Fable 3 "Hiša sonca": Pomembne informacije o lokaciji

Fable 3 "Hiša sonca" je znana lokacija, na kateri se igralci srečujejo s težavami. Ima zapletene uganke in sama zgradba je zanimiva za njeno skrivnost. Podrobnosti o vsem, kar je povezano z gradnjo, najdete v članku.

Opis

Za vstop v Fable 3 "Hišo Sonca" morate peljati pot od Gorelesy do ozemlja z jarki na eni strani in pokopališčem za drugo. Med obema objektoma na poti, ki bo vodila na pravo mesto. Hiša predstavlja sklop dveh nalog, ki sestavljajo eno samo strukturo. V jedilnici je zgradba razdeljena na ogledalo. Na eni strani so prostori nekdanje lepote, kot da se ni nič spremenilo, odkar so se tu naselili prvi lastniki. V drugi polovici bo uporabnik videl naraven videz z obrabljenimi stenami in smetmi. Prehod poteka z istim ogledalom. Če se uporabnik odloči zapustiti, se bo na naslednjem dogodku pojavil del, kjer je bil v času zadnjega obiska.


Riddle z vhodom

Lokacija "Hiša Sonca" v Fable 3 je napolnjena z različnimi ugankami, celo vstop v stavbo brez odločitve ene od njih ni mogoče. Popoldne na tem ozemlju najdemo le ruševine, toda v tem trenutku se tu odvija resnično praznovanje in hiša je obnovljena. Če želite odpreti vhod, morate priti do kipov v gazebo na levi. V vsakem od njih je potrebno spremeniti položaj štirikrat, potemdostop bo dovoljen. Če ste se že dotaknili kipov, se boste morali osredotočiti na videz. Po vstopu v gazebo izberite smer urinega kazalca. Prva bo ženska, ki naj bi bila na koncu v bojevitem položaju in dajala videz režanja. Končna pozicija drugega moškega bo odstopanje z vrženo roko naprej. Potem spet ženska odide, potrebno jo je dvigniti. Zadnji človek mora prikazati močan smeh in njegove roke - biti na želodcu. Na lokaciji Fable 3 "Hiša sonca" je kip ena najtežjih ugank, toda tukaj je odločitev prisotna.


Številne zanimive dejavnosti

Ko je vstop v Fable 3 "hiša sonca" na voljo, je potrebno prosto gibanje v notranjosti. Igralec bo videl začetek moške britve, imel bo opombo. V njem opozarja, da sežiganje hiše ni pomagalo in se je spet vrnil. Rezervacija ni v spanju v postelji. Igralec mora narediti točno to, da bi našel Chestera in se igral z njim veliko igro šaha. Nato se bo odprl vhod v jedilnico z ogledalom. Če ga pogledate, potem so v reflektiranem svetu tri stikala. V sobi protagonista obstajajo tudi nevidni. S pomočjo ogledala je enostavno določiti njihovo lokacijo. Njihova aktivacija bo protagonista premaknila na stran, ki je ni časovno dotaknila. Na mizi dvorane je opomba, v kateri je zapisano, da je treba nagraditi. Igralec mora izmenično narediti strel v zelenih površinah na mizah blizu dveh vrat desno inna levo To bo odprlo dostop do dveh skrinj na vsaki strani, nagrade bodo prijetno presenečene.

Druge uganke

Težave z vstopanjem v "hišo sonca" v Fable 3 po branju zgornjega opisa se ne bodo pojavile, vendar z zlatimi vrati preprosto ne bo mogoče. Če boste želeli priti skozi legendarno orožje, boste morali poiskati poseben ključ. Vrata so za vrati na desno in stražar na levi. Ko se bo približal njenemu glasu, bo objavil, da se bo odprl le pred kraljem. Ko igralec prejme ta naslov, se lahko vrnete tukaj. Nato se bo odprl dostop do lokacije "Vira žalosti", v njej pa naj bo skrinja z milijonom kovancev. Treba je opozoriti, da se bo hiša premaknila po pripadajoči nalogi lastnika igralca. Lahko se proda za 18 tisoč in kasneje odkupi za 20, ker se tukaj ne bo preselil v življenje.

Sorodne publikacije