali času v telefonu pa vam ne bo povzročilo težav.


Nastavitev naprave

Dejansko vse ni tako težko, kot se zdi. Vsak sodoben lastnik mobilne naprave lahko v nekaj sekundah spremeni svoje nastavitve za pripomočke. Čas in datum tukaj nista izjema. Dovolj je razumeti, katere storitve bodo morale delovati. Kako spremeniti datum Galaxy Ace? To je enostavno uganiti, da je to ena od ključnih točk nastavitev mobilnega telefona. Če želite prilagoditi čas ali datum na pametnem telefonu, morate slediti majhnim navodilom. Kako spremeniti datum Galaxy Ace Duo? To storite tako:
 • Vključite mobilni telefon. Počakajte, da je polno naložen in pripravljen za nadaljnje ukrepanje.
 • Odprite glavni meni naprave.
 • Pojdite v razdelek "Nastavitve". Poiščite postavko »Datum in ura« tam.
 • Kliknite na ustrezen korak. Raziščite predlagani seznam funkcij.
 • Kliknite gumb "Datum". Odpre se majhno okno, ki vas pozove, da vnesete nove podatke.
 • Nastavite ustrezen datum. Kliknite gumb "Shrani".
 • Pri tem so končana vsa dejanja. Po izvedenih operacijah lahko po potrebi pritisnete "Time". Tukaj je predlagano, da prilagodite uro. Nastavitve telefona lahko zaprete. Zdaj je jasno, kako spremeniti datum Galaxy Ace II.


  Onemogočanje sinhronizacije

  Toda včasih ti ukrepi ne pomagajo. Na primer, ura in datum ves čas pade. Recimo, ko ponovno zaženete mobilni telefon. Kako biti v tem primeru?
  Ne obupajte! Dejstvo je, da včasih spreminjanje časa in datuma na mobilnih telefonih ovira sinhronizacija teh nastavitev z informacijami na internetu. Če jo onemogočite, lahko preprosto vstavite nove nastavitve v pripomoček. Kaj je potrebno za to? Zanima me, kako spremeniti datum Galaxy Ace? Algoritem delovanja za nastavitev novih parametrov je že znan. Ampak tukaj je, kako onemogočiti sinhronizacijo telefona z internetom, je še vedno nejasno. Izvaja se na naslednji način:
 • Vključi mobilni telefon.
 • Če želite odpreti meni pripomočka, izberite »Nastavitve«.
 • Oglejte si "datum" postavko - Datum in čas omrežja. "
 • Označite potrditveno polje poleg možnosti" Izključeno ". 24] Finish Zdaj je možno spremeniti datum na mobilni napravi, ne bo se spuščalo ali znova zagnalo.bo delovalo, toda poskusite je vredno. Jasno je, kako spremeniti datum Galaxy Ace. Ali želite pripomoček sinhronizirati z omrežjem in ne trpeti zaradi trajnih zrušitev koledarja in ur? Potem lahko preprosto opustite uporabo interneta. Če onemogočite pametni telefon iz svetovnega spleta, se datum in čas ne bosta sinhronizirala. Telefon lahko na primer nastavite na način »Brez povezave« in spremenite datum in čas na čas, ki ga želi uporabnik.
  Pomanjkljivost metode je, da naprava ob vstopu v omrežje nadaljuje s sinhronizacijo. Najverjetneje se bodo datum in čas spremenila. Zato je bolje, da sinhronizacijo zavrnemo po prej predlagani metodi.

  Povzetek

  Ugotovili smo, kako spremeniti datum Galaxy Ace. Dejansko ta proces ne sme povzročati težav. Tudi novice lastnik pametnega telefona bo spopadel z nalogo. Če vsa predlagana priporočila niso pomagala, pripomoček spontano spremeni datum in čas, zato je bolje, da ga napotite v servisni center. Možno je, da je do okvare prišlo zaradi poškodbe operacijskega sistema ali virusov. Na srečo se to zgodi zelo redko.
 • Sorodne publikacije