Večnamenska naprava Kyocera FS-1035MFP: odlična rešitev za organizacijo sistema dela za srednje velike delovne skupine.

Kyocera FS-1035MFP MFP je namenjena segmentu večnamenskega trga za srednje velike delovne skupine. Njegove zmogljivosti in tehnične lastnosti bodo v takih razmerah dovolj za upravljanje dokumentov. To so pisarne s številom delovnih mest z osebnimi računalniki od 35 do 50 kosov. V teh pogojih je mogoče v celoti razkriti potencial obravnavanega izdelka.

Seznam dobave

Iz položaja novega lastnika je preprosto brezhiben seznam popolnih kompletov na tem MFU. Ima proizvajalca:
 • MFU.
 • 2 kabla za povezavo. Ena od njih napaja večnamensko napravo, druga pa omogoča neposredno povezavo z USB vhodom osebnega računalnika.
 • Dokumentacija, sestavljena iz garancijskega kupona in priročnika za postavitev in uporabo.
 • Zaženite kartušo s 70-odstotnim tonerjem.
 • Vozite z voznikom.
 • Tehnologija tiska. Dovoljenje

  Načelo laserskega tiskanja je v središču MFP MF Kyocera FS-1035MFP. Njegove glavne prednosti so sposobnost tiskanja v velikih količinah in s precej visoko hitrostjo. Toda hkrati je v njem pomanjkljivost - bolj skromna kakovost prejetih dokumentov v primerjavi z jet tehnologijo. Pri delu v načinu tiskanja lahko ta večnamenska naprava tiska pri največji ločljivosti 1200 x 1200. To je ista stvarvelja za način skenerja. V primeru opravljanja funkcij kopirnega stroja se ločljivost samodejno zmanjša na 600–600.


  Kartuša

  V načinu črnega in belega tiskanja lahko Kyocera FS-1035MFP skupno oddaja. Kartuša ima zato v tej večnamenski napravi samo eno. Njegov model je TK-1140. V začetnem stanju svojega vira je dovolj za 5000 strani, in po prvem polnjenju, se bo ta vrednost povečala na 7.200 listov. Največji dovoljeni obseg mesečnega tiskanja je 20.000 strani. Zato, da izpolnite ta vložek s črnim tonerjem bo imel 2-3 krat na mesec.

  Povezljivost

  Nesporne prednosti Kyocera FS-1035MFP vključujejo komunikacijsko zbirko, ki jo takoj predstavita dve vodilni metodi prenosa podatkov. Najpomembnejši je pristanišče RJ-45, ki omogoča takšno večnamensko napravo, da je neposredno povezana z računalniškim omrežjem in uporablja rešitev, ki velja za popoln center za kopiranje, skeniranje in tiskanje. Druga rezervna metoda povezave je vrata USB. V tem primeru potrebujete ločen računalnik, ki se bo zanašal na upravljanje MFU.


  Hitrost. Oblike

  Največja vrednost velikosti strani v tem primeru ustreza velikosti A4. Manjši od standardnega lista je odličen za tiskanje na tem MFP-ju. Za tiskanje prvega lista bo junak tega pregleda porabil le 7 sekund. V roku ene minute lahko obravnavana rešitev proizvede 35 listov. Pri istem skeniranju lahko hkrati dobite tudi vse 35enobarvne digitalne kopije in 14 barvnih.

  Pregledi

  V bistvu ni nobenih resnih pomanjkljivosti pri Kyocera FS-1035MFP. Vsaj lastniki večnamenske naprave in strokovnjaki jih ne navedejo izrecno. Toda profesionalci imajo veliko - to je visoka hitrost in sposobnost za povezovanje na več načinov, in precej nizke stroške prejete kopije, in podporo za večino dejanskih operacijskih sistemov. Vse to je dovolj za organizacijo dela v povprečnem številu mest za delovno skupino, ki vključuje od 35 do 50 osebnih računalnikov.

  Povzamemo

  Kyocera FS-1035MFP je za svojo nišo odlična rešitev. Ima zelo dobre značilnosti tehničnega načrta. Vendar pa so njegove zmogljivosti, kot je bilo že omenjeno, dovolj za obravnavo dokumentacijskih nalog za srednjo pisarno. V vseh drugih primerih je bolje kupiti popolnoma drugačno napravo.

  Sorodne publikacije