Sandisk USB Flash diski: Pregled, funkcije, vrste, obnovitev in pregledi

Ameriška blagovna znamka "Sandisk" je specializirana predvsem za proizvodnjo zunanjih medijev za prenosne naprave, kot so pametni telefoni, predvajalniki, kamere, itd. Dobro znani format CompactFlash je razvila in patentirala blagovna znamka Sandisk, zdaj priljubljene SD kartice pa so rezultat skupnih prizadevanj Toshiba, Matsushita in Sandiska.

Poleg odličnih pomnilniških kartic podjetje proizvaja hitre in priročne Sandiskove USB pogone. Ena od razlikovalnih značilnosti teh naprav, poleg kakovosti uporabljenih materialov in neprekinjenega dela - eleganten videz s temno rdečo barvo. Označite seznam, ki je vključeval najuspešnejše v smislu uporabnosti in najbolj iskane naprave mini-flash in običajne Sandisk flash pogone. Poglejmo značilnosti vsakega modela, pa tudi mnenja strokovnjakov skupaj s pregledi uporabnikov teh naprav.

Sandisk Ultra 200 GB

Samo ti Sandisk mini-flash pogoni nas opomnijo, da se tehnologija premika naprej z nori tempo. Zamislite si, da je 200 GB podatkov na konici prsta. Še več, na zunanji strani je bliskovni pogon videti popolnoma enak kot drugi bolj skromni konkurenčni analogi, edina razlika pa je, da je napis na površini koherenten premaz, ne barva.
V zvezi z združljivostjo mini-flash pogonov Sandisk "Ultra", potem, glede na povratne informacije uporabnikov, ni nobenih težavopazimo. Če vaša oprema popolnoma podpira protokol exFAT, bo sinhronizacija z Ultra 100 odstotkov. Ko že govorimo o poskusih na terenu, telefon Sandisk Ultras dobro deluje na večini pogonov, tako premijski kot proračunski. Izjema so lahko samo odkrito poceni pripomočki, ki imajo s preprostimi pomnilniškimi karticami težave.

Značilnosti naprave

Hitrost obdelave podatkov v bliskovnem pogonu se giblje med 40 in 90 Mbit /s. snemanje in branje). Kazalniki po sodobnih standardih morda niso najbolj impresivni, ampak kot skladišče fotografij, video in avdio vsebin - prav.

Nekateri popravilo ali obnovo Sandisk "Ultra" USB flash diski je bolje, da dajo na ramenih servisnih centrov. Tehnologija je nova in, tako rekoč, krhka, tako da je povprečni uporabnik bolje, da se ne povzpne v tehnične slume, da ne pokvari tako dragih pripomočkov. Edina stvar, ki jo lahko tukaj opozorimo, je Format in Read /Write Check Utility, ki bo preveril napravo v sektorju bat (zelo redka pojavnost za izdelke blagovne znamke) in oblikovanje.

Sandisk Extreme USB 3.0

Mogoče je edina stvar, ki jo najsodobnejši mini-pogon preseneti, enostavnost uporabe, spomin in hitrost prenosa podatkov. Sandisk (16Gb /32Gb /64Gb) Extreme bliskovni pogon, ki deluje na novem USB vmesniku, je primeren za te zahteve.
Glede na povratne informacije uporabnikov je večina le imela pozitivna čustva po delu s pogonom. Vzemite na primer isti mehanizem "želve": običajno po nekaj tednihzačne zrušiti in z dodatnimi napori odpreti in zapreti bliskovni pogon. V našem primeru se drsnik premika nežno, enostavno in enostavno. Nekateri lastniki se pritožujejo nad velikimi dimenzijami naprave, zato, če imate tesna vrata USB hub, potem je 32-bitni Sandisk Ultra mini-flash pogon, ki se povezuje prek različnih vrat, najboljša možnost. Ko govorimo o hitrosti, model nima skoraj nobenega konkurenta v tem segmentu. Navaden bliskovni pogon zapisuje podatke s povprečno hitrostjo 20 Mb /s, Sandisk Extreme pa je desetkratno povečal zmogljivost.

Posebne značilnosti flash pogonov

Nekateri uporabniki v svojih pregledih še vedno razpravljajo s svojimi kolegi o tem, zakaj na splošno potrebujejo takšne količine in hitrosti, ko je mogoče vse informacije dati na "oblake" na internetu. Vendar pa je scenarij uporabe takšnih naprav precej očiten - to je delo s filmi, kjer je samo pomembna hitrost snemanja in obseg pogona. Tudi v najzahtevnejših pogojih ni verjetno, da bo Sandiskova obnovitev bliskovnega pogona potrebna. Proizvajalec je poskrbel za avtomatizacijo vzdrževalnih procesov, zato ne bi smelo biti težav s pretepenimi sektorji. V zvezi z oblikovanjem, potem obstaja blagovno znamko program za to (Sandisk flash pogoni so prednostna naloga, in drugi proizvajalci ne dobijo pravilno delo pravilno), ki hitro in učinkovito čiščenje vašega pogona.


Sandisk Eye-Fi

Mini-flash pogoni s podporo protokolov "wi-fi" so se pojavili že zdavnaj, vendar je v tem modelu izveden celoten proces, kiklicala, brez prasice in udarca. Prva stvar, ki se vam zdi, ko odprete škatlo s pripomočkom, je značilna svetlo rdeča barva. Ne samo, da je ta dizajn kričal - "Jaz sem najboljši!", Ampak tudi pomaga najti bliskovni pogon v vrsti različnih majhnih stvari v tabeli, ki so ponavadi črne.
V napravo je priložen priročen USB adapter, ki močno podaljša zmogljivost pogona. Za popolno delovanje bliskovnega pogona boste morali namestiti vdelano programsko opremo Eye-Fi in nato izvesti začetno konfiguracijo brezžičnih protokolov. To pomeni, da je Sandisk (zaščiten pred zapisovanjem) zaščiten pred pisanjem in branjem, preden je zagnan, toda potem, ko ga povežete z omrežjem, bodo omejitve odstranjene in delovale bodo.

Odlične karakteristike pogona

Ni vam treba izvajati popravljalnih postopkov, ker bo vdelana programska oprema Eye-Fi vse naredila samodejno (sektorsko uglaševanje, analiza podatkov itd.). Ta pripomoček vam bo pomagal pravilno formatirati pogon Sandisk. Če to potrebujete, lahko obnovite Eye-Fi tudi z orodji drugih proizvajalcev, kot sta EzRecover ali F-Recovery (CF), vendar pa varovanje podatkov v tem primeru seveda ni zagotovljeno.
Hitrost podatkov je impresivna, kjer se odčitava pri hitrosti do 200 Mb /s, snemanje pa pri 180 Mb /s. Lastniki se večinoma pozitivno odzivajo na serijo Eye-Fi, vendar upoštevajte previsoko ceno na napravi. Podobne bliskavice takšnega načrta so bile cenejše za 30 odstotkov. Res je, da je hitrost snemanja za njih slabša, toda zadomači potrošnik je bolj pomemben po enaki ceni kot hitrost vožnje.

Brezžični pogon Flash Flash Sandisk Connect

Ta model se razlikuje od ostalih anketirancev z možnostjo brezžičnega in popolnega dela. To pomeni, da bo bliskovni pogon, v bistvu, neke vrste omrežno shranjevanje z dostopom do podatkov z uporabo omrežnih protokolov "va-file".
Nastavitve dostopa se posnamejo z vgrajeno programsko opremo Connect Drive, po kateri lahko uporabnik dela z vsebino v pripomočku Wireless Flash. Vse informacije, ali so filmi, glasba ali dokumenti pravilno razvrščeni po mapah, izbranih za te namene. S podatki lahko delate z zgoraj omenjeno aplikacijo in s pomočjo programske opreme tretjih oseb. Na primer, obstaja podpora za predvajalnike Media Player Classic, VLC in KMR.

Funkcije pripomočka

Za sinhronizacijo s pogonom je dovolj, da izberete ustrezno ikono med razpoložljivim omrežjem "vaj-datoteka". Pogon podpira do tri hkratne povezave, kar je zelo priročno. Nekateri lastniki v svojih odzivih se pritožujejo zaradi ne-pravilnega delovanja bliskovnega pogona z zunanjimi igralci (zaviranje "težkih" videov v VLC ali pomanjkanje podnapisov na KMR), vendar na splošno sprejemljivo. Poleg tega se mnogi uporabniki pritožujejo nad cenovno politiko te serije, kjer so podobne vmesniške naprave stanejo skoraj dvakrat ceneje, preveč pa za "vay-datoteko" tak denar ni za vsakogar v žepu.
Ko gre za zmožnosti pridobivanja podatkov, ni vse tako preprosto. Programska oprema omogoča pravilno formatiranje in preskušanje medijev,ampak nekaj resnega, žal, ne bo uspelo. Lahko poskusite pametno programsko opremo EzRecover, vendar ne morete zagotoviti normalnega rezultata. Za resne težave je bolje, da se obrnete na servisni center.

Sandisk Ultra Dual USB Drive

Sandisk Ultra Dual USB Slider bo pomagal lastnikom naprav Android na platformi Android, da se spopadejo z vedno pomanjkljivim prostorom na notranjem pogonu. Današnji trendi počasi odvzemajo pametne telefone in tablete zmožnosti za delo s pomnilniškimi karticami, zato je to rešitev za pot. To še posebej velja za ljubitelje, ki bodo v prihodnosti v svojem pripomočku shranili vse in vse.
Ena od prednosti Sandiskovega dvojnega pogona je njegova majhnost. Če napravo priključite na pametni telefon ali tablični računalnik, bo to praktično neopazno, v nasprotju z masivnim in močno pritiskanjem standardnega vzorčnega bliskovnega pogona. Pomembno je posebej omeniti inteligentno oblikovan čep, ki se premika naprej in nazaj. Odvisno od uporabljenega vmesnika bo vtič zapiral nasprotno stran, kar je zelo priročno (odprtina med delovanjem ni napolnjena z umazanijo in prahom v žepu ali torbici).

Naprava v primeru

Kar zadeva hitrost obdelave podatkov, potem stvari niso najboljše ali bolj kot najpogostejše. Hitrost snemanja se giblje od 20 Mbps do 12 Mbps. To pomeni, da je bliskovni pogon bolje uporabiti kot skladišče podatkov, ne pa kot vir predvajanja ali stalnega oddajnika podatkov. Lastniki so zelo odzivni pri modelih. Verjetno je eden glavnih argumentov za nakup vseEnako ceno in blagovno znamko kot druge funkcije pripomočka, ki so, mimogrede, zelo dobre na isti ravni, če pogledate podobne naprave v tem segmentu. Poleg tega uporabniki opozarjajo na dobro delo pogona z orodji za obnovitev drugih proizvajalcev, kot so F-Recovery ali EzRecover, ki so odlični "videli" bliskovni pogon in lahko skenirajo svoje sektorje.

Če povzamemo

Izbira in nakup naprav za takšen načrt ni tako težka, glavna stvar - odločitev o vaših potrebah. Če se nenehno premikate z bliskovnim pogonom iz računalnika na prenosni računalnik, nato pa na pametni telefon, nato pa na televizijo, je bolje vzeti hitri pogon, ki v nekaj sekundah kopira vse potrebne informacije. Ko gre za preprosto ohranitev svojih podatkov za prihodnost, bo veliko bolj praktično osredotočiti se na poceni, vendar zmogljive modele, kjer je obseg prednostne naloge bolj kot hitrost obdelave informacij. Včasih je smiselno sploh ustaviti pomnilniške kartice. To je majhna, nezahtevna in vedno imajo pravi adapter na policah blagovne znamke. Z lahkoto se lahko izgubijo med drugimi pripomočki, vendar je vsestranskost in praktičnost pomnilniških kartic nesporno dejstvo. V vsakem primeru, ki ga izberete iz "Sandisk" bliskovnega pogona, vam bo zagotovljeno visoko kakovostno shranjevanje podatkov in dolga življenjska doba. Tu ne govorimo le o čudoviti tržni politiki blagovne znamke, ki aktivno promovira flash pogone na trgu, temveč tudi o številnih pregledih na pozitiven način od strokovnjakov v tej panogi in navadnih lastnikov naprav.

Sorodne publikacije