Dodatek k Far Cry 3: Pregled, opis in priporočila za namestitev

Far Cry 3 je ena najboljših iger leta 2012. Izdal je veliko število modifikacij in različnih aplikacij, ki igralcem omogočajo, da popolnoma spremenijo igro, od grafike do majhnih podrobnosti. Dodatki omogočajo igralcem, da ne izgubijo zanimanja za Far Cry 3. Obstajajo globalne spremembe in manjše spremembe, ki spreminjajo le nekaj podrobnosti.

Far Cry 3: Deluxe izdaja

Ta dodatek je bil izdan takoj po izdaji igre. Samodejno se namesti iz zaganjalnika aplikacij. Aplikacija za Far Cry 3 zahteva produktivni računalnik. Zahteva Intelovo jedro i3 in več, 1 GB grafično kartico in 4 GB RAM-a. Značilnosti dodatka Far Cry 3:


 • Posodobljena glasba, ki se predvaja v ozadju in v avtomobilih.
 • Dodatni izvajalci. Namesti se v koren igre. Poleg tega imajo arhivi dobre nasvete za preživetje na otoku.
 • Posebni sklop "Predator". Igralec bo lahko lovil s posebno puško "Predator 707". Uporabite ga lahko samo v enem načinu. Za spletno igranje je na voljo močan lok "Predator".
 • Komplet bojevnika. Omogoča dostop do posebnega bodala, ki poveča možnosti za tatoo. Dagger deluje samo v multiplayer načinu.
 • Različne odprave. Z njihovo pomočjo lahko lik odpre posebne lokacije na otoku. Med njimi so stare ruševine in bunkerji druge svetovne vojne. Odklenili bodo izključno orožje, ki ga lahko uporabiteigra za več igralcev.
 • Tudi zaradi te aplikacije na Far Cry 3 se bo pojavil nov lik z imenom Hark, v čigarm arzenalu so pošasti z bombami. Poleg tega obstajajo še 4 dodatne misije z znakom.


  Far Cry 3 Originalna končna fiksna različica 0.1

  Glavna naloga razvijalca - narediti Far Cry 3 brez dodatkov, ki spreminjajo ravnotežje igre in elemente igranja. Dodani so bili deli, ki niso bili dovolj v igri od njene izdaje. Spremembe so se dotaknile naslednjih točk:
 • Na koncu igre protagonist ostane z nagnjenim prstom.
 • Orožju je bila dodana boljša oprema, kartuše so povečali.
 • Sovjetsko orožje je bilo doslej dosledno.
 • Določene manjše črkovalne napake v besedilu.
 • Izboljšali so vse teksture orožja in znamenitosti zanje.
 • Prav tako so razvijalci spremenili kot gledanja v aplikaciji na Far Cry 3. In dodali še več živali - lik zdaj ne potrebuje ur za iskanje opice. Na nekaterih mestih je bilo spremenjeno vedenje pošto na kontrolnih točkah. Poleg tega so razvijalci izboljšali posebne učinke od zvokov orožja.

  Far Cry 3: Modovi in ​​dodatki k preživetju

  Ustanovil se je kot ločena stranka. Večina aplikacij se imenuje Načini za preživetje. Zaradi spremembe so kazalniki zdravja popolnoma izključeni iz sovražnikov in živali, silhuete nasprotnikov s spremembo pa niso poudarjene. Ljubitelji težke igre lahko izklopijo kartico. Seveda, igralec bo zelo težko igrati, zato razvijalci priporočajo uporabo prikrite taktike, kot z dodatkom večkratnih možnosti zapreživetje

  Far Cry 3 Ziggyjev Mod v403

  Ta dodatek velja za enega najbolj celovitih in globalnih. Z njim lahko oseba spremeni praktično vse v igri. To bo dodalo realizem in akcijo v Far Cry 3. S pomočjo njega lahko oseba spremeni barvno shemo znamenitosti. Spremenili so se tudi vsi posebni učinki strelnih orožij. Poleg tega je igralcu zagotovljena popolna svoboda - lahko izbira vse spretnosti brez izbire. Igralec lahko uporablja katero koli orožje. Poleg tega je med nasprotniki prišlo do ravnovesja - zdaj imajo več streliva in orožja. Nasprotniki se prikrivajo, zato jih je težje opaziti na bojišču. Razvijalci so v vmesniku odstranili pojavna okna, saj ovirajo igranje. Za orožje so ustvarjalci igre na igralni plošči dodali še bolj realistične ikone.

  Sorodne publikacije