Kako videti geslo namesto pik: navodila in priporočila

Ko shranite gesla v brskalniku kadarkoli službi dovoljenja pogosto prikazane pik ali zvezde. Kaj pa, če namesto zvezd, ki jih želite videti znake? Kot je razvidno namesto pike geslo? Naloga ni najbolj zahtevna, tako da težave v večini primerov ne pride, tudi za začetnike.

Kako najti potrebne nastavitve gesla v Chromu?

Do danes je vojna brskalnikov (ki, mimogrede, je uradni izraz, od 1990, ki opisuje rivalstvo med glavne platforme) samozavestni vodja Google Chrome, tako da je z njim in naj bi začel iskati odgovore na vprašanja kako vidite pike namesto gesla. Deal je zelo preprosta.


Kot je razvidno namesto pike nastavitev gesla za Google Chrome? V brskalniku Google Inc. Poglej shrani geslo lahko naslednji:
 • Treba je odpreti glavno platformo meni in pojdite na "Nastavitve" (tri vzporedne črte na desni strani naslovne vrstice).
 • , je treba pritisniti menijsko z istim imenom.
 • V naslednjem oknu je treba iti do dna in izberite dodatne funkcije.
 • Potem boste našli kategorijo "password", v katerem izberite "Password Management".
 • bo naslednje okno prikaže seznam območij, ki so bila doslej shranjene podatke za prijavo. Če si želite ogledati geslo neposredno, morate kliknite na "Prikaži geslom".
 • Kako naj vem, zvezdicam gesla v brskalniku Mozilla Firefox?

  Za Mozilla Firefox so navodila za prikaz gesel namesto zvezdic podobna. Uporabnik mora klikniti na ikono s tremi vrsticami ("Open Menu"), vzporedno med seboj, v zgornjem kotu (desno) pod zavihki in nato izbrati orodje ("Nastavitve"). Podobna možnost: kliknite na "Orodja" v menijski vrstici in izberite spodnji element - "Nastavitve".


  Na novo ustvarjenem zavihku morate klikniti na vrstico "Zaščita" in v odseku "Prijave" kliknite gumb "Shranjene prijave". V oknu se prikažejo mesta, uporabniška imena, spremembe v zadnjem trenutku in ogledi strani. Če kliknete "Pokaži gesla" in potrdite svoje namere, se bodo skupaj z logotipi gesla označila in ustrezno shranila.

  Navodila za brskalnik Opera: kako najti pravilno geslo v nastavitvah?

  Kako videti geslo v brskalniku Opera namesto pik? Tudi iskanje shranjenega gesla je enostavno. V meniju izberite »Nastavitve« (s prestavo). Potem morate iti na zavihek "Varnost" in v "Gesla" kliknite "Upravljanje shranjenih gesel". Če kliknete na gumb, se prikaže novo okno s seznamom mest, prijav in gesel, shranjenih v brskalniku. Če želite videti znake namesto točk, morate s kazalcem miške izbrati zahtevano geslo (klik) in klikniti »Pokaži«. Podobno lahko skrijete geslo.

  Kako videti geslo za iOS namesto pik?

  Gesla za iOS se nahajajo v ključni povezavi iCloud, ki sinhronizira podatke za avtorizacijo med spletnimi mesti in napravami. Torej, kakosi oglejte geslo namesto točk v iOS? Odprite nastavitve glavnega zaslona iPhone in pojdite skozi vrstico Safari. V poglavju z glavnimi nastavitvami boste morali poiskati zavihek »Gesla in samodejno izpolnjevanje« in nato »Shranjena gesla«. Sistem vas bo pozval, da vnesete geslo za zaklepanje, nato pa se prikaže seznam prijav in kliknite ustrezno vrstico, da si ogledate geslo.

  Kako prikažete geslo za urejanje HTML strani strani?

  Geslo lahko prikažete namesto zvezdic, ne da bi morali vnesti nastavitve brskalnika ali tipke iCloud na tipkovnici, medtem ko geslo vidite v "Različici" namesto točk? za družbo ta omrežja ("sošolci", "Facebook", "VKontakte", "Twitter", itd), vendar je uporaben tudi za druge internetne storitve, ki zahtevajo dovoljenje tudi.
  Torej, da bi videli znake namesto zvezdic, morate z desno miškino tipko klikniti polje za geslo in izbrati "Prikaži kodo postavke". V oknu s kodo strani, ki se odpre po kliku na zgoraj omenjeni element, bo označena vrstica z geslom. Nato morate izbrati "Uredi kot HTML" in ročno nadomestiti besedilo v tipu type = "password" type = "text". Po tej manipulaciji morate pritisniti funkcijski klicalec F2 in simboli bodo prikazani v polju gesla namesto točk ali zvezdic. Torej, za prikaz simbolov namesto točk je dovolj, da naredite le nekaj klikov. Informacije, ki jih potrebujete, si lahko ogledate v nastavitvah brskalnika (opisane zgoraj za nekatere najpogostejše platforme) inneposredno na strani z zvezdico. V slednjem primeru boste morali urediti kodo spletne strani, vendar je zelo preprosta. Torej iskanje shranjenega gesla ne bo težko niti za nerazumljive tehnične težave uporabnikov.

  Sorodne publikacije