Xiaomi Redmi Note 2 pametni telefon: funkcije, pregledi

Pametni telefoni kitajske proizvodnje so pridobili veliko popularnost v post-sovjetskih državah. To ni presenetljivo, saj po popolnoma dostopni ceni kupec postane lastnik naprave s elegantnim videzom in dostojnim polnjenjem. Letošnji Xiaomi Redmi Note 2 je bil več kot impresiven.

Kaj počnemo?

Pozornost ljubiteljev pripomočkov ponuja telefon z navdušenjem nad tablicami. 55-palčni zaslon bo navdušil z nepričakovanimi značilnostmi in demokratično vrednostjo. V primerjavi s prvo različico je telefon zmanjšal velikost. Zadnji pokrov je izdelan iz praktičnega polikarbonata in je na voljo v različnih barvah. Ločljivost zaslona proizvajalca se je povečala na FullHD. 64-bitni čip je nameščen na 2 GHz. RAM je na voljo za 2 GB, na voljo za uporabo - 16 GB. Ustvarjanje obsežne knjižnice fotografij ali videoposnetkov v kompaktnem pripomočku bo omogočilo režo microSD, kjer lahko vstavite pomnilniško kartico do 64 GB. Ljubitelji visoko zmogljive tehnologije bodo predstavljeni s turbo varianto Xiaomi Redmi Note 2 Prime 32GB, katere značilnosti pri 02 GHz presegajo predmet pregleda.


Paket

Oblika pakiranja kitajske blagovne znamke se ne spremeni. Kupcem bo ponujena trdna škatla iz kartona z rumeno gorčico. Znotraj vesel lastnik bo čakal: pametni telefon, USB kabel, polnilec baterij, ruski adapter vtičnico, multi jezik navodila, garancijski list.

Videz

Telefon izgleda jedrnato in zadržano, zato je idealna izbira za poslovneže, ki želijo biti v trendu sodobne tehnologije. Plastični pravokotnik z zaobljenimi robovi je prekrit z zanesljivim zaščitnim steklom na sprednji strani. Značilnosti telefona Xiaomi Redmi Note 2 so visoka odpornost proti koroziji in preprečujejo praske.


Pogovorni zvočnik se nahaja nad zaslonom, prednjo kamero, senzorjem in indikatorjem. Pod njo - trije standardni gumbi na dotik. To je upravljalec zagnanih aplikacij, "Nazaj" in "Domov". Odlikuje jih značilna rdeča osvetlitev, ki jo lahko uporabnik spremeni ali popolnoma izklopi. Na straneh - osnovni nabor povprečnih pametnih telefonov. Levo: mikrofon za pogovor in priključek MicroUSB. Desno: nadzorna plošča za glasnost, gumb za vklop. Vrh: priključek za slušalke 35 mm, mikrofon za zatiranje hrupa in na koncu inovacija - v značilnostih Xiaomi Redmi Note 2 je infrardeči vmesnik za daljinsko upravljanje. Prejšnji modeli nimajo takšnih zmogljivosti.

In kaj je pod pokrovom?

Zadnji pokrov je opremljen z mrežo zunanjega zvočnika z rahlo izbočeno. Slednji je zasnovan tako, da zmanjša dušenje telefona na mizi ali drugi trdi površini. Okno kamere je uokvirjeno s plastičnim okvirjem "pod kovino", tik pod njo - LED bliskavico. Če želite odstraniti pokrov, morate biti pametni. Prvič, na spodnji plošči morajo biti nohti. Priporočljivo je, da se manipulacije izvedejo na trdni površinistop Podobno se odstranijo pokrovi naprav Nokia ali Microsofta v nizkem in srednjem razponu.
Takoj pod njim je odstranljiva polnilna baterija, reža za mikro SIM kartico in reža za pomnilniško kartico. Funkcija vroče izmenjave ni podprta.

Več o zaslonu

Xiaomi Redmi Note Pro 2 ima IPS zaslon z ločljivostjo 1920x1080. Oblikovanje zaupanja dodaja visoko kakovostne oleofobne premaze. Zračni sloj je odsoten, koti gledanja so največji, to vam omogoča, da dobite sliko dostojne kakovosti brez popačenja. Razpoložljiv način branja, za katerega je značilno močno zmanjšanje svetlosti zaslona in prevlada zelenih tonov pri oblikovanju. Barvni sistem sistema ostane nespremenjen. Spremenjeni so samo parametri samega zaslona, ​​ki ga je mogoče zlahka preurediti.

Produktivnost in spomin

Zadovoljni kitajski uporabniki pustijo povratne informacije o značilnostih Xiaomi Redmi Note 2 št. 1 - osemjedrnemu procesorju MediaTek Helio. Ti parametri zadostujejo za zagotovitev neprekinjenega visoke učinkovitosti sistema, ki podpira sodobne programe in težke igre zadnje generacije. Procesor neodvisno določa strogost nalog in ureja delovanje jeder tako, da onemogoči ali vključi nekatere od njih, kot tudi prilagodi urno frekvenco. V daljšem časovnem obdobju je omarica zmerno kaljena. Standardna oprema vključuje 16 GB pomnilnika. Če želite shraniti fotografije, glasbo, videoposnetke in drugo vsebino brez "težkih" iger, ta količina ni na voljopreveč Za ljubitelje "ubiti" 10-15 minut med potekom super priljubljene arkade se je treba seznaniti z značilnostmi Xiaomi Redmi Prime Note 2 z dvojnim indikatorjem prostega pomnilnika.

Glasnost in avtonomija

Zgornji zvočnik ustvari čist, spodoben zvok. Za tiste, ki potrebujejo maksimalno napravo, je ne izenačite z vrhom Xiaomi ali Meizu, kakovost zvoka v našem primeru bo prinesla, kot je cena, ki je ne smemo pozabiti!
Da bi se povezal z zunanjim svetom, telefon ponuja največ:
 • dvofazni Wi-Fi;
 • Bluetooth 4.0 LE;
 • Sprejemnik GPS. Prenosne funkcije Xiaomi Redmi Note 216GB so predstavljene z vgrajeno baterijo 3060 mAh. Vendar pa se v načinu brez povezave ne bo izkazalo, da je zelo "gostovalo". V načinu ogleda FullHD, videoposnetek ne bo deloval več kot 7 ur brez ponovnega polnjenja. Na lahek dan (8-10 ur), bo uporabnik lahko 20-30 minut govoril za dostop do interneta v načinu Wi-Fi do 3 ure in bo igral svoje najljubše igre za eno uro. Če pametni telefon s polno funkcionalnostjo spremenite v uravnotežen način delovanja in spremenite prihranke energije, vam bo omogočil, da iz baterije iztisnete še nekaj ur.

  Udobje vmesnika

  Xiaomi Redmi Note 2 je debitantska različica MIUI7, ki je zgrajena na OS Android 502. V primerjavi s predhodnikom se je hitrost osnovnih funkcij pospešila, vendar rahlo. Lastnik ima več namizij s prilogami in pripomočki. Spremenite vrstni red namizij, animacij in ozadij. Zgornja zavesa je zbirka dveh delov -Hitre nastavitve za upravljanje seznamov predvajanja in sporočil. Od novih - možnost vklop /izklop sistemskih sporočil neposredno iz aplikacije. V procesu pogovora je na voljo možnost snemanja, takšne lastnosti se lahko pohvali z vsemi pametnimi telefoni, ki uporabljajo Android.
  Upravljavec za izvajanje datotek in aplikacij vam omogoča, da počistite pomnilnik RAM. Zapah se odstrani na običajen način. Meni z nastavitvami je prikazan s poljubnim seznamom. Koristne inovacije - funkcija "starševski nadzor", ki vam omogoča, da blokira številne aplikacije in operacije. Mimogrede, o nastavitvah. V "Xiomu" jim dajejo prednost. Sprva se zdi, da ni takšnega parametra, ki bi ga lahko prilagodili sami. Ne gre samo za oblikovanje vmesnika, temveč tudi za funkcionalnost tipk na dotik pod zaslonom, slog prikaza polnjenja baterije, svetlobo različnih dogodkov, parametre delovanja procesorja itd. Po raziskavah je postalo znano, da 30-40% uporabnikov pametnih telefonov posluša radio. Prijetno novico za njih, kitajski vodilni je opremljen z FM-sprejemnik, ki lahko deluje tako s slušalko in brez njega. Iz zraka, ki ga lahko posnamete.
  Predvajalnik glasbe je izveden v najboljših tradicijah tehnologije Xiaomi. Res je, da lahko svoje priljubljene skladbe preklapljate na aktivnem zaklenjenem zaslonu. Od običajnih aplikacij: vremenska napoved, diktafon, kalkulator, kompas, vodnik, opombe, program za delo s pisarniškimi dokumenti in izbor petih tem.

  Funkcije kamere

  ZnačilnostiXiaomi Redmi Note 2 v primeru glavne kamere je identična Samsungu. Ločljivost 13 milijonov slikovnih pik, zaslonka F /22, fazno ostrenje omogoča ustvarjanje visokokakovostnih fotografij. Sprednja kamera - OmniVision za 5 milijonov slikovnih pik. Na voljo je podpora HDR, snemanje FullHD videoposnetkov s hitrostjo 30 posnetkov na sekundo in počasen način fotografiranja. Na splošno je vmesnik fotoaparata ostal skoraj nespremenjen. Iz uporabnega - hiter dostop do načinov fotografiranja, bliskavice, filtrov. Dostop do ostalih načinov lahko dosežete z dolgim ​​pritiskom na tipko menija.

  Povzetek

  Srečni lastniki Xiaomi Redmi Note 2 objavljajo veliko pozitivnih mnenj na spletu. Njihovo bistvo je skrčeno na naslednje teze:
 • ljubitelji masivnih pripomočkov z velikim svetlim zaslonom, ki si zaslužijo pozornost pri predstavljenem modelu;
 • je v svojem cenovnem segmentu najbolj ugodna možnost za razmerje med ceno in kakovostjo;
 • 55-palčni zaslon bo užival dostojno podobo, zmogljivo sodobno polnilo bo navdušilo hitrost, konkurenčna glavna kamera bo prikazala pomembne trenutke življenja in praktično univerzalno zasnovo, primerno za šolarje, študente in poslovneže;
 • je v pametnem telefonu in manjka. Vendar, nepomembno, in tudi z njimi je naprava precej izvedljiva.
 • Sorodne publikacije