VKWorld S8: pregledi in specifikacije

Kitajski pametni telefoni VKWorld niso vodje prodaje, ampak so kupcem dobro znani. Podjetje proizvaja proračunske naprave, ki jih je težko oceniti kot zanesljive glede kakovosti. Toda prednosti naprav so še vedno tam in to je cena. Že nekaj časa se je proizvajalec ukvarjal samo s preprostimi telefoni s tipkami, zdaj pa je začel prihajati v prodajo in pametne telefone. Kar zadeva slednje, lahko pritegnejo pozornost uporabnikov. Med cenovno ugodnimi pripomočki brez okvirja s kovinskim ohišjem je nastal nov model. Še ni prejela veliko mnenj. Pregled VKWorld S8, ki je na voljo v našem članku, vam bo pomagal ugotoviti, kaj so se razvijalci odločili presenetiti sodobnega uporabnika. Naprava uporablja najnovejšo različico "Android" - sedmi Nougat. Telo je narejeno iz titana, kar je glavna značilnost. Poglejmo vse funkcije pripomočka.


Videz in mere

Pregledi VKWorld S8 so na splošno pozitivni. Kakovosten kovinski kovček, kombiniran z zaslonom brez okvirja, mu daje originalen videz. Telefon je težko imenovati kompakten, saj je njegova velikost 158 ​​x 75 x 92 mm. Vendar je to bolj prisilni ukrep kot pomanjkanje razvijalcev. Iskanje tankega pametnega telefona s kapacitivno akumulatorsko baterijo ni tako preprosto. Mimogrede, izgled pripomočka ni neroden. Stranske ploskve poenostavljene oblike, rahlo zaobljeni vogali mu dajejo privlačnost. Na voljo je omejeno število barvnih možnosti. Kupci bodo morali izbratimed modro in črno. Kot slednji, prstni odtisi ostanejo na zadnji plošči med uporabo. Tim, za katerega je označevanje primera pomembno merilo, je priporočljivo kupiti silikonsko prevleko.


V pregledih uporabniki trdijo, da ta model telefona trdi, da je "večen". Na spletu so informacije zdrsnile, da je primer tako zanesljiv, da pametni telefon lahko ore.

Zaslon

Zaslon, ki je nastavljen v pregledih VKWorld S8, prejme le smeh. Najprej je proizvajalec popolnoma opustil okvir zaslona, ​​ki je vizualno naredil sliko neomejeno. Ločljivost je 2160 x 1080 px, razmerje je 18: 9, odlične podrobnosti pa zagotavlja visoka gostota slikovnih pik 403 slikovnih pik in gostota slikovnih pik visoke ločljivosti 403 slikovnih pik. Zaslon je sposoben prikazati več kot 16 milijonov barv z globino 24 bitov Zaslon je opremljen s 25 D steklom, da bi ga zaščitili pred praskami in drugimi poškodbami. Sen Pnevmatika deluje jasno, ko je pritisnjena, deluje hitro.

Kamere

Ne razočarajte uporabnikov in značilnosti kamer v pametnem telefonu VKWorld S8 4G - pregledi te potrditve. Modul s 13 milijoni slikovnih pik deluje kot čelni zaslon. Uporablja se osnova senzorja CMOS. S pomočjo celofanskega fotoaparata lahko fotografirate z ločljivostjo 4160 x 3120 px. Kakovostslike so vredne. Barve na dobri ravni, enako lahko rečemo o podrobnostih.
Glavna kamera ima višjo ločljivost. Temelji na dveh modulih: CMOS senzorjih s 5 in 16 milijoni slikovnih pik. Dopolnjena z dvojno bliskavico. Velikost prejetih fotografij je 4608 x 3456 px. Videoposnetek je posnet kot FullHD. Meni ima veliko število možnosti. Na primer, senzorični fokus, prepoznavanje obraza, panoramsko fotografiranje itd. Po mnenju kupcev je kakovost optike popolnoma skladna z deklarirano vrednostjo.

Zmogljivost VKWorld S8: pregledi strank

Glede na to, da je strošek tega modela približno 12500 rubljev, je njegova strojna oprema povzročila pozitivna čustva kupcev. Osnova procesorja je blagovna znamka MediaTek. Takšna odločitev je precej predvidljiva, saj veliko kitajskih pripomočkov dela na čipih tega proizvajalca. Model procesorja MT6750T zagotavlja dobre rezultate zahvaljujoč 8 računalniškim modulom Cortex-A53. Sistem deluje na principu 4 x 4. Prva polovica jedra se pospeši na 1500 MHz, drugi pa na 1000 MHz. Procesor je izdelan po 28-nanometrskem tehnološkem procesu. Lokacija sistema je 64 bitov. Sklop ukazov ustreza arhitekturi ARMv8-A. Za delo z grafičnimi slikami so razvijalci namestili dvojedrni ARM Mali-T860 MP2 pospeševalnik, ki pri nalaganju deluje pri frekvenci 650 MHz. Koliko pomnilnika je VKWorld S8? V pregledih uporabniki pravijo, da je 4 GB dovolj za reševanje vsakodnevnih nalog. Na pametnem telefonu lahko igrate "težke" sodobne igre, namestite intenzivne vireprogramov, ne bojijo se obešanja in drugih sistemskih napak. Naprava združuje 64 GB vgrajenega pomnilnika. Uporabnik lahko v celoti zavrne zunanje pogone, saj je dovolj prostora za veliko število datotek, aplikacij in druge programske opreme.

Samostojno

Veliko pozitivnih povratnih informacij iz VKWorld S8 prihaja iz močne baterije. Razvijalci izbral baterijo 55.000 čarovnik. Ona ni odstranljiva. Pametni telefon ima možnost hitrega polnjenja. Za kakšno obdobje baterije lahko pričakujete? V običajnem načinu bo pripomoček deloval približno štiri dni. Pri velikih obremenitvah se baterija izprazni približno 12 ur. Za ljubitelje dolgih pogovorov po telefonu je ta model primeren, saj je nemogoč, saj v tem načinu deluje do 30 ur.Če upoštevate značilnosti pametnega telefona, ta parameter nedvoumno zasluži spoštovanje. Čas pripravljenosti je približno 7 dni.

Pametni telefon VKWorld S8: pregledi

Če povzamemo pregled naslednje kitajske mojstrovine, ugotavljamo, da so uporabniki navdušeno vzeli novost. Seveda, prva stvar, ki si zasluži pohvalo, je zaslon brez okvirja z visoko ločljivostjo. Funkcija zaznavanja obrazov ni tako pogosta v nizkocenovnem segmentu, zato je zagotovo pritegnila pozornost strank. Zmogljivosti kamer so popolnoma v skladu s cenovnim segmentom (do 15 tisoč rubljev). Prav tako so uporabniki opozorili na zelo zmogljivo baterijo in titanov kovček, ki se ne boji mehanskih poškodb.

Sorodne publikacije