Čelada "Predator": opis in značilnosti

Čelada "Predator" je konceptualno nov pristop k podobi motoristka. Ne, to ni priložnost, da pokažete svojo individualnost - to je nekaj več. Bikerska filozofija tvori popolnoma novo raven brutalnosti, ki se razlikuje od običajnega načina motoristov.

Čelada ni samo zaščita

Ljubitelji avtomobila so dovolj srečni - o njihovi varnosti proizvajalci razmišljajo v fazi načrtovanja avtomobila. Motoristi morajo skrbeti za svojo integriteto in varnost neodvisno. In v tem primeru bodo pomagali z ustrezno opremo.
Do danes, ko je motorno kolo dobilo resnično svetovno razsežnost, oprema ni le sredstvo zaščite - postane del podobe motociklista. In najbolj osupljivo orodje je čelada za motorna kolesa, ki je najpomembnejši element zaščitne opreme in zmožnost, da bo vaša slika nekoliko svetlejša.

Čelada "Predator" je morda najbolj primerna za tiste, ki želijo pokazati svojo individualnost in različnost drugim.

Pregled čelade

Motorna čelada "Predator" je ponos domačih razvijalcev. Gre za dva ruska motociklistična ateljeja: NLO Moto (Moskva) in Nitrinos (mesto Togliatti). Mimogrede, obstajajo številni primeri, ko ljudski obrtniki s pomočjo ustrezno rastočih rok in kompetentno izbranega ozadja ustvarjajo ne manj konceptualne modele. Ampak o tem malo kasneje. Čelada "Predator" za motorno kolo je bila razvita leta 2010. Tri leta kasneje je otrok Ruspodjetja prejela uradni patent. Do danes je spektakularen element moto opreme izjemno priljubljen ne le pri domačih kolesarjih - čelada "Predator" je našla svoje privržence daleč onkraj Rusije.
Predator ima seveda svoje posebnosti in značilnosti. Spektakularna čelada za motoriste ponuja poseben stil bikerja. Malo verjetno je, da ima bradati Harley-Davidson harmoničen pogled na "grozljivo" čelado. Toda piloti športnih koles bodo zagotovo cenili vse užitke in oblikovne značilnosti zaščite.

Oblikovne značilnosti

Najprej je treba omeniti eno pomembno dejstvo: prav produkcija, ki temelji na studiu za motorna kolesa studia Nitrinos v Togliattiju. Element opreme je narejen ročno in vsaka od njih ima več možnosti, zaradi katerih je sproščena čelada edinstvena in edinstvena. Osnova prvotne zasnove je kompozitno telo z ojačanimi ogljikovimi vlakni. Standardna plast dušilnih materialov je sestavljena iz podlage na osnovi pene in več variabilnih delov. Komplet vsebuje več odstranljivih trikov. Ena odtenka - na žalost zaščitnega stekla ni mogoče dvigniti na poti, saj je za oblikovanje motostila potrebna udeležba dveh rok. Možno je, da bodo razvijalci kmalu lahko izboljšali svojega otroka. Toda čelada "Predator" je opremljena z dvo-kanalnim prezračevalnim sistemom, ki bistveno poveča raven udobja med vožnjo. V osnovnem kompletu motocikel tehta le 180 gramov.

Več o tem, kakoizdelana je čelada

Tako se uporablja osnova IXS HX540. Donatorji čelade so kupljeni v Evropi. To je standardni sestavni del, ki je na voljo v šestih različnih velikostih. Scarole je predstavljen samo v dveh velikostih, vstavki iz penastega materiala - tudi. Vse druge velikosti so izdelane iz mehkih penastih vložkov različne debeline. Zahvaljujoč jim zagotavlja tesno prileganje glave telesu čelade.
Popolnoma nov donator čelade razume praktično v celoti. Najtežja stvar pri tem je odstraniti peno, ne da bi jo poškodovali. Profil Predator se praktično ne razlikuje od standardnega integralnega dela čelade. Mogoče je samo bočni lok rahlo podoben križnemu zaščitnemu elementu. Ogljikova ovojnica je optimalno ravnovesje teže in moči do danes.

Kaj se zgodi potem?

Pogledi za "Predator" so izdelani iz originalnih zaščitnih očal. Glede na to, da je oblika čelade nekoliko specifična, so morali razvijalci ustvariti nov montažni sistem. Potencialni imetnik nove čelade ima možnost naročiti individualni vizir. Zaščitna očala so lahko temna, obarvana, zrcalna in prozorna. Seveda, na prvi pogled na "oči" Predatorja obstaja logično vprašanje: "In kaj je s pregledom?" Seveda je vidljivost te čelade nekoliko manjša kot v standardnem modelu.


Trik "krajo"najpomembnejši riž - dreadlocks. Ustvarjajo ta edinstven slog. Sanje za čelado "Predator" so prilepljene v krog v zahodnem delu, kot pravijo, na vesti. Tudi pri visokih hitrostih pilot ne bo moral skrbeti, da bo obdržal svoj trak. "
Če pa so vloženi nekateri napori, se lahko drede izvlečejo iz pristajalnih mest. Ta trenutek razvijalci namenoma upoštevajo pri izdelavi čelade. To je potrebno v primeru padca z motornega kolesa, ko lahko dreadlocks ujamejo kolo. Mimogrede, srečni lastnik nove čelade "Predator" ima možnost, da izbere "frizuro". Sanje so lahko različnih dolžin in celo oblik. Vse je odvisno od želje naročnika in njegovih finančnih zmožnosti. Kevlar konice imajo lahko tudi drugačno barvo. Moto studio iz Tolyattija ponuja več različic zunanje izvedbe čelade "Predator". Klasična različica je črna čelada z umetno ustvarjenimi praskami ali hieroglifi. Vdolbino praske lahko napolnimo s fluorescentno barvo, ki ustvarja poseben čar v temi. Nekateri posebej ekscentrični kolesarji pa raje neobičajno obarvajo čelado. Z aerografijo se dosežejo impresivni prehodi in barve. Ne tako dolgo nazaj, proizvodnja začela proizvajati smučarsko čelado "Predator" - zdaj tudi športniki lahko videti zelo grobo in nenavadno.

Vprašanje cen

Seveda svetla in nenavadna čelada "Predator" ni poceni užitek. Končni strošek temelji na dodatnih možnostih in konfiguraciji. Dana primer, namestitev tritočkovnega laserskega modula, kot pravi plenilec, bo stala 3500 rubljev. Kevlarski nasveti za strah, barvanje in aerografijo, dodaten pogled, graviranje, volumetrične zobe in celo poseben nahrbtnik - vse to je končni strošek.
Na podlagi tega lahko ugotovimo, koliko stane čelada "Predator". Cena klasične različice brez dodatnih možnosti se giblje v 25.000 ruskih rubljev. Seveda, vse vrste "losjoni" povečajo znesek, vendar je vredno. Na primer, airbrushing bo stala 14.000 rubljev, Kevlar nasveti o dreads - v okrožju 5000. Originalna čelada "Predator" bo zagotovo pritegnili pozornost drugih in bo povzročil val odobritev med biker skupnosti.

Sorodne publikacije