Najboljše orožje za pred-hardmod "Terrariya" je Star Cannon

Ubijanje kompleksnih šefov, črpanje redkih virov, širjenje junaka in gradnja objektov kakršne koli kompleksnosti so vsi ključni elementi igre Terraria z več igralci. Nedvomno bo vsak igralec našel lekcijo v tej igri. Razvijalci so se osredotočili na raznolikost izdelave stvari in predmetov. Obstajajo trije tihe skupine igralcev - vojne, puščice in čarovniki. Igralec se lahko kadarkoli vrti v zahtevani posebnosti, dovolj je samo zamenjati opremo. Na stopnji trdega prostora delitev na razrede ni tako močna kot na koncu, tako da obstajajo univerzalna orožja, ki bodo pomagala v boju proti šefom in drugim mobom.

Star-gun v "Terrariya"

Zelo močno orožje dolgega dosega za ubijanje šefov v načinu hardmod. Ima zelo visoko hitrost streljanja z uporabo padle zvezde kot aktivnega streliva. Izgube na posnetek so enake 55 enotam (brez sprememb). Približna izguba na sekundo je 300 enot.


Orožje je dobro za šefe, ki nimajo služabnikov. Zato se v začetnih fazah igre zvezdna pištola popolnoma spopade z nalogo. Lahko dodatno prenesete mods za Terraria, ki bo dodal igro orožja, kot tudi veliko dodatkov in predmetov.

Kaj je orožje?

Morda je najpomembnejša pomanjkljivost mogoče obravnavati kot proces kraftiranja te teme. Če želite ustvariti zvezdno pištolo v Terarijah, bo igralec potreboval:
 • nakovalo kot delovno mesto.
 • Miniature.To je avtomatsko orožje, ki ima visoko hitrost streljanja (plus 33 odstotkov za neuporabo streliva, ko strelja). Kupljen od prodajalca orožja za 35 zlatnikov.
 • 20 kosov meteoritnih ingotov. En ingota nastane v govoru meteoritne rude v količini treh kosov. Ta ruda je pridobljena iz padlega meteorita.
 • 5 kosov padajočih zvezd. Lahko jih sestavimo ponoči na površini sveta.
 • Po plovilu bo igralec dobil eno od različnih sprememb, ki se lahko spremenijo v ustrezen znak v igri. Opozoriti je treba, da 33-odstotna možnost shranjevanja streliva, ko je streljana v miniaturo, ne velja za zvezdno pištolo.

  Kmetija zvezd

  Da bi junak vedno imel priložnost izkoristiti to orožje, je potrebno imeti veliko zalogo padajočih zvezd. Ampak kot kaže praksa, se vedno končajo, igralec pa nima časa, da bi jih pobral ponoči. Mnogi izkušeni igralci ustvarjajo nivoje zemlje v eni ravnini nad površino sveta (za boljši učinek lahko asfalt utrl). Ko pride noč, igralec pospeši na površini s pomočjo spektralnega zagona in zbere zvezde. Druga možnost je lahko polaganje tirnic in konstrukcija vozička.

  Sorodne publikacije