MMORPG: Top 10 najboljših iger

Trenutno je v industriji iger na srečo resnično prevladujejo različni projekti. Nekaj ​​novega se zdi dobesedno na dan. Vendar pa lahko nekatere sveže igre preplavijo vse vaše najljubše klasike, ki so še vedno priljubljene in zelo zahtevne. Naši top 10 MMPORG bodo vključevali projekte, ki so prikrajšani za različne žuželke, lagune in druge "zanimivosti", značilne za večino sodobnih izdelkov. To je še en velik plus, ki še naprej privablja igralce dolgo znanih svetov. Torej, kakšni projekti bi lahko vzeli svoje častne kraje v naši Top 10 MMPOR? Treba je omeniti, da so vse igre urejene na prosti način in nimajo nobene distribucije za zmanjševanje ali povečevanje priljubljenosti.

Tera Online

Z Terryjem začnemo z najboljšimi 10 najboljšimi MMORPG. Poleg odlične risbe se igra ponaša z nestandardnim bojevnim žanrom za ta žanr. Razvijalci poskušali izvajati ne-ciljni sistem, ki odpravlja potrebo po stalnih keystrokes iz igranja bitk. Če želite pridobiti nasprotnika, bo moral uporabnik pokazati vse svoje talente in pokazati, kako hitro je to mogoče in oznake. Druga velika značilnost "Terry Online" so različne pošasti, ki nasprotujejo protagonistu. Ta bitja lahko navdušijo ne samo s svojim videzom, ampak tudi z resnično ogromno velikostjo. Igra omogoča povezovanje z drugimi uporabniki za sodelovanje pri skupnih napadih in drugih zanimivih dogodkih.


Perfect Worls

Naslednje mesto je "Perfect"Svet ni tako popoln, ker je v njem veliko nevarnosti. PW je med "starimi", to je tistimi MMORPG, ki so prišle na svet že dolgo časa in ima vse, kar si lahko zaželi le duša žanra. : različne dirke, med katerimi lahko izbirate med ustvarjanjem lika, epske bitke na zemlji, veliko zanimivih NPC, edinstvene artefakte itd.

Runescape Oldschool

Še ena klasika desno od naših 10 najboljših online MMORPG. Igra obljublja, da bo dobila posodobljeno različico, ki naj bi bila izdana leta 2018. Toda kljub bližajočim se izboljšavam originalni Runescape še vedno ima veliko občinstvo oboževalcev. Tukaj igralce privlači vse, od nelinearnega spleta in razburljivih potovanj do črpanja vsakega posameznega znanja in izbire želenega poklica.

SW: stara republika

"Vojna zvezd: stara republika" je temeljila na legendarnem vesoljskem območju Georgea Lucasa. V tej zgodbi se dogodki osredotočajo tudi na večni boj med temno stranjo in zagovorniki svetlobe, znan tudi kot Jediji. Igralci morajo sodelovati pri reševanju usode celotne galaksije, oborožene s strelnim orožjem ali lahkim mečem.

SW SW: Stara republika bo izbrala med stranema svetlobe in teme. Obstaja tudi veliko zanimivih nalog, ki preidejo skozi svetlobo na zgodbe dogodkov, možnost uporabe sile in se vključijo v privlačne rallye za več igralcev.

Črna puščava

Še naprej govorimo o najboljših MMORPG od top 10 in gremo v Črno puščavo. Še pred izidom te igrese je postavil revolucionarno za ta žanr. Od drugih omenjenih projektov se razlikuje po tem, da zahteva precej močno železo, da bi lahko zagotovilo polno delo. To pomeni, da ne bo vsak računalnik lahko naredil takšnega čudeža, kot je Black Desert Online, saj je ta igra vredna.
Izkazalo se je, da je MMORPG res lepa in očarljiva. Igralci lahko izbirajo med različnimi razredi ustvarjanja znakov; Vsak predstavnik dirke ima svoje edinstvene značilnosti in značilnosti. BD Online omogoča, da se počutite kot ogromen barbar, katerega glavno orožje sta dve močni osi ali da ste v obliki očarljive čarovnice, ki se širi s sovražniki s pomočjo temnih sil. Propelacija junakov poteka z uničenjem pošasti; Ni ječe, zato igra ne potiska v združenje klana.

The Elder Scrolls Online

Skupaj z zadnjo igro iz serije "Ancient Swords", imajo igralci priložnost, da raziščejo prostore Tamriel ne sami, ampak v družbi z drugimi uporabniki. Izkazalo se je, da je projekt res velik in zagotovo všeč ljubiteljem originalne franšize, pa tudi ljubiteljem žanra MMORPG.

Lineage 2

Priljubljenost in donosnost naslednjega projekta iz naših prvih 10 MMPORP se lahko primerja s samim "Varkraftom". "Lineage 2" je na trgu že več desetletij in v tem času ni izgubil svojega pomena.

Ta MMORPG je bila ena izmed prvih iger, v kateri je bila izvedena podpora free-pvp. To pomeni, da lahko en junakIz druge roke je lahko enostavno izginiti, ko se soočite drug z drugim v katerem koli delu nevarnega območja.

Archage

Nadaljujte z našimi top 10 najboljšimi MMORPG iger in nadaljujte s projektom Arcade. To je predstavnik "novincev", v katerem razvijalci uspelo zbrati vse najboljše značilnosti žanra. Poleg podaljšanega drevesa črpanja in različnih uniform v igri, dodali priročno prilagoditev, gradnjo lastne hiše, dvig živine in celo možnost pridobitve lastnega mesta.

Eve

Legendarna igra, ki je nastala kot osnova za prostorsko nastavitev, "Yv" obstaja na trgu že desetletje. Kot drugi "stari moški" iz naših 10 najboljših MMPORG, je ta projekt še vedno ljubljen in cenjen. Vedno obstaja prostor za prostorske spletke, ki lahko pripeljejo do nepopravljivih posledic: uničenje ogromnih zgradb, smrt tisočih pilotov in še veliko več.

World of Warcraft

In končno, dopolnjuje naš današnji top 10 žanr MMPORG za PC legendo - World of Warcraft. Stalni oborožen spopad, ki se je dotaknil vilini, gnomi, orki in številni drugi narodi, niti ne pomisli na umiritev.
WoW je igra iz ogromnega vesolja in najbolj zanimivega spoznanja. Od samega začetka morajo igralci izbrati ne le standardne značilnosti bodočega značaja, temveč tudi stran konflikta - zavezništvo ali Horde. Mesta Azerotha so lahko mirna, nevtralna in sovražna; Višja kot je igralna raven, bolj raziskuje. Ponavadi uporabniki gredo v ječe, sodelujejo v racijah in se borijo proti nevarnim nasprotnikom.

Sorodne publikacije