Kako priti skozi raven 185 "Planeta draguljev". Navodila za prehod

Mobilna zabava še naprej zajema svet. Dobesedno vsak dan obstaja več novih igralnih projektov, ki pritegnejo pozornost igralcev, vendar ne toliko kot igra "Planet Gems". Ta uganka je bila nekaj časa v Top Popular v igralni skupnosti in se še naprej razvija, dodaja nove ravni in pogoje za avanturo. Danes bomo govorili o tem, kako iti skozi raven 185 v "Planetu draguljev". Dejstvo je, da se je izkazalo, da ni tako preprosto, saj je treba uničiti čarobne sfere in dobiti zvezde, ki so veliko več kot le dostopne poteze. Sprva se lahko zdi, da to ni mogoče, v resnici pa je vse veliko lažje.


Kaj je ta igra?

Toda preden razmislimo o tem, kako skozi "Plano Gemma" preiti nivo 185, je vredno razmisliti o sami igri. Načeloma v njem ni nič nenavadnega, saj je to tipična vizualna sestavljanka. Potrebno je preurediti diamantno kroglo in poskusiti izvajati dodatne naloge za uničenje posebnih področij ali kopičenje določenega števila točk. Igra se še naprej razvija, prejema posodobitve s širitvijo vsebine, različne slavnostne dogodke in nove priložnosti. Vendar pa je treba upoštevati, da to ni tako preprosto, ker za dolgo časa veliko igralcev zanima: kako prenesti raven 185 v "Planetu draguljev". Čas je, da odpravimo dvome in svetujemo o prehodu te lokacije.

Navodilo za stopnjo prehoda 185

Torej, za dosego pozitivnegaČe želite to narediti, sledite tem korakom:
 • Ne hitite, da bi uničili kroglo, skrbno premislite o vseh korakih in izračunajte približno gibanje razpoložljivih diamantov.
 • Poskusite uničiti spodnje sfere in naredite kompozicijo, tako da med zadnjo potezo imate eno kroglo na desno in eno na levo.
 • Ne pozabite na dodatno nalogo z zvezdami, ki jih želite premakniti navzdol.
 • Igranje se nadaljuje tako, da na koncu mesta zvezde ostane na isti ravni kot predzadnja linija.
 • Če vse naredite prav, potem bodo zadnji dve čarobni sferi pri uničenju popolnoma odstranili zadnjo vrstico in zvezde bodo padle.
 • Torej dokončate vse naloge in se boste lahko premaknili na naslednjo stopnjo.
 • Zdaj veste, kako iti skozi raven 185 v "Planetu draguljev". Vse, kar ostane, je, da dokončate te korake in vsi boste uspeli.


  Ali je še vedno živ?

  To je pravzaprav vse, kar morate vedeti o tem težkem nivoju. Zdaj boste prejeli nagrado in boste lahko nadaljevali. Po končani ravni 185 igre Gem Planet boste naleteli na nove izzive. In verjemite jim, da bodo daleč od tako preprostega v primerjavi z vsemi prehodnimi stopnjami. Zato vam priporočamo, da si izmislite svoje misli in nadaljujete igro. Po najnovejših posodobitvah je igra bistveno povečala število nivojev. Postali so več kot 200. Zato vam ni treba dolgčas.

  Sorodne publikacije