Hladilnik Indesit IB 160 R: opis, značilnosti in pregledi

Nobena družina ne more brez hladilnika. Toda ko pride čas, da izberete določen model, veliko ljudi začne izgubljati v širokem asortimanu. Res je super. V trgovinah so predstavljene drage enote in ne zelo. Če je proračun omejen na 15-16 tisoč rubljev, je vredno pogledati ruski model Indesit IB 160 R. Mnenja in kratek opis značilnosti spodaj.

Nekaj ​​besed o hladilniku

Ta model je predstavljen v klasični izvedbi. Idealno za vsak slog kuhinje. Nanaša se na kompaktno kategorijo, saj ima dimenzije: višina - 1670 mm, globina - 670 mm širina - 600 mm, kovinski kovček pobarvan bel, plastični vložki. To so vdolbine za udobje odpiranja vrat.


Indesit IB 160 R - model z dvema kamerama. Spodaj je zamrzovalnik s tremi predali. To vam omogoča, da se držite blagovne soseske. So precej prostorne. Z lahkoto bodo jedli meso, ribe in druge izdelke. Hladilnik ima steklene police. Prilagodljivi so po višini, zato vstavljanje velikega lonca, kozarca ali steklenice ne bo problem. Za shranjevanje zelenja, zelenjave in sadja so na voljo posebni kontejnerji.

Indesit IB 160 R: specifikacije

Pred dokončanjem nakupa je treba podrobno preučiti značilnosti tega modela. Kot navaja proizvajalec, je skupna prostornina hladilnika 278 litrov, od tega 83 litrov pod zamrzovalnim predelkom.Izveden elektromehanski nadzorni sistem. Kot lastniki zagotavljajo, težave z izbiro določene temperature ne pride, preprosto obrnite regulator.


Indesit IB 160 R ustreza razredu B za porabo električne energije, porabi 445 kWt na leto. Kompresorski. Njegovo delo daje zvok enak 39 dB. Za odmrzovanje je na voljo sistem za odcejanje. Klimatski razred - N. V hladilniku sta dve vrati. Če je potrebno, jih je mogoče prehitijo na drugo stran. To je pomembno za tiste, ki imajo dovolj majhno ali kuhinjsko pohištvo.

Pregledi lastnikov

Na žalost enota Indesit IB 160 R ne prejme le pozitivnih povratnih informacij. Nekateri lastniki so opazili hrup. Če je naprava nameščena v hodniku ali studio apartmaju, potem med delom, ki ga proizvaja motor, zvok preprečuje spanje. Kompaktna velikost ohišja - za številne prednosti. Vendar pa so odvisne tudi od dimenzij kamer. Nekateri lastniki so opozorili na dejstvo, da se razmerje med zamrzovanjem in zamrzovanjem razdeli nerazumno. Pomembno je razumeti, da ta model ni primeren za velike družine, ampak za študente, koča je optimalna možnost.
Nesporna prednost Indesit IB 160 R je enostavno vzdrževanje. Sistem kapljic vam omogoča, da pozabite na debele plasti ledu, ki se lahko oblikujejo v preprostih hladilnikih. Naprava se odmrzne ročno, kar pomeni, da je odklopljena od napajanja. Prednost ni v metodi, ampak v časovnem intervalu. Odtaljevanje je potrebno redko, saj na stenah ne bo mogelv debelini 5 mm. Navzven telo in vrata so pokrita z visoko kakovostnim emajlom, kar omogoča enostavno čiščenje kontaminacije.

Sorodne publikacije