Kako iti skozi 140 stopnjo "Planeta draguljev"? Nič ni lažje!

"Gem Planet" je igralna aplikacija za platforme iOS in Android v žanru "tri v vrsti" z elementi "stavbe". Igra je bila priljubljena zaradi želje mnogih ljudi, da "ubijejo čas". Vendar pa se včasih pojavijo težave: ne more vsakdo preiti 140 ravni v "Planetu draguljev". Kako to narediti, bomo razložili v članku.

O igri

Žanrski projekti so vedno zahtevali tisti, ki občasno iščejo načine za skrajšanje časa. Naj bo dolga proga na javnem mestu, prometni zastoj na cesti ali samo čakate na konec delovnega dne v dolgočasnem delu.


Igra nima ugank, vendar se s povečevanjem ravni kompleksnost povečuje: obstajajo ovire, ki preprečujejo premikanje kamnov, in zmanjšuje število premikov, ki so preusmerjeni na prehod ravni. To lahko povzroči težave pri prehodu ravni 140 "Planeta draguljev". "Kako naj grem?" - vprašanje ni najpreprostejše. Obstajata dva načina, kako se soočiti s takšnimi težavami: ali prikazati lastne taktike s poskusi in napakami ali se na tej stopnji seznaniti z vsemi najdenimi gidami in pridobljeno znanje uporabiti v praksi. V vsakem primeru je 140 nivojev v igri "Planet of Gem" praktično lahko. Glavna stvar je pridobivanje potrpežljivosti in razmišljanje, kje je bolje postaviti kamenček.

Zdaj bolj natančno. Kako prestopiti 140 stopnjo?

V "Planetu draguljev" se kompleksnost pojavlja predvsem na stopnjah, kjer je število premikov omejeno na majhno število. Tukaj je 35 korakov zauničenje 40 draguljev. Težava je v tem, da je veliko črnih celic in kamnov, ki se čistijo le s pomočjo prostorskega totema.


Če začetnik vpraša 140 ravni "Planet Gems" (kot bi pričakovali), potem to ni čudno. Kljub temu je odgovor preprost: pogojno morate celoten proces razdeliti na dve stopnji. Prva stopnja se začne z aktiviranjem "bombnika" zadrge, ki je v drugem stolpcu na levi (slika spodaj). Aktiviranje bo povzročilo vrsto eksplozij in povzročilo uničenje kamnov v črni barvi. Polje bo polno draguljev.
Na drugi stopnji se morate znebiti zelenih prodnikov, zbrati bonuse, pustiti jih na dnu zaslona na samem koncu igre (v primeru, da so poznejše kombinacije izčrpane, poteze pa vedno manj). Pravzaprav je vse preprosto. Poleg tega raven ne povzroča posebnih težav. Bonusi so aktivirani, dragulji so uničeni. Glavna stvar - ne pozabite totem prostor za odstranitev največje število kamnov.

Zaključek

Ta faza redko postavlja vprašanje tipa: "Kako prenesti 140 stopnjo v" Planet Gems "?" Od tistih, ki imajo višjo in težjo sliko, kjer ni 35 gibov, ampak samo šest. Kljub temu se pojavijo težave. Razlaga je lahko dejstvo, da igro "tri v vrsto" pogosto igrajo ljudje, ki so v stanju fizične in moralne utrujenosti. Uporabite aplikacijo za podatkovne igre, da malo sprostite možgane in živce in se prilagodite pozitivnemu stanju. In v takem položaju oseba pogosto dela napake. Na splošno je aplikacija dobro zasluženapriljubljena zaradi nezahtevnosti, barvitosti in neenakosti drugih članov žanra. Razvijalci dodali elemente "gradnje" v igri, kot tudi sposobnost, da izberejo junaka.
Torej je projekt dobil svoj poudarek in ga igralci zelo zanimajo.

Sorodne publikacije