Koda je v "Skyrim" na igralnem avtomatu

Igra "Skyrim" je polna izgubljenih skrinj z zakladi, zaklenjena vrata v grobnici Draugrovov, brezobzirne hiše, ki ležijo iz srebrnega pribora, alkemičnih sefov, dopolnjenih s septami. Ampak, da bi razkrili vse to, potrebujemo ne le pametne prste in razpoke, ampak vsaj ducat bližnjic. In kje jih vzeti v isti grobnici, je veliko vprašanje. Še posebej, če imate Draaugsa, ki gredo v množico.

In če morate nujno pobegniti iz zapora, medtem ko so se stražarji obrnili?! En izhod: dobite kodo v Skyrimu na reži!

Zakaj potrebujete dodatne vesla?

Igra ima dovolj funkcij za nakup potrebnega, brez uporabe kod na "Skyrim-5" na reži. Kupite jih lahko v khajitovih ali v trgovinah tipa "Vsega". Včasih včasih prodajajo trgovce in z njimi vedno nosijo navadne državljane. Če imate veliko število žepnih tatvin, je mogoče v enem mestu poklicati od petdeset hotkeys, samo skozi žepi ne sumijo državljani.


Vendar pa obstajajo situacije, ko so ključavnice samo ključnega pomena. Na primer:
 • Ste prišli v zapor in imate samo en jackpot. Zaporne ključavnice redko nastopajo pod nivojem Adepta, tako da, če ga niste zamudili, boste morali svojega lika spraviti v ležišče in izgubiti veščine. Ampak, če ga še vedno dobite, potem za odpiranje skrinj z zaplenjenimi stvari (ponavadi ne pod Mojstrom), seveda, ne nekaj.Nargile Tu in tam je koda za pomoč v "Skyrim" na grelnih ploščah.
 • Globoko ste v ječo (na isti črni meji), v Dwemerjevih ruševinah ali v nečem grobu. Ko naletite na Expertov grad, vas navdihuje prisotnost vsaj dvajsetih bližnjic, ki jih začnete odkrivati. Ko ste izčrpali več kot ducat ravni Evila, razumete, da so posnetki nenadoma izginili. Če se vrnete dolgo časa nazaj, draaugre iz žare ne skrivajo, prsih pa se vlečejo in privlačijo vsebino. Kaj storiti? Vnesite kodo!
 • Ste v mestu. Državljani niso vredni vas. In imaš dobro izčrpano Slyness. Kaj boste storili? Seveda boš prenašal celo mesto na nit - boš prosil Tonilla.
 • Koda v "Skyrim" na reži

  Če želite dobiti dodatne ključe, sledite tem korakom:


 • Odprite konzolo razvijalca s klikom na tildo (~).
 • Vnesite kodo v "Skyrim" v režo: player.additem - šifro predmeta.
 • Ključna koda je 000000A.
 • Primer: igralec.additem 000000A 575 bo dodal 575 pritiskov na tipke.
 • Po vnosu kode morate pritisniti enter in zapreti okno s tildo (~).
 • Koda za tipkovnice je v nasprotju z ENT?

  Na splošno, katera koli koda, ki nekaj doda znaku s pomočjo konzole, ni poštena in v smislu ENT-ja precej podvržena "Skyrimu". Cheat koda za drsnik ni izjema. Za bolj popolno potopitev v ozračje starodavne nordijske države, ki prihrani strašne skrivnosti, je bolje, seveda, ne uporabljati takšnih kod. Vendar pa lahko vedno namestite potrebne spremembe, ki bodo izboljšale igro in še večpolni prenos igralca v ozračje. Ena od takšnih sprememb, praktično ne vpliva na osnovno kodo igre in ni v nasprotju z drugimi modovi, obstaja možnost ustvarjanja omaric v kovačnici. Konflikti so izključeni zaradi nepomembnosti tega moda, zato ga lahko varno namestite.
  Za ducat bližnjic boste potrebovali železni ali jekleni ingot, kovačnico in nekaj spretnosti v kovaškem primeru. Natančnejše podrobnosti so odvisne od nameščene spremembe. Tudi ti mods so pogosto vključeni v druge, zato se prepričajte, da preverite, da in kako ste nastavili. Lahko se izkaže, da se ena sprememba igre prekriva z drugo, ki opravlja isto funkcijo, in rezultat tega prekrivanja ne bo znan. Osvojite vrhove zasneženih goric Skyrim, raziščite gomile DrauGravs in ne ubijte Partrank, pogumnih bojevnikov! In seveda, pretresite hekersko znanje - to vam bo prihranilo več kot ducat bližnjic.

  Sorodne publikacije