Igra "Planet draguljev". Kako iti skozi raven 334 v "Planetu draguljev"

Kako prenesti stopnjo 334 v "Planet Gems"? Odgovor je preprost, vendar je vse v redu. Mnogi so vprašani to vprašanje, ker je znano, da v vsaki igri z naraščajočimi ravnmi in kompleksnostjo narašča.

O igri

"Planet Gems" - najbolj znani predstavnik puzzle iger, kjer morate zgraditi barvne kamne v treh v eni vrsti. Razvijalci v tem primeru so šli še dlje, da ne bi vodili življenja hermaphrodita v žanru. Ustvarili so igro s stavbami, mini parcelami in bonusi. Tako se je ena najbolj zanimivih mobilnih aplikacij imenovala "Planet Gems".


Kako zmagati na ravni 33 "Planeta Gem"

Kompleksnost te ravni je, da so rože, ki jih je treba izpustiti, nad "luknjami". In še vedno trik za odprtine so kamnite kocke. Obvezno, lomljenje ledu, poskusite se ne dotikati cvetja. Ali pa z uporabo totemov posadite rastline v eni vrsti. Takoj, ko bo cilj dosežen, se bo kocka razpadla na desno in cenjeni cvetovi bodo padli. Raven se bo štela za opravljeno. Za vsa ta dejanja je sprejetih samo 19 korakov, zato morate o njih dobro premisliti. Obstaja tudi možnost - najprej odstraniti led, nato narediti pripravo kombinacij vrstic brez uporabe kock, toda šele nato se totemi uporabljajo za odstranjevanje motenj s številkami in premikanje cvetov v eno smer. Različice so lahko številne, vsaka od njih je zanesljiv način, da greste skozi raven 334 v "Planetu draguljev".


Zaključek

Posebnost takšnih iger je, da jih ne morejo utrujati. Aplikacija je običajen "časovni morilec", ker je vedno lepo, da se barvni kamenčki oblikujejo v tri, vidimo, kako izginejo in na svoje mesto pridejo novi. In bonusi prispevajo tudi k množičnemu uničevanju draguljev in hitremu prehodu ravni. Druga značilnost je, da je nemogoče natančno določiti, kakšna je, recimo, stopnja 334 v igri "Planet draguljev", in na primer 335 bo malo drugače. Za vsako stopnjo lahko pripravite strategijo. In koliko ljudi, toliko strategij. Ni nujno, da imate bogato domišljijo. Na koncu to ni potepuh, kjer morate rešiti kompleksne uganke, kjer vsak korak vpliva na nadaljnje odločitve, zato vam ni treba razmišljati o tem, kaj, kje in kako. Prehodna stopnja 334 v "Planetu draguljev" ni težja kot, na primer, loviti navadnega Pokemon v aplikaciji Pokemon GO. V tem primeru - celo v mestu za zagon neobvezno. Planet draguljev je odličen način, da si vzamete čas z nečim, saj že dolgo stojiš v prometnem zastoju. Ali sredstvo, da ne zamudite zaposlitve v obdobju, ko ni povečane obremenitve in vam ni treba teči v pisarni visoke hitrosti, s prehodom z ene na drugo nalogo.
Za take vloge je treba reči, da so številne. Barvite kamne privlači veliko ljudi. Zagotavljajo sproščujoč učinek in pomagajo razbremeniti stres po delu in med njim. Je dolga pogovorna stranka mučena, ki je 40 minut govorila po telefonu?Rešitev je! Lahko se dotaknete zaslona, ​​da izberete pravo kombinacijo dejanja in razumete, kako prenesti raven 334 v "Planetu draguljev".

Sorodne publikacije