Pametni telefon ASUS ZenFone 3 Max: pregledi

Proizvajalci so že utrujeni od izumljanja kul marketinških podjetij in so se odločili, da kupijo kupce po količini. Kot rezultat, vidimo en model pametnega telefona, vendar se izkaže, da pod njim skriva le dva. Enako se je zgodilo z ASUS ZenFone 3 Max. Telefon za povratne informacije ni veliko klical. Zakaj? Še naprej se bomo učili.

Podjetje

ASUS je pravkar vstopil na trg s svojimi pametnimi telefoni. Podjetje deluje od leta 1989. Prvi vzorci "pametnih" telefonov so bili izdelani leta 2007. Toda v zadnjih nekaj letih so ti modeli postali vidni na trgu.


Podjetje se nahaja v Republiki Kitajski. Ukvarja se s proizvodnjo računalniške opreme. Največ časa namenja izdelavi prenosnih računalnikov, monitorjev, stacionarnih računalnikov in njihovih komponent.

O pametnem telefonu

Proizvajalec je izbral ime linije ASUS ZenFone 3 Max. Ocene so večinoma dobre. Vendar ne morejo vsi kupci razumeti nerazumljivo klasifikacijo.
Za mnoge uporabnike je še vedno, da obstajata dva različna telefona z istim imenom. Ampak nihče ne posveča pozornosti nejasni kodi v oklepajih. Izkazalo se je, da je včasih koristno. V nasprotnem primeru boste namesto enega telefona dobili drugo, ki bo opazno drugačno. Posledično sta ZC520TL in ZC553KL dve različni napravi. Razlikujejo se po velikosti, diagonali zaslona, ​​procesorju, fotoaparatu itd. Kljub razliki med napravama se razlikujejo tudi v kompletu, kar dodatno oteži izbiro kupca. Torej, če se odločite za nakup tega modela, pozorno poglejteparametrov, tako da ne morete biti razočarani in se ne pritožujete zaradi brezvestnih prodajalcev.


Pakiranje

V polju ni nič nadnaravnega. Proizvajalec se je odločil, da ga shrani. Obe različici sta zato na voljo v preprosti beli škatli tesnega kartona. Sprednji del telefona je slika modela, vendar ni dodatnega indeksa. Moral bo pogledati zadnjo stran škatle. V notranjosti je polnilnik z baterijo 220 V in USB kablom. Po tradiciji so s sponko sedem kartic odstranili pladenj. Prijetna predstavitev je bila prisotnost OTG adapterja.

Videz

Začnimo z ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL. Design design je bil povprečen. Nekdo je pričakoval bolje, nihče ni impresioniral materialov. Toda izgleda, da je model ponavadi. Ona, mimogrede, izgleda praktično ne razlikuje od druge spremembe. Razlika je le v dimenzijah, ker imajo različne diagonale. Na splošno je bil model zadržan. Predstavljeni v treh barvah: zlato ali, bolj natančno, rožnato, temno sivo in srebrno. Vse stavbe izgledajo dobro. Kot je razvidno iz povratnih informacij lastnikov, so našli vsakega kupca. Na splošno, če se ozremo na predhodno izdane modele, bi lahko opazili, kako želijo proizvajalci izstopati. Bilo je čudnih, čudnih, elegantnih in elegantnih pametnih telefonov. Zdaj so vsi začeli slediti modi, ki najpogosteje narekujejo vodilne znamke Apple in Samsung. Od tu dobimo ukrivljene robove zaslona, ​​zaobljene oblike telesa, uporabo kovin in stekla. Proizvajalci so izbrali eno samo predlogo, ki bo nekoliko spremenila za posebne priložnosti.Enako se je zgodilo z ASUS ZenFone 3 Max ZC553KL. Ocene nas še enkrat spominjajo, da imamo predlogo: zaokroženo ohišje, značilna kombinacija kovine in plastike. Na pokrovu so že običajni pasovi za antene.
Zdaj lahko novost ločite le s taktilnim občutkom. Uporaba 25 D stekla ni vedno dobro izvedena, zaradi česar opazimo občasne klike. Pomembno vlogo igra dodatek. Več je začel zaupati težkim pametnim telefonom s kovinskimi elementi.

Osnovni elementi

Lokacija elementov na pregledih ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL je bila drugačna. Razlog za to je dejstvo, da so se številni lastniki preusmerili na ta model iz drugih kitajskih. In kljub dejstvu, da je vse tukaj ostalo nespremenjeno, je bil kritiziran tudi prenos priključka za slušalke.
Sprednji del je zaseden z zaslonom. Ker pa naprava ni postavljena kot brez okvirja, lahko opazite tanko obrobo ob straneh, okvir na dnu in vrhu zaslona pa je pomemben. Na vrhu je steklo 2,5 D, ki je videti bolj donosno na temnem modelu. Nad zaslonom je sprednja kamera, ki ji sledi "oko" z indikatorji in zvočnikovo mrežo zvočnikov. Svetleča dioda manjkajočih sporočil je komaj opazna. Sam indikator je aktiven v aktivnem stanju, vendar ne moti ponoči. Logotip podjetja je nameščen znotraj zaslona spodaj. Blok kontrolnih gumbov se je premaknil na zaslon. Zadnja plošča je narejena iz kovine, plošče zgoraj in spodaj pa so izdelane iz plastike. Spodaj so antene za komunikacijo. Na vrhu je drugi mikrofon za zmanjšanje šuma.Pod njim je kvadrat "oko" kamere in enake velikosti pod senzorjem prstnih odtisov. Levo od fotoaparata je majhna bliskavica. Na dnu pokrova je zunanji zvočnik. Nad njim je logotip podjetja. Postavitev perforacije zvočnika je zelo neuspešna. Če telefon dvigne zaslon na kavču, ga lahko preskočite.

Podrobnosti

Kot smo že omenili, so podrobnosti o pametnem telefonu ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL dobile dobre ocene. Ni vsakdo bil zadovoljen z dejstvom, da je bil priključek za slušalke premaknjen na zgornji konec. V večini sodobnih modelov se nahaja spodaj skupaj s polnilnim priključkom. Zato so se morali nekateri navaditi.

Drugi elementi so ohranili njihovo umestitev. Kot smo že omenili, na zgornjem koncu zvočnega priključka. Na dnu - majhna luknja glavnega mikrofona in mesto za priključitev polnilnika. Nenavadno se je izkazalo, da je prazen, ker se je govornik premaknil na zadnjo ploščo. Leva stran je vzela pladenj. To je, kot vedno, skupaj. Namestite lahko en microSIM in nanoSIM. Ali pa spremenite enega od "draguljev" na microSD. Desna stran je zasedena z gumbi za nastavitev glasnosti in moči.

Operacija

Po uporabi ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL 16Gb pregledi lastniki levo pozitivno. Kljub značilni obliki in enostavnemu videzu, je bil telefon zelo udoben. Poleg tega, tako različico 55 palcev, in mlajše spremembe. V rokah je udobno. Zaradi zaobljenih obrazov ne pade iz rok in se ne stiska v dlan. Z eno roko je enostavno upravljati. S prstom na optičnem bralniku posrečite dobro. Nekateri lastniki so se pritožiliza delo s tem senzorjem. Toda primer je zelo redka in je najverjetneje povezana z dodatkom.

Zaslon

Nato razmislite o modelu ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL 16 GB. Mnenja o njem niso slaba. Ta sprememba je nekoliko slabša. Deluje z diagonalo 52 palcev. Hkrati je ločljivost zaslona 1280 x 720 slikovnih pik. Za takšno diagonalo je to dovolj. Ni očitnih pomanjkljivosti. Pred nami je dober srednji zaslon.
Ima dobre kazalnike svetlosti in kontrasta. Dan na soncu je dobro viden zaslon. Obstaja samodejni nadzor svetlosti. Deluje pravilno in se hitro odziva na spremembe osvetlitve. Pravilen prenos barv, brez vidnega popačenja. Vidni kot je precej dober, toda z rahlimi spremembami so opazni odtenki popačenja in nejasne barve. Starejši model je dobil 55-palčni zaslon. Zaslon s tekočimi kristali je opremljen z IPS matrico. Dovoljenje 1920x1080, da je pametni telefon ASUS ZenFone 3 Max ZC553KL prejel pozitivne povratne informacije. Glede na prejšnjo spremembo je zaslon veliko boljši. To naredi sliko svetlejšo in bolj živahno. Ima jasnejšo in ostrejšo sliko.

Fotoaparat

Leče v obeh spremembah so tudi različne. ZC520TL opremljen z modulom 13 Mp in zaslonko f /2.2. Objektiv se hitro odziva na ekipo in deluje s tehnologijo PixelMaster. Samodejno ostrenje je pametno in natančno. Včasih lahko "preseže", vendar se zgodi redko in je odvisno od osvetlitve. Ravnovesje beline je pravilno. Obstaja naknadna obdelava fotografije, vendar ni zelo opazna. Podrobnosti slike niso slabe. Problem je nastal le pri dinamičnem razponu. Lahko pa ga "popravite" tako, da vklopite načinHDR V mraku fotoaparat ne pokaže dobrega rezultata. Vendar to ni presenetljivo glede na proračun in parametre. Na splošno je ASUS ZenFone 3 Max prejel pozitivne ocene. Njegov vmesnik je bil priročen. Obstaja niz standardnih načinov fotografiranja, vendar so bolj "za preverjanje". ZC553KL ima izboljšan modul. Deluje pri ločljivosti 16 MP s senzorjem 1/3 in zaslonko f2.0. Ta objektiv naj bo opremljen s tehnologijo ASUS TriTech. Reči, da je zelo koristno, je težko. Toda samodejno ostrenje je postalo natančnejše, saj obstaja analiza kontrasta in detekcija faz.

"Iron"

Ni presenetljivo, da se je zmogljivost izkazala tudi za najboljšo ASUS ZenFone 3 Max ZC553KL 32GB. Obstaja veliko mnenj o tem rezultatu. In če upoštevate parametre, potem je vidna prednost modela z 55-palčnim zaslonom.
Posledično je starejši model prejel procesor z osmimi jedri Qualcomm Snapdragon 430, ki deluje na 14 GHz. Grafika ustreza Adreno 505. Notranji pomnilnik 32 GB, operativni pa 3 GB. Mlajši model je bil šibkejši. Vgrajen je čipov MediaTek MT6737T. Deluje s štirimi jedri pri 14 GHz. Razpored ustreza kitajskemu Mali-T720. Najpogostejša sprememba se prodaja z 2 GB RAM-a. Načeloma lahko posplošite zmogljivost obeh modelov ASUS ZenFone 3 Max 32GB. Mnenja, ki jih dobijo na tej točki. Kdo ni pričakoval, da bi bilo kaj od pametnega telefona nadnaravno, ni bilo razočarano. Manj izkušeni uporabniki so upali, da bodo dobili nekaj več. Pravzaprav imamo pred seboj dva navadna pametna telefona. Njihova predstava je dovolj za uživanje v kateri koli igrina povprečne nastavitve grafike. Včasih pride do rahlega pregrevanja, najpogosteje med polnjenjem.

Avtonomija

Toda v samostojnem delu se je starejši model nekoliko umaknil. Toda to ni vplivalo na preglede ASUS ZenFone 3 Max ZC553KL. 52-palčni zaslon je lahko polnil druge pripomočke. Deluje z 4230 mAh baterijo. Proizvajalec je takoj napovedal, da je čas pripravljenosti 720 ur. Neprekinjen pogovor bo trajal 20 ur. Naprava lahko predvaja filme za 15 ur, na internetu pa lahko traja do 18 ur. Pravzaprav se je, kot ponavadi, vse manj izkazalo. Največja svetlost telefona je omogočila prikaz videoposnetkov 12 ur. Lahko ga prenesete neprekinjeno 5 ur. Na splošno lahko naprava "živi" brez uživanja do treh dni. Toda vse je seveda odvisno od izkoriščanja. Uporabite lahko posebne načine varčevanja z energijo.
Model z diagonalo 55 palcev je prejel baterijo 4100 čarovnikov. Zdi se, da je nekoliko manjša, vendar je lahko glede na povečano velikost zaslona razlika v vrednostih drugačna. Ta model ne bo trajal tri dni. Največ - en dan in pol. Neprekinjena uporaba bo trajala 7 ur. Na splošno je tudi takšen kazalnik dobra odločitev. Kot je proizvajalec pozicioniral pametni telefon kot "v živo", so bili pregledi ASUS ZenFone 3 Max na to točko dobri. Mnogi kupci všeč dejstvo, da ne morete biti strah, da gredo ven brez polnilnik, da telefon na delo ali študij, in ne mislim, da je zdaj sedi.

Ocene

Tu so naslednjeoba modela ASUS. Razumeti moramo, da imamo proračunske možnosti. Ne morete od njih zahtevati nekaj izrednega. Strošek mlajšega modela je približno 10 tisoč rubljev, starejši pa je 1-2 tisoč rubljev dražji. Strošek, ki ga je nekdo zdel precenjen. Konec koncev, za takšen denar lahko kupite močnejši telefon od Xiaomi ali Meizu. Toda ljubitelji ASUS telefona so imeli enkraten vtis. O videzu in oblikovanju mnogi niso govorili. Vsakdo je že utrujen od te tipične zasnove, ki skuša prevarati "jabolčne" naprave. Toda nekdo je bil še vedno zadovoljen z lakoničnim videzom, zadržanimi mirnimi odtenki.
Na splošno je bilo veliko različnih mnenj. Pametni telefon ASUS ZenFone 3 Max je lahko opozoril na svoje tehnične lastnosti. To je bilo veselje za uporabnike in prisotnost Android OS 7.0, ki ga ni pokvarila lastniška lupina ZenUI. Lastniki so opozorili, da naprava nima velikega števila nameščenih programov, ki nimajo nobene koristi in se zasedajo. Proizvajalec je lahko naredil preprost vmesnik z jasnimi nastavitvami.

Sorodne publikacije