ZTE Axon 7 mini: značilnosti, opis, fotografija

Priljubljenost kitajskih pametnih telefonov narašča iz dneva v dan. Proizvajalci iz Celestiala so se naučili oblikovati kakovostne pripomočke. Številne naprave imajo vrhunske funkcije, vendar se prodajajo po dostopni ceni. To je optimalno povezovanje stroškov in funkcionalnosti za mnoge kupce kot glavno merilo za izbiro. Ta članek bo predstavil pregled ZTE Axon 7 mini. Ta pametni telefon je poenostavljena različica vodilnega kitajskega ZTE Axon 7. Seveda ima manjše velikosti in bolj skromne lastnosti. Proizvajalec stoji kot glasbeni instrument. Je tipičen predstavnik srednjega segmenta in se prodaja na drobno za približno 20 tisoč rubljev. Torej, poglejmo, o čem namerava proizvajalec presenetiti uporabnike?
Oblikovanje

Seveda bo pregled ZTE Axon 7 mini začel z značilnostmi njegovega videza. Razlike v zasnovi s "starejšim" modelom niso vidne. Isti srebrni okvir na sprednji plošči, zaokrožen "stranski". Toda razlike so še vedno tam in so v velikosti. "Mlajša" različica je dobila naslednje dimenzije - 1475x71x78 mm. Tanka kompaktna naprava je popolnoma v roki. To je mogoče nadzorovati tudi na poti, vendar je treba omeniti, da je hrbtna kovinska površina nekoliko spolzka, zato je najbolje, da takoj nosite prozorno oblogo, ki je vključena v komplet. ZTE pametni telefon Axon 7 mini - glasbeni pripomoček oziroma proizvajalec uporablja visoko kakovostne zvočnike, ki se nahajajo na sprednji plošči od zgoraj in spodaj. VOglaševalski slogan je navedel, da lahko lastniki uživajo v koncertnem zvoku. Reči, da je ta izjava 100% resnična, verjetno nihče ne bo vzel, vendar je zvok res impresiven.


Prisotnost stranskih okvirov zaslona je bila nekoliko poškodovana. So dovolj široke, da lahko vizualno povečajo primer. Ampak zaradi pravičnosti ugotavljamo, da so vidni le, ko je zaslon vklopljen. Zbirka ni prejela nobenih pritožb. Primer je izdelan v dobri in visoki kakovosti. Pri interakciji z napravo obstaja občutek zanesljivosti. Ni gube, plošča se ne upogiba. Na zadnji strani tradicionalnega vezja so skener, objektiv kamere in bliskavica. Obstaja nekaj pripomb o delovanju senzorja prstnih odtisov - ne deluje od prvega. Mehanski kontrolni ključi se odstranijo z desne strani. Po mnenju večine lastnikov je njihova lokacija čim bolj priročna. Na nasprotni strani škatle je pladenj za "seme". Ena od rež je združena - lahko namesti micro-SD flash pogone. Priključek za priključitev slušalk je na vrhu, na dnu pa je mikro USB vmesnik in majhna luknja za mikrofon.
ZTE Axon 7 mini: specifikacije zaslona in fotoaparata
Ta model, čeprav ima mini predpono, se lahko pohvali z 52-palčnim zaslonom. Vrsta zaslona je AMOLED, kar je nedvomno prednost. Slika je prikazana z visoko ločljivostjo Full HD. Veliko uporabnikov je opozorilo na oleofobni premaz, ki preprečuje kontaminacijo stekla. Mimogrede, zadnja vrsta je 2,5 D. Obseg svetlosti je zadosten, samodejno prilagajanje delujev redu Tipalo je mehko, jasno in hitro prepozna dotakne. Obstaja način delovanja rokavic, vendar je treba paziti na dejstvo, da zaslon na dotik postane preobčutljiv, kar lahko privede do številnih napačnih klikov. Na ulici je udobno komunicirati s pripomočkom, vendar je na soncu vidna barva zaslona.
Dejstvo, da ZTE Axon 7 mini vsebuje dostojno spoštovanje, ste lahko prepričani, ko ste spoznali ločljivost kamer. Glavna značilnost je 16-megapixel matrica (f /1.9). Opremljen je s samodejnim ostrenjem faznega tipa. Za flash, razvijalci uporabljajo dve LED, ki odražajo svetlobo različnih temperatur. V video načinu snemanje posnetkov poteka kot Full HD. Uporabniki so ocenili veliko število nastavitev v aplikaciji kamere. Skoraj vsi parametri se lahko spremenijo ročno. Edina stvar, na katero se morate navaditi, je fotografiranje v temi. Da ne bi dobili mastnega okvirja, se bo telefon moral nekaj časa premikati, običajno nekaj sekund. V osrčju mobilnega fotoaparata je senzor s 8 milijoni slikovnih pik (f /2.2). O tem ni bilo posebnih komentarjev uporabnikov. S pomočjo "frontalnega" lahko naredite dobre slike in komunicirate prek video komunikacije.

Strojna oprema

Čas je, da razmislite o mini platformi ZTE Axon 7. Delovanje naprave ustreza čipu Snapdragon 617. Razvijalci so namestili osem računalniških modulov, od katerih polovica pospeši do 1500 MHz, ostalo pa do 1200 MHz. Kot koprocesor je izbran Adreno 405. Dopolnilne so karakteristike delovanja"Operativna" v treh gigabajtih, uporabnik pa je na voljo približno 15 GB. Native pomnilnika v telefonu 32 GB, sistemske datoteke zasedajo približno 12 GB.
Gadget podpira delo z vsemi brezžičnimi moduli. Govorimo o Bluetooth 4.1 GLONASS /GPS, Wi-Fi, NFC. Operacijski sistem je šesta naprava Android. Obstaja lastniška lupina - MiFavor UI 4.0. O sistemu ni bilo nobenih posebnih komentarjev, vendar so prisotni nekateri "napaki". Če je na primer nastavljeno geslo, ozadje ne bo delovalo, delo v ozadju aplikacij se samodejno ustavi.

Avtonomija

Značilnosti mini baterij ZTE Axon 7 kupcev niso navdušile. Napajalnik ima zmogljivost samo 2705 magije. Da bi naprava "preživela" pred večerjo, je potrebno skrajšati čas aktivnega zaslona na 3 ure. Takšnih rezultatov ni mogoče imenovati odlično, saj je celo med "državnim proračunom" že mogoče najti modele, v katerih so baterije nameščene na 3000 mag ali več. Proizvajalec je spoznal, da zmogljivosti vgrajenega akumulatorja ne bodo zadostovale za normalno delovanje, zato je predvidena možnost Qualcomm Quick Charge 2.0 (hitro polnjenje).

ZTE Axon 7 mini: pregledi

Na koncu pregleda si oglejmo vse prednosti in slabosti pripomočka, o katerem so nam uporabniki povedali v svojih pregledih. Prednosti:
 • Privlačen izgled.
 • Zbirka odlične kakovosti.
 • Nemoteno delovanje sistema.
 • Dobre stereodinamike.
 • Slabosti:
 • 3G deluje nestabilno.
 • Delovanje optičnega bralnika ni dovolj jasno.
 • Preobčutljivost senzorja z aktivno možnostjo "V rokavicah".
 • Šibka baterija.
 • Med delom postane res vroč.
 • Sorodne publikacije