Najboljše strategije strategije PC: pregled, opis in povratne informacije

Strategije za osebne računalnike so prisotne v zbirki igralcev. Navsezadnje ima vsakdo včasih željo po nadzoru ne enega značaja, ampak celotne vojske. In potem država. Raid, osvojiti, podrediti ozemlje in izkoristiti nove vire.

PC strategije: najboljši

Seznam bi se moral začeti z ustanovitvijo EA Los Angeles (tretji del) in Westwood Studios (prva dva) z založnikom Electronic Arts. To je vrsta Command & amp; Conquer: Red Alert. Dogodki vseh treh delov potekajo v alternativni realnosti (ki jo pogosto označujejo strateške igre za osebne računalnike) in govorijo o vojni med zavezniškimi silami pod vodstvom Združenih držav in Sovjetske zveze. Igra je bila prijetna za amatere, ne samo za sodelovanje v sovražnostih z uporabo neverjetne futuristične opreme, temveč tudi za potiskanje Američanov pod pogumnim "Ura!" Sovjetskih vojakov.

Omeniti velja tudi strateško igro na PC-ju iz serije Disciples. Govorijo o boju nekaj fantazijskih dirk zaradi običajnega spopada, nato pa se izvajajo za nek namen. Objava seznama najboljših strategij na računalniku, ne moremo pozabiti na igre, kot je Warcraft, ki je za mnoge celo zdaj blok igralcev za spremljanje zaslonov. Ne gre za WOW, temveč za strategije, ki so prišli s spletno igro. Toda, če vprašate igralca, ki bo imel težko igro, katera igra bo prva misel, če se spomnite strategij na računalniku, se najprej spomnijo »junaki«. To je korak za korakom strategija za Heroes of Might and Magic.Še posebej je bil všeč tretji del. Četrti je že bil določen odmik od običajnih kanonov, toda peti (z novim grafičnim in bojnim sistemom) je postal očiten korak v celotni seriji naprej. Vse te strategije za osebni računalnik so edinstvene, na vsakem delu pa je treba ustaviti ločeno.

Rdeča opozorila

Zgodba se začne po drugem svetu in se vrti okoli osebnosti Alberta Einsteina. Ali bolje, okoli stroja časa, ki ga je izumil (v igri, seveda, in ne v resnici). Z izkoriščanjem genialnosti je zavezniško poveljstvo odločilo, da bo preprečilo drugo svetovno vojno in spremenilo potek zgodovine - ubije Adolfa Hitlerja. In osebno ga odstrani Einstein. Vse gre v skladu z načrtom, Nemčija ne rešuje vojne, vendar se razuzeta sila Sovjetske zveze razkriva - vojna se začne z Jožefom Stalinom.

V skladu s tem lahko igralec, tako kot pri kateri koli strategiji računalnika, izbere stranko, ki jo želi igrati. Konec za vsako različico je primeren, saj so igralci označeni kot nedvomni plus.

Red Alert 2

Uspeh in splošno sprejetje prvega dela je privedlo do oblikovanja celotne serije iger. Drugi del še naprej govori o razvoju dogodkov. Glede na zaplet se pričakuje, da bo po zmagi zavezništva romunski voditelj postal vodja Sovjetske zveze. Na pobudo slednjih so sovjetske enote podpirale upornike v Mehiki pri podpori proameriški vladi. Ti dogodki so začetek nove vojne med ZDA in ZSSR. Več Jurij posega v jedrski napad v Uniji. Svetovalec (in deloma tudi telepat) premiera Romanova. On hipnotizira zagonske operaterjezaradi česar projektili eksplodirajo neposredno v zagonih ZDA. Dodatek k drugemu delu se imenuje "Vengeance of Yuri". To že govori o boju med ZDA in ZSSR proti vojski psiho-valov telepata, ki izgleda presenetljivo podobna Vladimirju Iljiču Leninu.
Iz neznanega razloga so igralci računalniških iger, ki navajajo strategije za osebne računalnike o vojni, posebej izpostavili to uporabo vseh najbolj nepozabnih. Dogodki se odvijajo po vsem svetu. Jurij vstopa v miselne instalacije, ki ljudi podrejajo njegovi volji. Bitke potekajo na vseh celinah. In ko je igral za Sovjetsko zvezo celo na Luni. Za mnoge oboževalce se drugi del spominja zaradi Tanyinega spolnega agenta, ki občasno utripa v videoposnetkih, ki jih igra hollywoodska zvezda Cary Wuyerer. Seveda posnetki niso brez kinodvorane: ne vstavi kasete, potem bo šotor prišel z napravo brez roga, ampak z veliko strojnico skozi celoten trup. Te napake opazijo številni uporabniki. Kar lahko storite, je igra z očmi, ne možgani.

Red Alert 3

Strategije za PC se pojavljajo skoraj vsako leto. Leta 2008 je bil seznam le-teh dopolnjen z novim uspešnikom. Dogodki povejo vse o istem soočenju dveh ideologij. Samo tokrat se časovni stroj odloči za uporabo Sovjetske zveze. Toda ne vodstvo, temveč polkovnik Cherdenko in general Krjukov. Skozi preteklost prodrejo in Einsteina odstranijo, s tem pa zavezništvu odvzame tehnološke prednosti.


V času vrnitve se zdi, da je Cherdenko predsednik vlade. Sile zavezništvav Evropi trpijo in se umikajo. Ampak nenadoma obstaja tretja oseba, razvoj katere ne moti ničesar več - Japonska. Oblekel je samurajsko čast in kodeks busoida v oklepah nanotehnologije, oborožen z najnaprednejšimi tehnologijami, imperij razglasi vojno kot oslabljeno zavezništvo in razširjeno Unijo. Igra ima sposobnost voditi podjetje na kateri koli od treh strani. Poleg tega je bila v video snemanje vključena tudi cela galaksija holivudskih zvezd. Na primer, sovjetski poveljnik (edinstvena enota v igri tipa Boris iz Red Alert 2) Natalia Volkov igra Gina Carrano - ameriška igralka in mešani slog borec. Vloga agenta Tani je dobila igralka Jenny McCarthy in pomočnica poveljnika (ko je igrala za Sovjetsko zvezo) Daria Fedorovich - Hrvati Ivan Miličevič.

Učenci

Postopne strategije za osebne računalnike imajo tudi RPG elemente. To je spomin na celotno serijo Disciples. Prvi del ima parcelno črto, ki si jo lahko ogledate v smislu vsake od razpoložljivih dirk v igri.
Igrate lahko za:
 • cesarstvo - raso ljudi, ki si prizadevajo upreti se demonskim legijam in zapečati notranja vrata.
 • Legije prekletih so demoni. Poskušajo vrniti prekleto božanstvo - Betresen. Namen družbe je premagati sile cesarstva in narediti dušo črnega boga v telo človeškega dediča.
 • Gorski klanci - gnomi, katerih kampanja v celoti temelji na skandinavski mitologiji. Cilj igre za njih je prodreti v kraljestvo Hel inukradel rune Po mitu je Bog Bog devet dni in noči visel na drevesu, prebodenem s sulico, se žrtvoval in devetega dne padel na tla. Z eno nogo stoji v kraljestvu Hel, od koder je vzel Rooney in jih predal ljudem. V igri, Votan sam pride na pomoč gnomes v njihovo trdo delo.
 • Undead - Dead vojska, ki se je dvignila iz pepela bezmyasaya boginje Mortys, da bi maščeval umor gorskih klanov človeka - Galeano.
 • Disciples 2 in 3

  Strategije za osebne računalnike z RPG elementi so naredile korak naprej s sprostitvijo drugega dela serije. Bistveno izboljšana grafika, se je nadaljevala zgodba: Imperij je v krizi zaradi izgube princa Uther, Legije the Damned izgubijo moč kot Betrezen postopoma umre Mountain Klani parajo skrivnost prerokbe Rahnareke in težijo k temu upreti videz kača Nyddhehha in boginje Mortys išče način za oživitev Galeana Tretji del je združen z enim samim delom, ki hodi kot vrtinec skozi vse dirke, za katere lahko igrate samo igro. Spremljajo ga številni pisani ohranjevalniki zaslona, ​​pa tudi pripoved v verzni obliki, ki poudari igro iz celotne serije in jo postavi na zasluženo prvo mesto. Igre so tudi lokalizirane na igralnih konzolah, kot so XboX in PlayStation. Vendar je zaradi konfiguracijskih funkcij (ki je bolj priročno, da se še vedno igra z miško), prepoznana PC-različica. Uporabniki trdijo, da so strategije na osebnem računalniku najboljše.

  Seznam ni dokončan

  Navedene igre še zdaleč niso popoln seznam vrednih. Samo tisti, ki so se zasluženo umakniliprepad.
  S sklicevanjem na PC-jeve strategije je treba omeniti tudi mojstrovine, kot so Civilizacija, Kozaki, Tycoonova gospodarska strategija za izgradnjo mest in veliko več projektov, ki potrebujejo pozornost. Vsako leto obstajajo nove igre, vključno s strategijami za osebne računalnike. Seznam teh lahko vodi do neskončnosti.

  Sorodne publikacije