Obletnica Fable: Pregled, Značilnosti igre

Fable je pravočasno postala boljša vloga. Zgodba o preživelem fantu je bila všeč ne le igralcem, temveč tudi kritikom in takoj postala klasika žanra. Nekatere igre lahko povzročijo tako nežno nostalgijo. Zato so se razvijalci odločili, da bodo serijo ponovno zagnali na nov motor in ga naredili bolj modernega. Toda ali bodo lahko upravičili upanje igralcev Fable Anniversary? Ocene in kritike, kritike in kritike, predstavljene v našem vodniku, bodo poskušale odgovoriti na to vprašanje.

Obletnica Fable, katere pregled vam je predstavljen, se začne enako kot izvirna igra: prestavite se v mirno mesto Oakweil - eno najbolj slikovitih in mirnih krajev Albiona. Vaš junak je majhen fant, vendar ne ve, kakšna usoda ga čaka. Morda bo odraščal kot velik junak, prišel na pomoč vsakemu, ki potrebuje pomoč, ali postal grozen zlobnež.


Toda medtem, ko je brezskrben, kot vsak fant njegove starosti, in preživlja čas z običajno otroško zabavo. Toda v enem dnevu se vse spremeni - roparji napadajo mirno mesto in uničijo vse prebivalce brez motenj. Da bi bili srečni, da bi se izognili takšni usodi samo svojemu junaku. Po tem se začnejo dogodivščine, ki so še vedno številne v igri Fable Anniversary. Pregled parcele se nadaljuje in prestavimo v šolo čarovnije.

Izobraževalni del

Po srečanju z čarovnikom po imenu Mace, ki bo na pravem mestu in ob pravem času, bo vaš junak imel samo enega - pojdite na znanegaSchool of Heroes in dobil študij. Ta del igre vas uvaja v glavno mehaniko boja, vas bo naučil upravljati čarovnijo in orožje. Konec koncev, brez posebnih spretnosti, da bi prestali obletnico Fable, katere pregled je pred vami, bo zelo težko. Po končanem celotnem študijskem programu boste postali potencialni reševalec človeštva, torej, ko boste opravili izpit, se odpravite na "prosto plavanje" in že v odprtem svetu lahko prikažete vse svoje talente.


Misije in zadolžitve

Če zapustite meje svoje matične šole, se takoj potopite v svet, poln neverjetnih odkritij, neverjetnih srečanj in smrtonosnih nevarnosti. In vse to vam bo ponudilo obletnico Fable. Pregled misij se lahko opravi za nedoločen čas, saj jih je precej dostojno. Če ste seznanjeni s prototipom, potem ne boste presenečeni, ker je to vse enako čarobna pravljica, v kateri je dobro in zlo, zvestoba in izdaja, strahopetnost in junaštvo. Na splošno bo vsak igralec našel lekcijo v duši. Tistim, ki niso igrali prvotne igre, bo zanimivo spoznati to pustolovščino, oboževalci pa bodo spet lahko prehodili najzanimivejše misije, na primer, da bi se ukvarjali preko gozda ali da bi igrali na prizorišču.

Zanimive pustolovščine

Poleg glavnih nalog parcele je v igri še veliko dodatnih nalog, od katerih jih bo veliko navdušilo s svojo izvirnostjo in angleškim humorjem. Na primer, v eni od njih morate radikalno spremeniti videz, da bo zadovoljila hčer plemenitega državljana. Kot pri običajnih misijah, kot je npr. Ponujati-predložiti, jih ne bi preprečili z rahlo nadgradnjo. Čeprav prinaša novostZa takšne naloge lahko veljajo dodatni pogoji. Na primer, obljubili boste, da boste opravili nalogo za določen čas ali da ne boste oškodovani. To bo dodalo pogon avanturo, plus boste zaslužili dodaten prihodek.

Pregled letnika baletov za računalnik. Grafika

Na "sliki" igre so razvijalci dobro delali, ker je bilo za impresioniranje sodobnega zahtevnega igralca zelo malo izboljšav v teksturi z visoko ločljivostjo. Zato je igra popolnoma prenesena na nov motor Unreal 3 in ni zamudil. Svet Albiona je razcvetel z novimi barvami in ni slabši od lepote in detajla, kot tudi prehoda iz sence v svet najsodobnejših projektov.
Kljub temu, da sta animacija in modeli ostali enaki, je igra pridobila veliko dodatnih podrobnosti, ki jih je skupna slika osvojila. Spopadi z uporabo čarovnije so čudoviti. Okoliški svet naravno živi s svojim življenjem: sonce sije, trava in drevesa v vetru, skriva se senca. Na splošno je vse precej dostojno. Čeprav ni brez ekscesov: igra je bila izdana surovo, tekstura pa je bila pogosto zabrisana in bleda. Toda prvi popravek je omogočil popraviti to situacijo.

Vse iste avanture

Nadaljujte naš pregled primerjalne igre Fable Anniversary z originalom. Na splošno lahko rečemo, da se poleg grafike v tej pustolovščini praktično nič ni spremenilo. Ljubitelji igre bodo seznanjeni z vsakim kamenjem in drevesom, obratom in nasprotnikom, ker razvijalci niso obdelali nobene parcele, niti mehanike niti lokacije. To ima svoj čar, saj bodo "starejši" z veseljem gledali na dogodivščine na nov način. Ampak to je tistose nanaša na tiste igralce, ki niso seznanjeni s tem svetom, potem pa je malo verjetno, da bodo navdušili zlovešče razbite elemente. Na primer, majhne lokacije in stalni zagon lahko samo prestrašijo igralce. Da, bojni sistem je že nepreklicno zastarel. Pretepite z orožjem, strelom s puščico, čarobnim urokom in blokom s ščitom - to je vse, kar si lahko privoščite. Ni izboljšanih kombinacij ali originalnih tehnik mešanja kot v isti Fable 3. Čeprav je sama bitka videti precej spektakularna in lepa.

Prenesite znak

Vloga komponente igre se ohranja na ravni in daje vtis. In če je zadnji del serije Fable 3 daleč od tega žanra, potem se na Fable Anniversaryju vrnemo k začetkom. Vse kot učbenik: pridobili izkušnje, postavili njegove značilnosti. Dobra ideja je, da se spremembe ne odražajo le v obsegu junaka, temveč tudi v njegovem videzu. Na primer, vnesejo v izkušnjo značaja - on je skomignil v ramena, črpala spretnost - fant raztegne in postal bolj živahna.
V zvezi s takšnim kazalnikom, kot je karma, je vse zelo preprosto: dejanja junaka so razdeljena na slaba ali dobra, niti na "pol tono" jezika in ne gre. Opravili ste dobro službo ali pomagali nekomu, da dobite nymb nad glavo, da ga ukradete ali pa ga ubijete. Sistem je preprost, vendar povsem očiten.

Razsodba

Pregled-pregled igre Fable Anniversary, ki jo najdete v tem članku, priporoča, da se za to čudovito avanturo porabi več ur. In kljubdejstvo, da remake verjetno ne bo tekmoval s sodobnimi "velikani" igranje vlog žanr, in njegova mehanika je dolgo zastarela, ljubitelji te serije bo zanimivo monolog o "stare šole" in spet za obisk čarobni svet Albion. Tisti, ki nikoli niso doživeli te pustolovščine, imajo priložnost igrati legendarno igro vlog in obenem ne čutijo neprijetnosti zastarele grafike. Kar se tiče recenzij znanih kritikov, je bila večina od njih zelo dobra. Na primer, vsa najljubša revija "Igromania" je ta projekt ocenila v 7 od 10 točk.

Specifikacije Obletnica Fable

Datum izdaje: 04022014. Sistemske zahteve:
  • Operacijski sistem: Windows 7 SP1 /8 /8.1 (x86 /x64).
  • RAM: 3 Gb.
  • Procesor: Intel Core 2 Duo 20 GHz /AMD Athlon 64 x224 GHz.
  • Video kartica: ATI Radeon X1800 /Nvidia GeForce 7600GT s 512 MB pomnilnika.
  • Prostor na trdem disku: 10 Gb.
  • Sorodne publikacije