Obletnica Fable: Sistemske zahteve, spremembe, prizor

Včasih je igra Fable postala nekakšen pogriz svežega zraka za tiste igralce, ki so predvsem cenili svobodo delovanja, izbire in gibanja. Ta akcija z elementi RPG za dolgo časa ostala kot klasika iger z odprtim svetom in do danes je priljubljena med ljubitelji računalniških iger. Lionhead Studios je leta 2014 izdal ponatis revije Fable Anniversary, katere sistemske zahteve so navdušile oboževalce, ko so se srečale z vodilnimi letali tega leta. Toliko se je spremenilo najljubši projekt mnogih igralcev? Ali moram plačati za ponovno izdajo ali se vrniti na preverjeni original?


Ključne spremembe basne

Visoke sistemske zahteve razvijalcev Fable Anniversary so pojasnile popolno nadgradnjo projekta tako tehnično kot vizualno. Prvotno The Lost Chapters, razvito pod konzolo, se je nekoliko razlikovalo v kompleksnem upravljanju, zaradi česar so bile pogosto negativne ocene. Novost je dobila odlično pristanišče na računalniku, sodobno video igro in več dodatnih funkcij, vključno z integracijo s SmartGlass. Lastniki Xbox 360 so ponudili tudi prenovljen vmesnik in blažjo optimizacijo. Tu je treba dodati tudi sistem XBLA dosežkov, spremenjen mehanizem zadržanja in rahlo preoblikovano obliko nekaterih predmetov iz vsebine igre.

Zahteve za "železo"

\ t
Sistemske zahteve za Fable Obletnice vključujejo elemente: grafična kartica - Nvidia GeForce GTX 260; procesor - Intel Core2 Quad 233 GHz; DirectX 9.0; Windows 7 /864bit; OPERATIVNI RAM - 4 GB ali več 10Gigabajti prostora na disku Flash diskov. Za leto 2014 takšnih zahtev ni mogoče imenovati preveč skromne. Takšno "železo" lahko potegne vodilne igralce igralca, ki je izšel leta 2014. Razvijalci iz Lionhead Studios ugotavljajo, da so popolnoma preoblikovali vse igralne vsebine za izdajo HD, in seveda so se povečale sistemske zahteve za Fable Anniversary. Po mnenju igralcev so avdio in video komponente dejansko postale bolj kakovostne, zlasti ob upoštevanju "starin" izvirnika, vendar pa ni bilo nobenih resnih naložb, da bi se FPU pomaknil med igranjem povprečnega "železa" od leta 2014.


Modovi in ​​dodatki

Sistemske zahteve obletnice Fable so po mnenju razvijalca narejene tudi za delo z dodatki. Med njimi - Scythe Content Pack, Heroes in Villains vsebinski paket in modling DLC. Slednji je na voljo brezplačno in odpira možnost uporabe lastnih modov in ustvarjanje lastnih. Število vseh dodatkov k paru je mešano. Moda za obletnico Fable je tako kozmetična kot globalna, kar neposredno vpliva na igro ali drugo vsebino. Najnovejše vključujejo spremembe, dodajanje znakov in lokacij. V studiu Lionhead so opozorili, da dajejo prednost modifikacijam in da dobro opravljajo študije po meri v igri "tula" projekta. Igra ima rusko glasovno glasbo, Fable Anniversary kopira izvirnik v njej, vendar pa so obrtniki iz ljudi tukaj ustvarili tudi svojo različico.

Ploskev in posebnosti projekta

PC Fable Anniversary se je pojavil z različico konzol, ki je publiko dramatično spremenilazrasla Nekateri igralci niso našli ali preprosto zamudili izvirnika, zato so morali resnično spoznati svet Fableja iz praznega lista. Zgodba je dejansko sestavljena iz medsebojno povezanih linij, do katerih prihaja lik, odvisno od izbire igralca. Posebnost Fablea - možnost prehoda v absolutno kakršenkoli način, s skoraj vsako izbiro, vodi do posledic, ki se kažejo tudi v avri in zunanji podobi protagonista. V središču zgodbe je "Hero", ki je odraščal v Oakvelu, majhni vasici, ki so jo razvalili razbojniki. Meise premakne fanta v Guild Heroes, po katerem se vse možnosti odprejo pred igralcem.

Mnenja in mnenja

\ t
Izvirnik je zaslužil veliko hvalevrednih povratnih informacij kot projekt z izjemno široko paleto priložnosti, vključno z veliko izbiro. Sposobnost nakupa /kraje /odštevanja dobesedno vsega, vključno z nepremičninami, orožjem, oblačili, denarjem, zaslužil nekoliko tiho "proti" kot propagando krutosti. Vendar pa je velika večina kritikov izrazila svojo zavezanost in pohvalo. Obletnica Fable z ruskim glasom ni na voljo v originalni pari, toda angleščina ostaja na svoji višini. Igralci so se temu primeru ustrezno obrnili, junak je prejel visoko kakovostno zvočno podporo, ki je bila različna glede na dejanja in okolje. Čeprav grafična vrstica postavlja nekaj vprašanj razvijalcem in sistemskim zahtevam, je še vedno razmeroma dobra. Igra ostaja ena od najbolj iskanih projektov do danes, saj dodeljuje druge peskovnike v ozadju in omogoča igralcu, da resničnoodloči o usodi junaka.

Negativni odzivi

Kljub dobremu začetku je Fable Anniversary prejel nekaj negativnih ocen, vključno z nekaterimi lažnimi dejstvi. Po mnenju igralcev je igra res dobila novo vizualno serijo, vendar ne govori o HD-objavi. Po mnenju takih kritikov, Lionhead Studios preprosto prekrivajo prvotne teksture, in nato prodal končni izdelek dvakrat - kot izvirnik in remake. Razvijalci ne komentirajo takšnih izjav. Pošteno je reči, da so povratne informacije Steama o projektu večinoma pozitivne.

Sorodne publikacije