Najboljših 100 iger na PC-ju: Najbolje ocenjene

Seznam "Top 100 PC iger" se redko spreminja na vrhu. Sem spadajo le tisti projekti, ki so lahko v svojih letih prinesli nekaj novega in postali preboj. Kritiki postajajo vse težji, uporabniki pa jih nekaj ne preseneča. Zato so ljudje navajeni na dejstvo, da je ocena skoraj nespremenjena, in manj kot pet mojstrovin pade v leto prej. Zaradi tega so igralci željni, da gredo čim dlje s seznama in se učijo napamet.

Kako se uvršča?

Pri razvrščanju Top 100 iger na osebnem računalniku se strokovnjaki vodijo z dvema dejavnikoma. Lahko se razlikuje glede na pogled osebe, ki jo izdeluje. Prva vključuje ocene igralniške skupnosti. Testi se izvajajo in vsak igralec želi dobro zasluženo žogo. Posledično se vzame in zabeleži povprečna vrednost.
Drugi vidik je ocena avtoritativnih založnikov iger na srečo, kritikov in blogerjev. Gledajo stvari bolj objektivno in jih vodijo ocene samo tehničnih parametrov. Rezultati se nato povzamejo in prikažejo se najboljših 100 najboljših iger na osebnem računalniku. Ta metoda se izvaja že več kot deset let in uporabniki se s tem strinjajo. Igralci so navajeni na osebno ocenjevanje, ki je odvisno samo od njihovih preferenc, vendar pa so vsekakor pozorni na splošni seznam.

Strelci, akcijski in pustolovski

V 100 najboljših igrah na osebnem računalniku so skoraj vsi žanrovi igralne industrije. Nespremenjeni voditelji so strelci, akcijski in pustolovski dogodki. Prvo mesto je dolgoČas ostaja prvi del serije Deus Ex. Soočenje ljudi z zobnimi protezami in mehansko nadgrajenimi posamezniki proti navadnim državljanom je prizadelo srca celotne skupnosti.
Njen na peti je Half Life 2, prvotni del tega vladarja pa se nahaja na četrtem mestu. Med njimi se je začel duhovit spletni strelec Team Fortress 2, kjer je humor bolj realistično vrednoten o tem, kaj se dogaja. Od prvih deset teh žanrov je osmo mesto Planescape: Torment. V drugem primeru je podobno stanje. Pet projektov sodi v te zvrsti, trend pa gre na sam konec seznama. Tukaj si lahko ogledate GTA IV, Unreal Tournament 2004 Max Payne 2. Treba je omeniti, da obstajajo oglasi in igre za šibke PC-je. Top 100 je določen v letih obstoja industrije. Zgoraj omenjeni razvoj se na primer zlahka sproži na šibkih sistemih.

Strategije in RPG

Poleg strelcev in drugih militantov so drugi žanri pridobili dobre položaje. Med njimi so strategije in igre vlog, ki so opazne na prvih dvajsetih mestih. Med kategorijami RPG so trije projekti prešli v prvih deset. To je prvi in ​​tretji del Fallouta in lep del četrte serije "Ancient Scrolls", imenovane Oblivion.
V prvem primeru se morajo igralci spopadati z apokalipso po jedrski vojni, v drugem pa - preučevati in osvojiti fantastični svet Tamriela. Med strategijami v top 100 iger na PC-ju je vredno omeniti Rim: Total War (5.) in Civilization IV (12. mesto). Amaterji industrije digitalne zabavepriporočljivo je natančno oceniti oceno. Poskus za te mojstrovine je vreden zgornje vrstice. Prenesite si računalnik IL-2 ali ogledalo Edge. Presenečeni boste nad veličastnostjo teh projektov, saj so 100. in 99. mesto. Še bolje tik pred nami.

Sorodne publikacije