Sedlate Horse: Najboljša moda na Mount in Blade Warband

Igra Mount in Blade Warband je edinstvena, saj omogoča igralcu, da je v vlogi poveljnika, sonarja, gospodinje in celo kralja. Vendar se vsi igralci ne strinjajo, da je bila prvotna zasnova razvijalca popolna in skladna. Zaradi tega ima mreža veliko različnih modifikacij za ta viteški simulator, od katerih so nekatere dejansko postale nova igra, ki je v mehaniki in grafični komponenti v veliki meri presegla izvirnik. Najboljši modi na Mount in Blade Warband zanesljivo obdržijo svoje občinstvo, razvijalci pa še naprej objavljajo vse več različic modifikacij, vse bolj nadrealistične ali, nasprotno, zgodovinsko zanesljive.


Prerokovanje Pendorja

S spreminjajočim se uspehom je ta sprememba vodilna v najuspešnejših različicah za M&B Warband. Avtor je dejansko naredil nov dodatek, ko je napisal "iz nič" zgodovino imaginarnega kontinenta, narodov, frakcij, vitezov in plačancev. Mod doda v igro več sto orožij, vključno z magičnim. Prerokba Pendorja ni dovolj za popolno vodenje samo enega - ravnotežje in avtentičnost. Strelci se z lahkoto prebijejo skozi težko oklepno opremo in vitezi so viseli na jeklu pred mogočnim, a še vedno čarovnikom. Modove na igri Mount in Blade Warband lahko na splošno razdelimo na dve kategoriji - realistični in fantazijski. "Pendor" pripada prav slednjemu. Vendar pa je sprememba narejena kvalitativno, igralec pa čaka na nekaj neprijetnih in zapletenih presenečenj, kar lahko precej zapletePrehod, zaradi katerega je Pendor zelo iskan mod. Kot pri vsakem večjem dodatku, tukaj je njihova goljufija za Mount in Blade Warband, vendar je resnično uživanje mogoče doseči le z upoštevanjem pravil.


Spopad kraljev

Spopad kraljev (Mount Blade Warband) je nekoč povzročil nov razcvet popularnosti v zvezi z viteškim simulatorjem. Ta aplikacija prenaša igranje igre iz srednjega veka v svet iger prestolov Georgea Martina. Mod je narejen zelo kakovostno. Tudi kljub nekaterim malomarnim podrobnostim, dodatek prinaša nova orožja, znake in iskalne linije v znano igro. Odvisno od izbrane strani, igralec odpira nove priložnosti, vključno z magijo. Če podrobneje pogledate aplikacijo, lahko opazite, da je priljubljenost spremembe prinesla več, da je znana kot saga. V smislu realizma in ravnotežja Clash of Kings ne bo zadovoljil ljubiteljev taktičnih bitk in zgodovinskih scenarijev. Tisti, ki samo želijo preživeti čas na zabavi v znanem fantazijskem svetu, se zdi, da je dodatek zelo privlačen.

AD 1257

Anno Domini 1257 je pravzaprav nova igra, ki jo ustvarjajo ljubitelji ideje simorja Signor v času temnih starosti. Za tiste, ki so utrujeni od goljufanja za Mount in Blade Warband, ki ugotovi, da Pendor ni dovolj zapleten, je priporočljivo poskusiti AD 1257. Aplikacija temelji na zgodovinsko zanesljivih vzporednicah, ki vsebujejo na stotine pravih orožij.
Pod poveljstvom več vojakov viteza je v načinu delovanja bogata taktična komponenta. Vcelotno AD 1257 lahko imenujemo eden izmed najbolj realističnih modusov, saj je avtor večkrat osebno poudaril pomen tega vidika in pomanjkljivosti glavne ekipe M&B.

Diplomacija

Najboljši modi na Mount in Blade Warbandu pogosto zasledujejo en cilj - narediti izvirno ali tako imenovano "vanilijo" bolj kvalitativno. "Diplomacija" je namenjena doseganju enega od teh ciljev. To bistveno razširja odnos diplomacije, daje priložnost za pogajanja, pošilja spremljevalce za to, vohuna in celo tkanje spletk. Zaradi tega je aplikacija pridobila več ducatov prilagojenih popravkov in nato spremenila v dodatne modele orožja, vojakov in frakcij. Če igralec ne želi radikalno poškodovati prvotnega M & amp; B, potem je najboljša izbira "Diplomacija."

Evropa v plamenih

Kot v primeru AD, je Evropa v plamenih predvsem zgodovinski način z verodostojnimi vzorci orožja in frakcij. Mnogi igralci se pritožujejo, da je med najboljšimi modi na Mount and Blade Warband težko najti analogno z veliko kompleksnostjo, oteženo igro, zlasti v poznih fazah prehoda. "Evropa v ognju" popolnoma odpravi to pomanjkanje izvirnika, ustvarja nov projekt z lastno vizijo taktične faze bitke, diplomacije in scenarija prehoda. "Evropa v ognju" daje tudi priložnost za razvoj lastne zmede, skrbno spremljanje oskrbe z viri, načrtovanje infrastrukture in na koncu za gospodarski, ne vojaški način. To bo igralcu pomagalo pri načrtovanju trgovanjapoti, gradnjo in zaseg preko dinastičnih odnosov.

Nova Aetas

Novi Aetas mod za Mount in Blade Warband postavlja igralcu povsem nov cilj. V prvotnem projektu je bil poudarek na vojaških operacijah, vključno s taktično fazo, mod pa omogoča igralcu, da mirno nadaljuje vojno, da se ukvarja z gradnjo in gojenjem pridelka, da zaščiti svojo vas pred napadi sovražnikov in spremlja cene.
Avtor dodatka meni, da je "nova doba" korak naprej k realizmu igre, zgodovinski avtentičnosti. To velja tudi za lastnika zemljišča. Tudi Kalradija je doživela spremembe: frakcije v njihovi prvotni obliki so prenehale obstajati, pojavila so se nova združenja, gradovi in ​​celo ozemlja.

Samo razvoj

Mount in Blade Warband odpre modsom neomejen potencial za spreminjanje prvotnega projekta, ustvarjanje novih možnosti in utelešenje lastnih idej. Seveda, "vanilija" še naprej uživa ogromno povpraševanje med igralci iger, vendar se postopoma umika lastnim načinom skozi izkušnje in sveže misli igralcev, ki želijo videti svoj najljubši projekt v razvoju, ne stagnacije. Najboljši modi na Mount in Blade Warband vam omogočajo, da vidite običajno igro z druge strani in celo sodelujete pri njenem razvoju.

Sorodne publikacije