Fable: kaj je to, pregledi, pregledi, tehnične specifikacije

Trenutno je v prodaji veliko število različnih mobilnih digitalnih naprav. Ti vključujejo pametne telefone, tablične računalnike, prenosne računalnike, pametne ure in druge pripomočke. Trenutno uporabnik pogosto sliši definicijo »težave«. Kaj je to? Ni jasnega besedila. Seveda bomo v okviru tega članka skušali ugotoviti, kaj je ta naprava. Nenavadno je, da so se te naprave, ki so se pojavile pred kratkim na ruskem trgu, hitro razširile. Kaj je v njih tako posebnega? S tem bomo obravnavali drug drugega.

Fabel: kaj je to?

Fablet (phablet) je angleška beseda, ki se pojavi z združitvijo dveh drugih: telefona (telefona) in tabličnega računalnika. Zamisel je bila ustvariti napravo, ki bi bila med dvema pripomočkoma - pametnim telefonom in tabličnim računalnikom.

Trenutno je na trgu mobilnih naprav mogoče opaziti naslednje: telefoni in prenosni računalniki so skoraj enaki strojni in strojni opremi. V bistvu je razlika vidna le v zasnovi ohišja, kapaciteti baterije in velikosti zaslona. Na podlagi tega lahko zaključimo, da so tablice pametna lestvica. Basne - druga kategorija. Poglejmo podrobneje njihovo pripadnost. Torej ni sporno, da so pripomočki, ki so v glavnem namenjeni klicanju, izdani z diagonalo 3-5 ?. Tablete imajo običajno 10-12-palčne zaslone. In segment med njimi (6-9?) Izpolnjento so samo sposobnosti.

Prednosti naprav

Katere so prednosti problema? Kaj je to - smo se že podrobno ukvarjali. Zdaj je vredno poudariti vse prednosti te naprave. Ta seznam je po pravici lahko široko funkcionalen. Konec koncev, problem združuje zmožnosti pametnega telefona in tabličnega računalnika. Ne manj pomembno merilo so dimenzije. So dovolj kompaktni, tako da lahko vzamete pripomočke za dolgo potovanje in za sprehod. Seveda morate izbrati diagonalo zaslona. To je veliko večji od pametnega telefona, vendar manj kot tablični računalnik. S temi velikostmi zaslona bodo uporabniki uživali v igranju iger, ustvarjanju dokumentov, branju e-knjig in opravljanju drugih stvari.

Slabosti

Izrecne negativne strani je težko razlikovati. Mnogi verjamejo, da pomanjkljivosti vključujejo prednost takšnih naprav kot problem. Kaj je to in kako se razume? Vse je zelo preprosto. Naprava zaradi svoje velikosti lahko ustvari nekaj nevšečnosti, saj je, za razliko od pametnega telefona, lahko preprosto v žep, je treba vzeti vrečko. Če mora uporabnik nenehno vnašati velike količine besedila, bo zaslonska tipkovnica prinesla veliko neprijetnosti, saj ni tako velika, kot na primer v tablicah. Pomanjkljivosti fakultet lahko ločijo posamezni uporabniki le zato, ker je vse odvisno od preferenc lastnikov, njihovih ciljev in nalog.

Merila za izbor

Kako se odločiti o merilih za izbiro problema?Mnenja nekaterih naprav, ki so v veliko povpraševanje, bo predstavljen v tem članku. Njihov kratek opis za pomoč uporabnikom, da prava izbira. Toda na katera merila so priporočljivo posvetiti posebno pozornost? Na splošno, za mnoge kupce je najpomembnejša vrednost naprave. Vse pripomočke se prodajajo pod znanih blagovnih znamk, imajo visoko ceno, da vsi ne morejo privoščiti. V tem primeru je priporočljivo, da bodite pozorni na povprečnega modela in cenovnega razreda. Pomembno je, da preuči svoje specifikacije za optimalno ujemajo lastnike juho.

PHABLET Lenovo: odlične kakovosti po razumni ceni

Lenovo - kitajski proizvajalec, ki je že dolgo srečni domači kupci njihovih izdelkov. Med operacijami, je družba pridobil velik ugled. Linija je model, ki se nanašajo na premije in "državnih uslužbencev". Če preverite kategorijo fabletov, morate upoštevati značilnosti modela Phab Plus. Naprava ima diagonalo 6,8?. Njegova vrednost se giblje od 20 tisoč. Rubljev. Gadget drugačen multifunkcionalnost. Poganja 4-core procesor s frekvenco 15 GHz. Strženom Cortex-A53. Model čipov - Qualcomm Snapdragon 615. odlično opravljeno delo, ki ga je 2 GB RAM-a. Za shranjevanje je uporabnik dal 32 GB prostora za shranjevanje, nudi tudi podporo za pomnilniške kartice do 200 GB, Tip - microSD. Pripomoček je opremljen z zadnjo kamero 13 MP spredaj in 5 milijonov slikovnih pik. Življenjska doba baterije je zagotovljena z litij-ionsko kapaciteto baterij 3.500 mAh.

Motorola: kakovost, preizkušanje časa

Samsung je korejski proizvajalec, katerega izdelki vedno zasedajo vodilne položaje v ratingih. Podjetje uporablja pametne telefone, telefakse, tablice in druge digitalne naprave. Kot del tega pregleda, razmislite Samsung Galaxy Opomba 5. Gadget je opremljen z 57-palčni zaslon s HD Quad resolucijo. Njegove lastnosti so zelo impresivne. Deluje na platformi Android. Potek dela ustreza čipu na 8 jedrih - modelu Exynos 7420. Količina pomnilnika RAM - 4 GB, v vgrajenem - od 32 do 128 GB, odvisno od spremembe. Ni pomnilniške kartice. Naprava je opremljena z litij-ionsko baterijo 3000 mAh. Ima dve kameri z ločljivostjo 5 in 16 MP.

Asusove igralne naprave Asus so enako žive. Za vsakogar, ki išče kvaliteten 6-palčni problem, je priporočljivo, da bodite pozorni na model Asus Zenfone 2 Laser ZE601KL. Opremljen je z zaslonom z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Za samostojno delovanje je baterija 3000 mAh. Količina RAM-a je 3 GB. Nameščen Android OS 5.0. Procesor Qualcomm Snapdragon 615 izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti
.

Huawei

Huawei so stranke že dolgo zadovoljile s svojimi najnovejšimi inovacijami. Njegove izdelke odlikujejo inovativne tehnologije, moderno oblikovanje, široke zmogljivosti. Na primer, model Huawei Mate 8 je problem (6-palčni zaslon). Vrsta matrike - IPS. Ločljivost zaslona je 1920 x 1080 slikovnih pik. Naprava je Android (različica 6.0). Srce pripomočka je nabor čipov Kirin 950. Vodilni je opremljen s 16 milijoni slikovnih pik in 8 milijoni slikovnih pik kamero, baterijo 4000 magije, moduliWi-Fi, Bluetooth in druge tehnologije. RAM je 3 GB, vgrajen je 32 GB. Na voljo je reža za pomnilniško kartico microSD. Cena tega modela se začne z oznako 30.000 rubljev.

Zaključek

Kakšno je mnenje kupcev o takšni napravi kot problemu? Pregledi lastnikov so v večini primerov pozitivni. Ljudje so zadovoljni s funkcionalnostjo pripomočkov, oblikovanja in velikosti. V modelih vseh blagovnih znamk, pod katerimi se prodajajo podobne naprave, se uporabljajo inovativne tehnologije. Idealne so za uporabnika, da uživa v udobju med delovanjem. Glavna stvar, ki se lahko svetuje tistim, ki bodo šele kupiti problem - takoj ugotoviti, katere naloge mora obravnavati. In potem bo nakup prinesel veselje.

Sorodne publikacije