Charmerjeva evolucija Pokemon opis in značilnosti

Pokemon Charmander je zelo lepo in zabavno bitje. To je enostavno najti in ujeti, in tako mnogi igralci podcenjujejo tega hišnega ljubljenčka. Toda zaman Charmerjev razvoj vam lahko doda zbirko precej močnega Pokemon, ki se spopada z večino nasprotnikov. Ta mali plašč vam bo povedal, kaj se bo zgodilo s tem bitjem po razvoju.

Opis znakov

Charmader je ognjeni Pokemon, podoben kuščarju, z jezikom plamena na repu. Ta luč pove stanje hišnega ljubljenčka. Če je jezik plamen šibek, potem Pokemon ni zelo zdrav in trener mora poskrbeti za njegovo stanje. Na prvi stopnji, bitje doseže 60 cm, teža pa 85 kg. Sprva je stopnja škode sovražniku šibka, vendar bo razvoj Charmanderja pomagal odpraviti to pomanjkljivost.


Charmelon

Druga stopnja razvoja, ki vključuje evolucijo Charmenderja, je preobrazba v Charmelona. Razviti bitje na tej stopnji je lahko po ravni 16 in z uporabo 25 bonbonov. Charmelon lahko povzroči ne samo ognjene poškodbe, temveč tudi premagovanje nasprotnikov z ostrimi in močnimi kremplji. Pokemon doseže višino 11 metrov in tehta 19 kilogramov. Narava bitja se zelo spremeni in namesto prijaznega in poslušnega dojenčka dobite vnetljivo in agresivno bitje, in to je glavna pomanjkljivost, ki vam bo prinesla razvoj Charmendera v Charmaleonu. V drugem boju in zaščitiznačilnosti Pokemon se bodo znatno povečale.Charisard

Ta močan ognjeni zmaj je najvišja oblika, v kateri se Charmander Pokemon lahko spremeni. Evolucija se pojavi na ravni 36 in po 100 bonbonih. Bitje doseže 17 metrov v višino, s težo 905 kg. Tipu ognja dodamo letenje zahvaljujoč močnim krilom. Znak Pokemon je še težji in brezkompromisnejši. Sedaj si to bitje prizadeva za enakopravnega nasprotnika in ne bo uporabil svoje moči za šibke sovražnike. Moč plamena se močno poveča, zdaj pa je njen rep Charyzard sposoben urediti požare in stopiti kamne. Torej mora trener obdržati učenca pod stalnim nadzorom.

Sorodne publikacije