Fable 3: Sistemske zahteve igre

V oddaljenem letu 2011 je bila izdana Fable 3. Sistemske zahteve za to igro so bile v tistem času zaskrbljujoče, saj so bile prenesene iz konzole Xbox 360 in so bile slabo optimizirane. Danes vam bomo povedali, kateri računalnik ali prenosni računalnik morate imeti za zagon Bike 3.

Operacijski sistem

Ker so sistemske zahteve Fable 3 že zastarele, imajo lahko današnji igralci težave z izbiro OS. Sprva je bila minimalna zahteva Windows XP SP3 in priporočena različica razvijalca - Windows 7. Zdaj pa je težko srečati računalnik z XP. Še več, celo podpora "sedmim" postopoma preneha in vedno več je pogledov na "deset" in razvoj novejših različic.


Tako so sistemske zahteve igre Fable 3 nekoliko posodobljene. Oseba, ki želi igrati to mojstrovino industrije konzol, bo morala namestiti virtualni stroj iz ene od starejših različic operacijskega sistema, ali pa bo ustrezen način združljivosti postavil v "ducat", ki včasih ne deluje.

Centralni procesor

Pri tem elementu računalnika lahko pride do nekaterih težav. Sistemske zahteve Fable 3 so zgrajene tako, da je ta "železo" dostojna obremenitev. Prvič, leta 2011 je bila minimalna zahteva dvojedrni procesor s taktno hitrostjo 2 GHz, priporočeni parameter pa se je povečal na 29 GHz. Vendar pa je praksa pokazala, da je za povprečne grafične nastavitve igre dovolj le prva vrednost.


Sodobni igralec imamočan igralni računalnik, verjetno ne bo imel težav s to funkcijo, toda kar zadeva prenosne računalnike, lahko pride do nekaterih napak. Večina strojne opreme, tudi z besedo "igra", ima nizkofrekvenčne procesorje, da ne omenjamo števila jeder. Samo novejša generacija železa reši. Izberite procesorje i3 ali i5, ne Core2Duo, določene v zahtevanih značilnostih.

RAM

To je najpreprostejši parameter. Začenši z "silovitim" operacijskim sistemom Windows Vista, se je računalniška tehnologija precej uspešno razvila in znižala stroške železa za lastno podporo. Prvič, sistemske zahteve Fable 3 za PC so bile zelo skromne: od 2 do 4 GB RAM-a. Ta velikost je sedaj na voljo tako na računalnikih kot na najbolj osiromašenih prenosnih računalnikih. Če te funkcije še ne uporabljate, zaženite igro, poskusite izklopiti odvečne procese in sistemske naloge, ki so preprosto prekrite z modernimi operacijskimi sistemi.

Video kartica

Glede na sistemske zahteve Fable 3 v grafičnem načrtu, potem tukaj ni nobenih presenečenj, ki bi jih morali počakati. Če bi bile grafične kartice GTX260 in 7600GT iz Nvidie 2011 ocenjene kot "nadpovprečne", je v tem trenutku vsak prenosni računalnik (razen pisarniškega "kalkulatorja) sposoben zagotoviti potrebne igralne potrebe. Če Fable prikaže napako, povezano z grafičnim procesorjem, je edina možnost vrniti gonilnik nazaj na prejšnjo različico. Seveda lahko to privede do težav z novejšimi igrami, vendar tega ne pozabiteDatum izdaje je minil 6 let in mnoge od uporabljenih komponent se lahko preprosto odstrani zaradi nepotrebne narave sodobne realnosti.

Programska oprema

Zadnja stvar, ki jo je treba omeniti, je sistemska programska oprema. Ta pomembna točka običajno ni določena v sistemskih zahtevah. Fable 3 je igra za leto 2011, zato ne pozabite, da je bila ustvarjena in teče na račun tega časa. Prepričajte se, da ste namestili starejše različice MS Framework, kot je trenutna 4.5. Prav tako ne pozabite na komponente MS Visual C ++. Od leta 2005 je veliko različic. In še nikoli ne ve, katera lahko vsebuje komponente, potrebne za zagon Fable 3.

Sorodne publikacije