Kako prenesti 348 stopnjo v "Planet draguljev". Nasveti

Planet Gems, igralna aplikacija podjetja Nevosoft, izdana za platforme iOS in Android, je v zadnjih letih postala zelo priljubljena. Vprašanje, kako prenesti 348 stopnjo v "Planet elementov", je vse bolj pomembno za igralce, ki so do sedaj uspeli iti skozi igro. V članku bomo povedali, kako premagati to zelo zapleteno raven.

O igri

Projekt je klasični "morilec časa" v žanru "tri v vrsti" z elementi "gradnje". To pomeni, da morate pobrati barvne kamenčke v "veliko treh stvari." Če so gemi več kot trije, se pojavi bonus, katerega aktivacija vodi do obsežnega uničenja kamnov na terenu po določenem načelu.


Razvijalci so dodali možnost gradnje stavb in celo izbiranje znakov, namesto da bi projekt naredili še bolj zanimivo in ga tako dodelili iz številnih aplikacij "klonov". Ravni v igri niso zelo zapletene. Na koncu je projekt osredotočen na prisluškovanje zaslonu, da bi uničil čas. Ampak še dlje v gozdu, več drv. Stopnje postajajo vse težje, ko napredujete skozi Planet Gems. Kako bo prešel nivo 348, če ga igralec prvič srečuje? Odgovor je preprost: poskus in napaka. Pojdi proč ne, zato moraš pridobiti potrpljenje, slediti zakonom in pripraviti taktiko. Ali pa preberite vodnik.

Hyde po ravni 348 Planeta draguljev

Kako iti skozi fazo, če je izbranih vseh šestih zavojev, da bi padla dva cvetja? Treba je jasno sleditipredpisana dejanja:
 • Na prvem zavoju se morajo premakniti okrogli hlodi vijolične barve.
 • Nato se rumeni kamen premakne levo, da dobi bonus.
 • Na tretji potezi morate narediti eksplozijo nastalega "bombnika", tako da bo cvet padel.
 • Nastalo "bombo" je treba na mestih zamenjati s kamnom rumene barve.
 • Aktivirajte horizontalni prostorski bonus, prejet v prejšnji potezi.
 • To je vse, raven je minila in za pet ukrepov. Sam po sebi je preprost, če razumete, kaj in kje premakniti in kdaj razstreliti bonuse. Ko je tehnika že obvladana, se vprašanje o tem, kako prenesti raven »Planeta draguljev«, ne pojavlja več. Če pa se igralec prvič sooči, je redko, da se izognete izgubi.


  Zaključek

  Igra je univerzalni "morilec časa". Idealno za kategorijo ljudi, ki morajo v prometnih zastojih čakati več ur, čakati na dolge čakalne vrste ali nekoga drugega. Zato je podoben način, da se razvedri dolgočasno čakanje, veliko izbrati. Igre žanra "tri v vrsti" prispevajo ne le k povečanju razpoloženja, ampak tudi k odpravi moralne utrujenosti. Barvni kamenčki pozitivno vplivajo na zavest in ne povzročajo draženja očesnih živcev. Lahko pride do negativnega, če igralec ne uspe po več poskusih, da bi prešel raven 348 Planeta draguljev. Kako premagati napake v tem primeru je že opisano zgoraj. Na splošno taktike niso edinstvene. Morda bo eden od igralcev odprl bolj učinkovit način in naredil vodnika z naslovom "Pojdi na 348 raven" Planeta draguljev "v štirih.ali tri poteze ".
  Pravzaprav vodiči sami po sebi nimajo velike vrednosti. Konec koncev, nekaj neuspešnih poskusov je pravzaprav dovolj, da se prikaže potrebna taktika.

  Sorodne publikacije