Razporejeni so razlogi, zakaj fotografije v računalniku niso odprte

Windows 10 se pogosto zruši - slike, slike se ne odprejo v skupnem formatu jpg. Podobno tudi v drugih različicah. Zakaj v računalniku ne odpirate fotografij? Razlog za težavo je več točk. Spodaj je povzetek vseh informacij, zbranih iz različnih virov, da bi razjasnili to vprašanje.

Zakaj ne odpirate fotografij v računalniku

Vir težav pri odpiranju jpg-datotek na "sedem" je več:
 • Prišlo je do spremembe pripone datoteke v drugo, zakaj ne bi odprli fotografij, shranjenih v računalniku. Kot rezultat, začetek nezaželen grafični dokument, in virus na bliskovni pogon, ki se nahajajo na njej, ali kopirati.
 • Obstaja povezava oddaljenega uporabnika programa z zahtevano datoteko.
 • Omejen dostop do datotek. Neuspeh pri odpiranju datoteke je posledica dejstva, da uporabniški račun ni lastnik imenika datotek.
 • Reševanje tipičnih problemov

  V nadaljevanju so navedeni glavni načini reševanja vsakega posameznega problema. Če pride do spremembe dovoljenja za datoteko. Morda obstajajo virusi, ki lahko skrijejo datoteko na pomnilniških karticah in drugih medijih. Kopije postavljajo pod imenom najdenih predmetov, same datoteke se skrivajo. To pomeni, da obstaja zamenjava. Zato, ko dvokliknete sliko, se zahtevane fotografije, ki so prenesene v računalnik, ne odprejo. Vzporedno se zažene virusna koda, ki izvaja uničujoče programirane učinke.


  V tem primeru je priporočljivo, da protivirusni program takoj zaženete s preverjanjem v imeniku datotek, ki se ne odprejo. Nato morate aktivirati funkcijo, ki prikazuje razširitve za znane dokumente. Potrebno je naslednje:
 • Prijavite se v glavni meni Raziskovalca, izberite zavihek "Organiziraj" in vnesite nastavitve mape.
 • Pojdi na "Pogled". Tukaj morate najti možnost razširitve skrivanja, počistite potrditveno polje ob njem. Ponovno preverite razširitev fotografij, ki niso razkrite.
 • Če je vse v redu, lahko nadaljujete.

  Združenja grafičnih datotek

  Lahko se zgodi tudi, da se grafični program preprosto izbriše namensko ali po naključju. Zakaj se nekatere fotografije ne odprejo v računalniku. Prav tako je verjetno, da pop up okno, da izberete program za odpiranje datoteke. V tem primeru se priporočajo naslednji koraki:


 • Vpišite se v "Nadzorno ploščo".
 • Izberite program "Privzeto".
 • Sledimo povezavi, na kateri se privzeto izvaja prehod na naloge programov. Tukaj morate označiti polje poleg enega od zadnjih na seznamu programske opreme po meri za ogled fotografije. Izberite »Privzeto«.
  Tukaj morate izbrati datoteke dovoljenj, ki bodo odprte za ogled v računalniku s standardno metodo pregledovalnika slik. Obstaja alternativa standardnim programom: FastStone, InfanView, XnView. Če so v "sedem" - jih izberite. Vse je narejeno. Zdaj potrebujetePreverite, ali so zahtevane datoteke odprte. Včasih se postavlja vprašanje: zakaj se slike na računalniku odprejo prek Yandexa ali prek drugega brskalnika? Odgovor je zelo preprost: možno je, da ste prenesli datoteko .webm, ki je odprta izključno v brskalniku, ali pa je v nekaterih nenavadnih okoliščinah vaš brskalnik standardni način za odpiranje slik. Zgornji posnetek zaslona prikazuje, kako ga spremenite.
  Po ponovni namestitvi operacijskega sistema se spremeni ime računa. V primeru posedovanja podatkov drugi uporabniki nimajo dostopa. To je tudi eden od razlogov, zakaj fotografije v računalniku ni mogoče odpreti. Da bi rešili ta problem, morate zamenjati lastnika. Če želite to narediti, zaženite prevodnik, vnesite parametre s funkcijo "Razporedi". Na zavihku »Pogled« odstranite možnost »Uporabi poveljnika splošnega«. Shrani. Nato morate poiskati kategorijo "Varnost", za katero se morate prijaviti v "Lastnosti", tako da odprete imeniški meni. Odpre kategorijo »Napredno« v kategorijo »Lastnik«. Tu se račun spremeni v želeno.
  Obstaja verjetnost, da ni nobenega zavihka. V tem primeru se iskanje izvede v »Drugi uporabniki«. Odpre se zavihek Iskanje. V vrstico vnesite račun tako, da označite »Zamenjava lastnika«. Zaprite vsa nepotrebna okna. Ko se na zaslonu pojavijo vprašanja - dajte pritrdilne odgovore. Lahko se prikaže opozorilo.

  Microsoft Nasveti

  Ustvarjalci operacijskega sistema Windows 10 priporočajo orodje, odločilno težavo zprikazovanje diapozitivov, slik, tudi če se na vašem računalniku nekako ne odprejo fotografije. To orodje se imenuje Launch FixIt. Se bo strinjal, da določi taka vprašanja, kot so:
 • nezmožnost namestitve slik kot varčevalca.
 • Funkcija predogleda ne deluje.
 • Obratni vrstni red upodabljanja barv slike med predogledom.
 • Artefakti, zruši se pri prekrivnih slikah.
 • To so vse informacije, povezane s pojavom težav pri odpiranju slikovnih pik na računalniku. V zgornjih informacijah je enostavno videti, zakaj se fotografije v računalniku ne odprejo.

  Sorodne publikacije