Kako onemogočiti podatkovno središče Microsoft Office: vzroki in tehnike

Sodobna programska oprema, ki jo je razvil Microsoft, zagotavlja uporabnikom samo morje različnih pripomočkov, katerih besednjak je poenostaviti življenje. Vendar pa s temi možnostmi prihajajo in dražljaji. Eden od takih primerov je koristen pripomoček za delo z dokumenti iz različnih naprav. Zdi se, da je to koristna značilnost. Hkrati pa veliko ljudi sprašuje, kako izklopiti podatkovni center Microsoft Office. O tem, kaj je to funkcija in zakaj se vmešava, bo nadalje govorila.

Kaj je bistvo?

Ta funkcija je posebna storitev za delo z dokumenti in datotekami med spletnim dostopom. Omogoča sinhronizacijo računalnika z OneDrive, kar omogoča interakcijo z datotekami z različnimi napravami. Ta sistem je zelo uporaben za uporabnike, ki so na različnih mestih, medtem ko še vedno delajo z istimi dokumenti. Na splošno je to zelo dobra in pomembna stvar.


Vendar ta funkcija ni vedno potrebna. Pogosto je tudi veliko uporabnikov nadležno, ko se funkcija ne uporablja. In potem morate poiskati načine za izklop podatkovnega centra Microsoft Office 2013.

Zakaj je to nerodno?

Treba je omeniti, da je ideja zelo zanimiva in uporabna. Če potujete in morate delati, lahko izkoristite to funkcijo in ne izgubite časa. Toda kako biti preprosti uporabniki? Zakaj za njihvprašanje, kako izklopiti podatkovni center Microsoft Office 2010, je izredno pomembno in pomembno? Razlogi za to so predstavljeni v nadaljnji razlagi.
 • Naprava ni povezana z internetom. V zvezi s tem se ni treba povezati s storitvijo OneDrive. Toda sporočila in opomniki še naprej prihajajo. V tem primeru se začenja pojavljati zamisel o tem, kako izklopiti podatkovno središče Microsoft Office.
 • Drug razlog je razpoložljivost omejitev internetnega prometa. Če bo dani center izvajal stalno nalaganje različnih datotek, bo to resno obremenilo omrežje.
 • No, in kar je najpomembnejše - ni potrebe. Ko uporabniku ni treba shranjevati dokumentov na več napravah ali do njih dostopati iz drugega pripomočka ali računalnika.
 • Kako enkratno za vselej onemogočiti podatkovni center Microsoft Office?

  Trenutno je na voljo več znanih možnosti, kako onemogočiti to storitev. Izgledajo kot naslednje.


  Če ima vaš računalnik oblak v storitvi OneDrive, ga lahko onemogočite zaradi njegovih funkcij. To nalogo lahko izvedete na naslednji način:
 • Zaženite OneDrive.
 • Pojdite na nastavitve storitev in poiščite zavihek pod njim, imenovan "Office".
 • Onemogočite funkcijo, ki omogoča sinhronizacijo.
 • Ko je transakcija uspešno izvedena, se sporočila ne smejo več prikazovati.
 • Tu je še en način, da onemogočite podatkovni center Microsoft Office. Izvedite urejanje registra. Na splošno je operacija precej nevarnalahko pokvarite stabilno delovanje upravljavca. Toda v tem primeru ne bo treba sprejemati resnih sprememb.
 • Run Run, z uporabo standardne kombinacije Win in R.
 • Takoj, ko se začne okno, v iskalni niz vnesite stavek regedit in ga poiščite v registru OfficeSyncProcess.
 • In zadnja možnost vključuje uporabo nalog za razporejanje. Preprosto ga odprete, poiščite v seznamu opravil Sync Maintenance in ga izklopite.

  Sorodne publikacije