Najboljše strategije RTS na osebnem računalniku

Žanr RTS je dešifriran kot strategija realnega časa. Prevajanje imena tega razreda iger je lahko zelo natančno opisano kot "strategije v realnem času". Ta žanr je morda najstarejši, če vzamete obdobje 90. let. Trenutno kategorija RTS ni posebej priljubljena zaradi spreminjajočih se generacij, drugih prednostnih nalog in koristi v sektorju zabave. Razlog za to je, da razvijalci ne zahtevajo tega žanra - zadnji veliki projekti AAA so že davno izšli. Toda tudi klasiki še vedno lahko prinesejo zadovoljstvo oboževalcev strategijam. V tem članku bomo natančno preučili celotno paleto strategij RTS - brez mešanja zvrsti, RPG elementov in podobnih rešitev. Samo klasika. Samo najboljši projekti.


Katere igre bodo upoštevane?

Treba je omeniti, da določen seznam najboljših strategij ni mogoč - problem so različne zahteve igralcev do grafike, mehanike, pa tudi teme in stilistike igre. Vendar pa obstajajo številne znane igre, ki jih lahko imenujemo najboljše strategije RTS za ves čas razvoja industrije. Spodaj bomo razpravljali o petih svetlih predstavnikih tega žanra:
 • Warcraft 3.
 • Starcraft 2.
 • Red Alert 3.
 • Stronghold Crusader.
 • Družba junakov.
 • Vse te igre lahko še vedno naredijo vtis na igralca, saj nismo izbrali popolnoma starih projektov, ki bi jih bilo težko obravnavati s sodobnim uporabnikom zaradi brezupno zastarele grafike ali mehanike.

  Warcraft 3

  Warcraft serija se po pravici šteje za eno najboljšihRTS-strategije za osebne računalnike v zgodovini. Igra iz Blizzarda je še vedno živa: Battle.net je posodobljen, turnirji potekajo. Tudi projekt je dal življenje popularne MOBA-igre Dota 2.


  Osnova celotne serije je epska zgodba, ki jo podpira obsežno dogajanje in izdelani liki iz domišljijskega vesolja. V tretjem delu so ustvarjalci skočili nad glavo po standardih tistega časa - nov motor, animacije, glasovi enot, mačji prizori, ki vplivajo na domišljijo. Spreminjanje časa dneva, na stotine predmetov, sposobnosti likov in svoboda delovanja znotraj zemljevida je vse, kar dovoljuje Warcraft 3 še vedno velja za eno najboljših strategij RTS na PC-ju. Lahko poskusite zdaj: vsaj iz zgodbe kampanje z vsemi dodatki boste zagotovo dobili veliko zabave, če vam je všeč žanr RTS!

  Starcraft 2

  Izkoristimo drugi del, saj ima originalni Starcraft previsok vstopni prag za začetnike. Nadaljevanje klasike je bolj prijetna grafika, učenje in zanimiv način akcije. Zanimivo je, da se je Warcraft nekoč upošteval le kot ponaredek Starcrafta, čeprav je RTS ustvaril isti studio. Starcraft 2 velja za glavno kibersportno disciplino v žanru vse do danes. Na kakovost dela, ravnotežje, pozornost na podrobnosti te strategije niso enaki. Če niste ljubitelj kibernetske kavarne z najbolj premišljenimi tekmami, hitrim delovanjem igralcev in mikrokontrolom, presenetljivo domišljijo, potem imate zanimivo akcijo z valji in vložki!

  Red Alert 3

  Še en projekt, ki ga je mogoče pripisati najboljšim strategijam RTS. Podružnica Command & amp; Osvoji tri dele. PrvičOba se štejeta za najboljša, a novinec se bolje spozna z bolj sodobno igro, ki je izšla leta 2008. Glavna značilnost strategije je tema "brusnica". Soočenje Sovjetske zveze (z medvedi, vohuni, fantastična tehnika) in Evropo. Konflikt se vmešava v vzhajajoče sonce. V igri lahko preidete skozi akcijo za vsako stran in uživate v šalah, parodijah in popolni mehaniki, ki so se preselili iz starejših serij C & amp; S.

  Stronghold Crusader

  Iz fantastičnih strategij RTS se obrnemo na zgodovinske. Eden od najbolj presenetljivih primerov je klasični križar Stronghold. V seriji Stronghold igralec prevzame vlogo kralja države in skuša svojo državo postaviti v ospredje. Temelj igranja so gospodarske odločitve, gradnja, razvoj kulture, vojakov in tako naprej. Stronghold ponuja tudi veliko možnosti za napad in zaščito svoje trdnjave. Sedaj lahko kupite HD urejanje in se dotaknete klasike. Ima visoke ločljivosti teksture, izboljšan vmesnik in še veliko več. Najpomembnejša stvar pa je ohranjena mehanika in ravnotežje izvirnika. Stronghold Crusader je mogoče razumeti kot strategijo za kibernetski RTS, vendar je odličen za nostalgične večeri sam ali v družbi prijateljev na kartici za več igralcev.

  Podjetje Heroes 1 & amp;

  Serija Društva junakov se nanaša na vojaške strategije. Najbolj priljubljena RTS prejel z izdajo drugega dela. Trenutno je igra ena redkih predstavnikov žanra, ki se v trenutnih razmerah zadržujejo.priljubljenosti strategij na splošno. Igra je posodobljena in podprta z razvijalci, ki ne morejo, ampak prosim oboževalce. Društvo junakov 2 pripoveduje zgodbo o drugi svetovni vojni od Rdeče armade. O avtentičnosti zgodovinskih dogodkov, prikazanih v igri, je mogoče trditi neskončno, toda zanikati, da je v igralnem načrtu, igra prišla ven v redu - je nemogoče. Tudi leta 2018 lahko raven grafike in podrobnosti podjetja Heroes 2 preseneti oboževalca strategij RTS. Tudi ustvarjalci so razmišljali o zanimivi mehaniki učinkov hladu, ledu, vplivu vremenskih razmer na vojake in obnašanju tehnologije. Če vas ne zanima način scene, potem dobrodošli v multiplayer - še vedno so igralci, zanimivi zemljevidi in dobro premišljeno ravnotežje strank.

  Zaključek

  Upoštevali smo le majhen del strategij RTS, ki jih je treba pregledati. Če ste šele začeli raziskovati ta žanr, na žalost med projekti 2015-2018 ne boste našli tako dobrih iger. Obstaja na ducate odličnih strategij - Svet konfliktov, Kozaki, Gospodar prstanov, Zora vojne, Starost imperijev in še veliko več. Strategije RTS - igre, ki so bile v preteklosti najbolj priljubljene, vendar zdaj ne potekajo v najboljših časih. Če želite igrati klasiko, predstavljeno v članku, morate vsaj seznaniti sebe.

  Sorodne publikacije