Podrobnosti o preverjanju celovitosti predpomnilnika v promociji

Danes vam bomo povedali, kako preveriti integriteto predpomnilnika v Steamu. Igre ne delujejo vedno pravilno. Zgodi se, da pri zagonu programa pride do napake. Tudi težave se lahko začnejo med samim procesom igre.

Razlogi

Vprašanje, kje v "Promotorjih" preverja celovitost predpomnilnika, se praviloma pojavi pri ljudeh, ki se soočajo z napako. Podobne težave lahko povzročijo težave z računalnikom ali samo platformo. Ampak danes bomo razpravljali o možnosti, kjer je vzrok za neuspeh poškodovane datoteke iger.
Da bi ugotovili njihov status, obstaja posebna funkcija, imenovana "Preverjanje predpomnilnika". Datoteke iger lahko poškodujete iz različnih razlogov. Vir problema je lahko nenadna prekinitev prenosa zaradi zaustavitve računalnika.

Navodilo

Obravnavamo praktični del rešitve vprašanja, kako v "Steam" preverjamo celovitost predpomnilnika. Odprite knjižnico iger. Nato z desno miškino tipko kliknite desno aplikacijo in izberite "Lastnosti". Rezultat bo okno, ki prikazuje parametre igre. Če želite odpraviti vprašanje, kako preveriti celovitost predpomnilnika v "pozivu", potrebujemo zavihek z imenom "Lokalne datoteke". Obstajajo kontrole, ki vam omogočajo delo z materiali za igre. Na trdem disku računalnika si lahko ogledate tudi skupno velikost aplikacije. Nato uporabite gumb "Preveri integriteto". Ko se zažene, se ta funkcija začne takojoperacijo, ki nas zanima.

Povzetek

Pri odločanju o tem, kako preveriti celovitost predpomnilnika v "pozivu", se je treba zavedati, da ta postopek zagotavlja veliko obremenitev trdega diska osebnega računalnika. Zato priporočamo, da med svojim delom ne izvajate drugih podatkovnih operacij, zlasti nameščanja ali odstranjevanja programov in kopiranja datotek. Tudi v obdobju preverjanja je bolje, da ne izvajate iger.
Če je potrebno, se lahko postopek kadar koli prekine. V ta namen je na voljo gumb "Prekliči". Čas, ki je potreben za ta postopek, se lahko razlikuje glede na hitrost diska in velikost izbrane igre. Če uporabljate pogon SSD, bo postopek trajal nekaj minut, tudi če imate veliko količino programa. Po testiranju bo platforma Steam prikazala informacije o poškodovanih datotekah, če so bile na voljo in jih prenesle. Naprej bo nadomestil zlomljene elemente.

Sorodne publikacije