Spoznajte - Packard Bell P5WS0

Pri nakupu tehnično zahtevnih in poceni stvari želimo biti popolnoma prepričani o njihovi kakovosti in zanesljivosti. Zato večina od nas zaupa produktom tistih podjetij, katerih imena se pogosto slišijo. Vendar pa je vredno, da ste v vaši uporabi, blago predstavljeno in ga proizvajalci še vedno ne poznajo v naši državi. To je Packard Bell. Za pregled, bomo vzeli notebook Packard Bell P5WS0 ima zelo privlačne lastnosti.

O podjetju Packard Bell

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1926 v Združenih državah. V teh oddaljenih časih je delala na produkciji talnih radijev. Od leta 1948 se je podjetje začelo ukvarjati s proizvodnjo televizorjev, od leta 1986 pa do računalniških naprav in računalnikov. Packard Bell je eden od pionirjev uvedbe računalniške tehnologije doma. Poleg tega se podjetje ukvarja s proizvodnjo igralcev različnih formatov, GPS sistemov, naprav za shranjevanje.

Družba Packard Bell je zdaj hčerinska družba družbe Acer Group Corporation. Skupaj si prizadevajo za eno nalogo - izbrisati mejo med tehnologijo in človeštvom. Trenutno je katalog blaga, ki ga ponuja podjetje, še vedno pomemben, vendar je najzanimivejši del še vedno prenosni računalniki.

Packard Bell P5WS0: Specifikacije

Ta prenosni računalnik je opremljen z procesorskim jedrom Intel Core i5 2, ki deluje na 2500 MHz. Predpomnilnik L3 (3 MB), skupaj s procesorskimi zmogljivostmi, omogoča hiter in nemoten potek dela več "težkih" aplikacij in programov hkrati. Packard Bell P5WS0 ima do 4 "gigabajtov RAM-a, kar omogoča uporabo naprave kot igre.različne intenzivnosti virov in za reševanje poslovnih problemov. Naprava ima trdi disk, ki vsebuje pol terabajta informacij - ne morete si zamisliti, da bi prihranili prostor na njem. RAM-i so precej dobri pri 8 gigabajtih. Omembe vredne so tudi funkcije omrežne kartice: LAN /Modem - 10/100 Mbps. S prenosom informacij iz različnih medijev na vaš prenosnik Packard Bell P5WS0 problemi ne bodo. Poleg standardnih Wi-Fi in Bluetooth je na voljo tudi naslednji komplet vmesnikov: USB 2.0 in 3.0 LAN, VGA, HDMI, izhod za slušalke /mikrofon in priključki za vse običajne vrste pogonov. Obstaja optični pogon za DVD /CD-RW.

Packard Bell P5WS0 ima udoben, 15-palčni debel, bogat 1366 x 768 slikovnih pik. LED osvetlitev, mat zaključek. Litij-ionska baterija standardne kapacitete 4400 mAh je dovolj za 4 ure delovanja brez priključitve na vir energije. V tem primeru teža vašega Packard Bell P5WS0 ne presega 2 kg. Pomembno je tudi povedati, da so servisni centri Packard Bell odprti po vsej Rusiji - če obstajajo kakršni koli problemi s prenosnim računalnikom, bodo hitro rešeni.

Pogledi uporabnikov

Ko smo pregledali veliko pregledov ruskih lastnikov Packard Bell P5WS0, lahko ugotovimo, da so zadovoljni s svojim nakupom.
Oblikovanje, kakovost, teža in zmogljivost baterije kupci ocenjujejo kot "odlične". Uporabniki opozarjajo, da naprava "ne grize" in "ne visi", kar je idealno za pisarniško delo. Zelo ceni kakovost slike in branje plošč. Pišejo tudida je naprava lahka in enostavna za uporabo, ima veliko pomnilnika in "ne zaostaja" pri prehodu priljubljenih iger. Slabosti uporabnikov prenosnih računalnikov upoštevajo ceno.

Sorodne publikacije