"Planet draguljev". Kako priti skozi raven 408 v Planetu Gems?

Kako prenesti raven 408 v "Planet draguljev"? Resnično, v tem ni nič zapletenega. Dovolj, da pokažem majhen odstotek zdravega življenja.

O igri

Razvijalci so ustvarili nepozabno mešanico žanrov "zgradba" in "tri zaporedje". Urejeno z igralcem obarvano kamenčki, lahko in zgradite nekaj. In zanimiv bonus, da dobite ali celo totem. Ljubezen do vožnje - ljubezen in snookas za prevoz, kot pravita. In modeli junakov dodajajo dodatno zanimanje igri.
Dodatek pogosto uporabljajo ljubitelji, da ubijejo čas z napeto igračo, kjer se najbolj zapleteni uganki zmanjšajo na potrebo po izgradnji številnih oblik nekaterih barv. To ni Dragon Age, kjer morate skrbno razmisliti o strategiji boja z zmajem, pripravljenimi na napitke, obnavljanju zdravja in ne samo.


Žanrske igre "tri v vrsti" so zelo primerne za sprostitev možganov in napetih živcev. Toda občasno obstajajo težave mimogrede, in ljudje imajo vprašanje o tem, kako prenesti raven 408 v "Planet zveri". Konec koncev, višja raven, težje je.

Enostavna igra "Planet draguljev"

Kako prenesti 408 stopnjo? To vprašanje si zastavlja veliko igralcev. Toda raven ni zelo zapletena. Za začetek se morate seznaniti z lokacijo kamenčkov različnih barv. Upoštevati je treba, da so tukaj premiki le deset. In zaradi "omejevalnika" na zgornjem pasu, novi kamni ne bodo padli. Zato morate uporabiti največje število bonusov. Tukaj bo osem. Dejanja:


 • Najprej premaknite univerzalni čip, da zgrabite navpični bonus.
 • Bonus je prejet, zdaj ga morate razstreliti. Igralec mora počakati na dokončanje vseh kombinacij, ki lahko povzročijo to dejanje, in šele nato naredite naslednji korak.
 • En bonus mora biti iz zgornje vrstice. Aktivirati ga morate tako, da ga potisnete v levo. Tako se bo pojavil nov padec.
 • Novi se uporablja na enak način. Naslednji pa se ne more ponovno premakniti na levo. Uporabiti morate totem. Potem bo bonus padel brez aktivacije. Ponovno se pomakne na levo, dejanje poteka, pomeni drugo napako. Čaka na isto »levo« usodo.
 • Zadnji bonus se že premakne navzdol, kar pomeni eksplozijo. Ampak potem lahko uporabite ognjeni totem, da preidete raven 408 (Planet of Gems) na 3 zvezdice. Toda ta totem je treba prenesti na dober način. Za dosego tega cilja je priporočljivo večkrat preiti ta korak. In tukaj je veliko zlata.

  Sklepna ugotovitev

  Zgoraj omenjeni vodniki o prehodu niso idealne možnosti. Vsak igralec lahko premisli svojo pot in izve, kako prenesti raven 408 na "Planetu draguljev". Verjetno je, da bo izumljena metoda veliko uspešnejša in bo olajšala hiter prehod.
  Potrebno je le skrbno spremljati gibanje cenjenih kamenčkov, zajeti zakone, najmanjše podrobnosti in eksperiment. Na koncu lahko večkrat preidete na oder in poskusite vse na voljomožnosti. Zato je odgovor na vprašanje, kako prenesti raven 408 na "Planetu draguljev", precej preprost - izbrati najboljšo možnost za prehod te ravni. To je preprosto, če razumete mehaniko padajočih bonusov iz zgornje vrstice.

  Sorodne publikacije