Fable the Lost Chapters: goljufa, namigi in nasveti

Serija Fable je tradicionalno bogata s skritimi značilnostmi. Nobenih nasvetov za popolno uživanje v igrah je praktično nemogoče. Igra je čudovita, živahno odzivna na vsa vaša dejanja in odločitve, vendar ni dobila malo slapa v obliki odtenkov. Če se ne želite truditi za super-mimo, bomo poskušali pomagati. Še posebej zato, ker je celo za Fable the Lost Chapters goljufije in kode v polnem pomenu.

Brezen srebrnih ključev

Za Fable izgubljenih poglavjih goljufija številka 1.
Na žalost, da bi lahko zahtevali neskončno število takih sklopk, morate najprej nekaj storiti. To je lopata. Z njo bomo začeli avanturo v jami Hobble (Hobbe Cave Quest). Približujemo se vrtnici. Poiščite krog s cvetjem, vzemite lopato in kopajte srebrni ključ. Takoj se lahko navadite na sto tisoč zlatnikov za rezanje konic in odprtje skrinjice z zakladi. Vendar ne pozabite, da bo rezanje in rezanje vodilo k enotnosti zla. Po kopanju shranimo. Nalagamo Udejanjili smo se v igri za kočo. Še enkrat gremo k njemu in izkopljemo, razen če ne bo dovolj ključev.


Brezno denarja

Za Fable v izgubljenih poglavjih goljufija številka 2.
Gremo k trgovcu z darili in kupimo vse smaragdne. Res je, upoštevajte, da je imel več kot 20. Ne zaprem menija! Hkrati jih prodamo nazaj. Naredimo to desetkrat zapored in postanemo čudovito bogati. Še posebej, če je vaš ugled lahek. Luči rastejo hitreje. Za to finančno goljufijoNajboljša trgovina na jugu Bowerstown je Bowerstown. Na zemljevidu je rumena.

The Drain Game

Za Fable the Lost poglavja goljufija številka 3. Če ste opravili zadnji ravni, to ne pomeni, da je igra končana. Tu lahko končate po lastni presoji. Če želite igrati drugo (brezplačno igro), počakajte na konec končnih naslovov. Dvajset minut - in igra se bo nadaljevala od kraja, kjer se je tip končal. Samo ne nosite Jack Mask pred naslovi. Ker je nikoli ne moreš odstraniti.


Trollecide

Za Fable izgubljenih poglavjih goljufija številka 4.
Za iztrebljanje trolov, kupite negde močne žarnice in nadaljujte z nalogami s trolovi. Gremo na kraj in dobimo čebulo. Največji žrtvi se približujemo na daljavo. Trol bo prišel pod zemljo in od nas bo dobil puščico naravnost v čelo. Ne umivamo in ne bežimo. Nato se vrnite in metodično ponovite postopek. To je dolgočasno, dolgočasno, vendar obstaja možnost, da ne izgubimo zdravja. Če želite to narediti, ne pozabite, da dodge in skriti pred kamni, ki jih vrže trolls.

Rugby

To je za Fable the Lost Chapters Cheat številka 5. Ena izmed piratskih baz se lahko igra na kartici Black Jack. Stavite na 1000 zlata. Lahko se britje z uporabo shranjevanja. Pred zabavo smo rešeni. Če zmagamo, smo rešeni. Če izgubite, prenesemo prejšnjo shranitev. In igraj, dokler se ne naveličaš zaslužka. To je Fable the Lost Chapters, ki varajo za drug denar.

Supergenezka

Za Fable je izgubil poglavja goljufija številka 6. Bliže do konca igre Vodja cehov šepeta o skritem supermethe. Čeprav niRecimo, da ga ni treba iskati, toda takoj, ko prejmemo takšne informacije in obstaja želja po relikvi, gremo v stolp Maysa. Gledamo skozi knjižne police za dnevnike tega starega nadčloveka. Našli smo. Prebrali smo sporočilo o iskanju tega meča. Nato gremo na neimenovani grob na vrtu ceha in preberemo, kaj je zapisano na nagrobniku. Razkritje tajnosti prisili tri največje cehovske heroje, da se odločijo, ali vam bodo dali super-pivo ali ne.

Sorodne publikacije