Pokemon Pylaup: opis, značilnosti, evolucija

V tem majhnem pregledu bomo govorili o Pokemon Go, kot je Pokemon Pokemon. To bitje spada v tip vode in ima svoje specifične sposobnosti in značilnosti.

Opis

Pokemon Pimple izgleda kot pingvin. Bitje ima temno modro ogrinjalo in svetel trebuh, ki prikazuje dve beli liniji. Debel debel ga varuje pred zmrzaljo, zato se ti liki raje naselijo na ledenih in hladnih mestih. Pokemonov karakter je ponosen in neodvisen, tako da se Pyplap zelo redko spogleduje s svojim trenerjem in mu s samospoštovanjem ne vzame hrane. Poleg tega ta hišni ljubljenček ni res všeč, ko se nekdo pokaže. Odrasli posamezniki raje živijo sami, saj Peplap ne more prepoznati nekoga vodje.Pokemon Pilplap doseže 40 centimetrov v višini pri teži 5 kg. Maksimalno učinkovit proti ognju, zemlji in kamnom Pokemon, vendar šibek proti električni in trave. Odkrivanje in ulov tega bitja v bližini rek, jezer, potokov in drugih rezervoarjev. Poleg tega ta Pokemon ljubi, da se naseli na plažah ali v pristaniščih. Deževno vreme poveča možnost zadržanja tega bitja.

Pokemon Pilplap: Evolution

To bitje se lahko razvija. Po doseganju 16. stopnje se Pokemon Pipplap razvija v Prinplapu. Ta pingvin doseže višino 08 metrov s težo 23 kilogramov. Po stopnji 36 se Pokemon spremeni v Imperial. Ta cesar pingvina je sposoben udariti močna krilalastne, pred katerimi moči tudi ledene plošče ne morejo upreti. Rast Imponeona doseže 17 metrov, s težo do 85 kg. Ta Pokemon je zaslužen samo za vodo, ampak tudi za tip jekla. In to bistveno poveča bojne lastnosti bitja. Imperon ni popolnoma ranljiv za strupene živali in je zelo učinkovit proti vilam, kamnom in ledu, ognju in zemeljskim bitjem.

Sorodne publikacije