NVidia GeForce 7600 GT: Funkcije in značilnosti grafične kartice

Ni skrivnost, da je grafična kartica ena najpomembnejših komponent računalnika. Vsaj to velja za igralce. Vendar pa navadni povprečni uporabniki popolnoma in popolnoma odvisni od te komponente. Vendar so dovolj in proračunska različica. To je grafična kartica NVidia GeForce 7600 GT. S svojimi funkcijami boste lahko ustrezno predvajali vsebino HD in celo igrali nekaj igrač. Ampak razmislite o vmesniku bolj podrobno.

Tehnološki proces in nekatere značilnosti strojne opreme

Grafična kartica se izvaja na 90-nm tehnološkem procesu. To pomeni, da lahko adapter zagotavlja relativno visoko zmogljivost pri relativno kompaktnih velikostih. V arsenalu adapterja je 178 milijonov tranzistorjev in 12 pixel zabojnikov. To zagotavlja visoko hitrost obdelave grafičnih podatkov. Z majhnimi dimenzijami ima grafična kartica veliko število tranzistorjev. In to ne more vplivati ​​na udobje pri uporabi NVidia GeForce 7600 GT. Značilnosti kartice vam omogočajo, da ne razmišljate o sistemskih zahtevah za večino iger. Razen kot dela zadnjih dveh let. Vse igre bodo šle, čeprav z minimalnimi nastavitvami grafike.


Adapter uradno podpira DirectX 9.0 z, vendar bo z lahkoto delal od 11 do 12 pogonov. Raven anizotropne filtracije je 12. To je precej dober kazalnik. Pixel Shader različica 3.0. Vmesnik za povezovanje uporablja klasični PCI-E. Vrsta pomnilnika - DDR3. GlavniZnačilnost te kartice je, da je poceni in nezahtevna v delovanju. Grafična kartica NVidia GeForce 7600 GT, specifikacije, ki jih razstavljamo, je odlična možnost za domači računalnik.

Frekvence in spomin

To je najpomembnejša značilnost katere koli grafične kartice. Delovna frekvenca našega junaka je 700 megahertzov. Ampak cenovno dostopna in maksimalna, lahko rečemo, v turbo načinu. To je 1700 megahercev. Ni primeren kazalnik za proračunski sistem. Ta avtobusna frekvenca vam omogoča igranje iger, kljub odkrito majhni količini pomnilnika. Je le 256 megabajtov. Toda časi, ko je bila »strmina« zemljevida merjena v spominskih nastavitvah, je bila dolga. Zdaj na prvem mestu - pogostost. Največja barvna globina, ki jo zagotavlja ta grafična kartica, je 128 bitov. To je povprečni parameter. Še posebej visokokakovostnega barvnega prenosa ni mogoče videti, vendar je mogoče gledati filme ali se udobno igrati. Karakteristike grafične kartice NVIDIA GeForce 7600 GT v zvezi s tem niso velike. Toda za proračunski izdelek je to normalno.


Produktivnost

Kako se kartica izkazuje v "bojnih" pogojih? Če želite to narediti, morate opraviti nekaj testov. In bili so zadržani. Kot rezultat, je NVidia GeForce 7600 GT, ki ima precej skromno, pokazala pomembne rezultate. Ne gre za sintetične teste. Ne dajejo splošne slike. Toda vedenje kartice v igrah razlaga veliko. Torej, ta adapter pokazala stabilno 60 sličic na sekundo v igri "Stalker: The Shadow of Chernobyl" na minimalne nastavitve grafike. Pomemben rezultat za toznačilnosti. FEAR: Extraction Point Ista kartica je že pokazala 55 slik na sekundo, vendar pri največjih nastavitvah grafike. In v World of Warcraft: Legion, z minimalnimi nastavitvami grafike, je adapter izdal 45 slik na sekundo. Zaključek: grafična kartica je zelo sposobna celo sodobnih iger. Čeprav ni "lepota" uporabnik ne bo videl tam.
V zvezi s sintetičnimi testi (vzorec 3D Mark) so rezultati tukaj dvoumni. Grafična kartica NVidia GeForce 7600 GT kaže dobro količino točk, dejansko stanje pa se ne ujema z rezultati testov. Zato takšna preverjanja niso zanesljivi viri informacij. Mimogrede, zmogljivost kartice (tako v testih kot v igrah) se lahko močno poveča zaradi overclockinga. Ta kartica podpira to možnost. Vendar pa ni vredno skrbeti za to zadevo. Adapter lahko preprosto "ubije".

Zaključek

Tako smo pregledali proračunsko grafično kartico NVidia GeForce 7600 GT. Njegove lastnosti niso impresivne, vendar to ne pomeni, da kartica ne vključuje sodobnih iger. Preprosto uporabniki se bodo morali odreči lepim učinkom. In zmogljivost adapterja je dovolj. To je prednost visoke delovne frekvence kartice. Brez tega bi bila taka moč nedostopna, saj je velikost vgrajenega spomina katastrofalno majhna. Na splošno je ta video kartica je odlična rešitev proračuna za proračun računalnik, ki ni načrtovano, da se posiljujejo sodobne supertrabovatelnymi igre. Z vsemi ostalimi GeForce 7600 GT se bo spopadel z navdušenjem.

Sorodne publikacije