Kako blokirati oglase v brskalniku?

Z majhno hitrostjo internetne povezave se po vsakem kliku pojavi ozko oglaševanje, ki lahko močno vpliva na hitrost uporabnika na spletu. Greš na oglaševalske strani in v naslednjih desetinah pojavnih oken, ki motijo ​​mnoge lastnike osebnih računalnikov, tablic in pametnih telefonov. Nekateri uporabniki še naprej brskajo po internetu, ne da bi celo razmišljali, kako blokirati oglase v brskalnikih, sistemu Android in tako naprej. Pravzaprav se lahko v desetih minutah trajno znebite pojavnih oken, naključno odprtih mest in podobnih ovir.

Kako blokirati oglase?

Obstajajo štirje načini, kako se znebiti oglasov na vseh napravah, povezanih s spletom. Prvi način je, kako blokirati oglase v različnih brskalnikih z uporabo notranjih nastavitev programa. Drugi način je uporaba razširitev in dodatkov za brskalnike. Tretji način je namestitev specializiranih programov na osebni računalnik, tablični računalnik ali telefon. Četrti način je, da namestite anti-adware brskalnike.
Če uporabnik ne želi iti v podrobnosti o tem, kako blokirati oglase na vsakega od štirih načinov, se lahko ustavite le na prvi in ​​drugi točki. Vgrajene nastavitve brskalnika in dodatne razširitve vam omogočajo, da se skoraj popolnoma zaščitite pred skoki na nezaželena spletna mesta. Prav tako je treba omeniti, da je za vsako prilagoditev brskalnika prilagojeno.


Kako čistitioglaševanje v Chromi?

Če želite videti, kako blokirati oglase v brskalniku Google Chrome, mora uporabnik najti ikono nastavitve v zgornjem desnem kotu programa. Nato morate za njo izbrati element "Nastavitve". Uporabnik bo preusmerjen na stran z nastavitvami brskalnika. Če želite razumeti, kako blokirati oglase v Chromiumu, morate stran obrniti do konca in klikniti »Napredne nastavitve«.
Naslednji korak je iskanje osebnih podatkov na strani. Nato morate klikniti na gumb "Nastavitve vsebine". Po kliku na seznam, kjer želite zapisati element, se blokirajo pojavna okna v brskalniku. Potem morate shraniti spremembe in znova zagnati brskalnik. To je mogoče storiti z nalogo blokiranja pojavnih oglasov v Chromyju brez dodatnih programov.

Kako se znebiti oglaševanja v »Yandexu«. Brskalnik "?

Ruski brskalnik je priljubljen med uporabniki spleta. In tukaj, kot v "Chromy", lahko s pomočjo običajnih nastavitev blokirate oglase. Kot v "Yandex." Brskalnik »naredite to? Preprosto. Če želite začeti, odprite nastavitve brskalnika, katerih ikona je v zgornjem desnem kotu. Nato pojdite na glavne parametre programa.
Da bi razumeli, kako blokirati oglase v storitvi Yandex.Brauser, pojdite na zavihek "Osebni podatki". In zadnji korak je, da namestite kljukico blizu postavke, ki vam omogoča blokiranje oglasov v brskalniku. Nato morate shraniti nastavitve inznova zaženite brskalnik.

Mozilla brez oglasov

Mozilla je eden najbolj priljubljenih brskalnikov na svetu. Uporabljajo jo milijoni uporabnikov omrežja. Chanterelle lahko deluje tako na osebnem računalniku, na tabličnem računalniku in celo na pametnih telefonih. Podatki se zlahka sinhronizirajo z enim računom.
Vendar pa, tako kot vsi brskalniki, Mozilla ni zaščitena pred pojavnimi oglasi. Kako blokirati nadležne oglase v brskalniku brez dodatnih programov? To vprašanje postavljajo mnogi uporabniki. Prvi korak je, da greste na nastavitve programa preko posebne ikone v zgornjem desnem kotu. Nato kliknite gumb "Nastavitve". Nato bo brskalnik pred uporabnikom odprl novo pogovorno okno z različnimi nastavitvami.
Tukaj mora uporabnik odpreti zavihek Vsebina in označiti polje poleg elementa, ki blokira pojavna okna v brskalniku. Po prenehanju sprememb in ponovnem zagonu programa.

Odstranimo oglaševanje v »Operi«

. Zaščitite se pred pojavnimi oglasi v »Operi«, ne da bi namestili dodatne programe in razširitve. Če želite to narediti, odprite meni brskalnika, tako da kliknete ikono Opera v zgornjem levem kotu. Nato na spodnjem seznamu izberite "Nastavitve".

Po tem, v oknu, kliknite na "Spletne strani" in pojdite v skupino "Popup". Nato izberite kljukico poleg elementa, popolnoma blokirajte pojavna okna v brskalniku. Shranimo nastavitve in ponovno zaženemo brskalnik. Tudi vrednoUpoštevajte, da je Opera izdala različico brskalnika, ki že ima funkcijo blokiranja oglasov.

ADBlock - najboljša razširitev za blokiranje oglasov v brskalnikih

Uporabniki interneta se usposabljajo ne le za pojavna okna, ampak tudi za oglaševanje, ki se prenaša na spletna mesta tretjih oseb. Na žalost se ne morejo spopasti s tem problemom. V takih primerih so v pomoč zunanje razširitve in dodatki, ki so posebej zasnovani za blokiranje tovrstnih oglasov. Ena izmed najpogosteje uporabljenih razširitev brskalnika, da se znebite oglasov, je AdBlock. Iskanje tega dodatka za vsak brskalnik je enostavno. Uporabnik mora odpreti shrambo razširitev za določen brskalnik. Vnesite iskalni niz AdBlock. Nato odprite kartico z dodatki, kliknite gumb za nastavitev in sprejmite vse zahteve.
Po tem bo razširitev samodejno prenesena in nameščena v brskalniku. Naslednji korak je ponovni zagon brskalnika. Nato lahko vidite novo ikono, ki se prikaže v vrstici nastavitev programa.
Glavna prednost širitve je zmožnost, da jo onemogočite, ne da bi jo morali popolnoma odstraniti. Kliknite ikono dodatka in začasno prekinite njegovo delo.

AdGuard za osebni računalnik

Ampak kaj storiti, če imate v računalniku nameščenih več brskalnikov in ne želite iskati razširitve za vsakogar. Odgovor je preprost - namestite program na osebni računalnik, ki bo blokiral oglase v vseh brskalnikih hkrati. AdGuard jevečnamenski program, ki združuje vse potrebne funkcije za hitro in varno brskanje po spletnih straneh. Program ne samo blokira sovražne oglase, temveč tudi daje uporabniku veliko lepih dodatkov. Program lahko prenesete na uradni strani AdGuarda. Potem ga morate namestiti. Naredite to preprosto - sledite intuitivnemu meniju za namestitev. Po uspešni namestitvi uživajte v varnem brskanju po internetu. Zahvaljujoč AdGuardu lahko uporabnik:
 • Ne skrbi glede oglasov, pojavnih oken, pasic itd. Strani bodo obdelane v ozadju in preden bo uporabnik prikazan v čisti obliki. Hkrati bo hitrost prenosa hitrejša kot pred namestitvijo programa.
 • Ne razmišljajte o lažnem predstavljanju na spletu. AdGuard bo popolnoma zaščitil vaše osebne podatke.
 • Nastavite starševski nadzor. Nepooblaščena spletna mesta bodo blokirana na vašem osebnem računalniku.
 • Nič več porabe časa za gledanje video oglasov na najbolj priljubljenem video gostovanju. Program bo uporabniku popolnoma odvzel oglaševanje na številnih tovrstnih spletnih mestih.
 • Brskalniki brez oglasov

  Poleg naslednjih načinov odstranjevanja oglaševanja lahko prenesete in namestite brskalnik, ki je že zaščiten pred njim. Eden od najbolj priljubljenih brskalnikov brez oglasov je ideja uCoz. Brskalnik "Uran" ima visoko stopnjo nalaganja podatkov, ne zapravlja RAM-a v mirujočem računalniku in blokira vse vrste oglaševanja v odprtih povezavah.
  Sprednji del je zelo podoben Google Chromu. Enak videz menijev in zavihkov. Toda algoritem iskanja je izposojen od Yandexa. Ta izdelek še ni popolnoma brez napak, vendar pogoste posodobitve kažejo, da projekt ni opuščen. Morda bo kmalu prišlo do Titanov. Drugi brskalnik popolnoma blokira oglase - Avant. Razvijalci trdijo, da je za program značilna visoka hitrost nalaganja strani, ki so že prikrajšane za neželena okna. Tudi program ne uživa veliko RAM-a. Uporabniki imajo možnost, da dodajo strani s črnim seznamom in spletna mesta, ki pošiljajo preveč neželene pošte.

  Sorodne publikacije