Nightingale blade v Skyrim: značilnosti, sprejem, izboljšanje

Nightingale Blade v igri Skyrim je artefakt, ki ga lahko najdemo med potovanjem skozi virtualni skrivnostni svet. Katere parametre ima? Za kaj se uporablja? Ali lahko nekako ustvarim rezilo ali ga kupim? Izboljšano orožje? Odgovori na vse to in ne samo, da bodo nujno razkriti spodaj.

Kratek opis

Nightingale Blade v Skyrimu je redek artefakt. On je enoročno orožje v obliki meča. Tim je pripadal vodji Guild of Thieves. Orožje je mogoče ustvariti v kovačnici, vendar ga je mogoče dobiti kot nagrado za nalogo "Težki odgovori". Pojavi se v Guild Thieves. Parametri meča so odvisni od stopnje, na kateri je Dovakin v času, ko mu daje ustrezno orožje. Vozovi, ki so bili nameščeni na nožni slam, pomagajo ukrasti silo in zdravje sovražnika. Orožje je lahko koristno tako za igralce začetnike kot za izkušene igralce.


Nočni meč se lahko izboljša na klopi v kovačnici. Če želite to narediti, morate prenesti spretnost "Smithov posel".

Značilnosti

Nočni nož "Skyrim" ima različne parametre. Odvisni so od tega, kakšno raven je bil Dovakin v času, ko je potekal "trdi odgovori". Bolj ko se znak razvije, močnejši bo meč. Izguba orožja je odvisna od spretnosti "One-Handed Weapon". Spodaj si lahko ogledate tabelo, ki pojasnjuje glavne značilnosti nočnega rezila:

Izboljšanje

Kot smo že povedali, lahko igralec brez težav izboljša meč. Toda kaj je potrebno za to? Posebna znanja niso potrebna - samo dobro prenesene veščine kovačnice in ebonitnih ingotov. Težave z izboljšanjem predmeta se pojavljajo predvsem pri igralcih, ki so prejeli meč na ravni 46 in pozneje. Pogosto razmišljajo o tem, kako izboljšati nočno rezilo. Na žalost se z nalogo ne more spopasti. Meč z največjimi parametri se ne izboljša. To je znano skoraj vsem igralcem hrošča The Elder Scrolls. Če želite, lahko igralec popravi napako, vendar bo za to moral narediti veliko.


Popravek hroščev

Da bi izboljšali nočne rezine zadnje stopnje, boste morali namestiti komplet za ustvarjanje. Tukaj potrebujete:
 • Odprte predmete - konstruktivne predmete.
 • Pojdite na TemperWeaponNightingaleBlade05 in dvakrat kliknite na napis.
 • Spremenite vrednost ustvarjenega predmeta v NightingaleBlade05.
 • Dokument shranite kot .esp plugin v Skyrim /Data.
 • Zaženite zaganjalnik in postavite oznako poleg ustvarjenega vtičnika.
 • Po ukrepih se bo izboljšala tudi najnovejša različica nočnega rezila. To je edini način za odpravo napake.

  Pojdite skozi konzolo

  Težko je verjeti, vendar se lahko Skyrim zavede. Na primer, predvajajte elemente igre. In nož iz slave ni nobena izjema.
  Če ga želite kadarkoli postaviti v svoj inventar, lahko pokličete igralno konzolo in napišete ukaz player.additem. Nadalje skozi prostor označite ID rezila inštevilo izdanih orožij. Potrditev poizvedbe vodi do dejstva, da se inventar znaka pojavi v nočnem rezilu. Podobno lahko dobite kakšen Skyrim. Glavna stvar je, da poznate enolični identifikator postavke. To ni najbolj pošten, ampak zelo enostaven pristop k reševanju problema.

  Sorodne publikacije