Kako začeti "Rezervoarji" preko Samostojni Flash Player

Danes bomo govorili o tem, kako se Tank lansira prek samostojnega Flash Playerja. Tanki - zelo zanimiv projekt, ki prihrani veliko skrivnosti. Samostojni je samostojni predvajalnik Flash, ki lahko predvaja različne formate datotek, vključno z SWF in FLV. Program je brezplačen.

Podrobnosti

Pri razpravi o zagonu "Rezervoarjev" prek samostojnega Flash predvajalnika ugotavljamo, da je najpomembnejša značilnost programa delo z FLV in SWF formati. Zaradi te rešitve je mogoče zagnati igre. Elementi SWF lahko delujejo kot objekti spletne strani. Aplikacija je dobra in lahko zazna predhodno nameščen Adobe Flash. V tem primeru bodo samodejno nameščene tudi vse datoteke, ki so potrebne za igranje.


Tank smo začeli s samodejnim predvajalnikom Flash. Smo v programu. Uporabite meni Datoteka in funkcijo Odpri. Vstavite povezavo na namenski strežnik. Po prvem prenosu se podatki v meniju shranijo. To je zelo priročno, ker lahko kadar koli spremenite strežnik. Če je potrebno, lahko igro zaženete v celozaslonskem načinu, z uporabo bližnjice na tipkovnici Ctrl + F. Windows vam omogoča, da ustvarite bližnjice, da odprete aplikacijo s samodejnim prehodom na določen strežnik. To storite tako, da z desno miškino tipko kliknete program. V meniju, ki se prikaže, izberite »Pošlji«. Nato uporabimo pot do namizja. Bližnjicapo potrebi lahko preimenujete. Nato preidite na lastnosti ustvarjenega elementa. V polju "Object" je pot do datoteke flashplayer, nato usmerite prostor in vnesite povezavo do želenega strežnika.


Pros

Zagon "rezervoarjev" preko samostojnega predvajalnika Flash je ugoden predvsem zato, ker se program brezplačno distribuira. Aplikacija podpira ShockWave Flash. Zagotovljeno je delo na FLV. Hitrost narašča. Ni vam treba namestiti Macromedia. Programska oprema je avtonomna. Celoten zaslon se izvaja. Ni potrebe po vključenem brskalniku.

Proti

Začetek "Rezervoarjev" preko samostojnega predvajalnika Flash ima tudi slabosti. Še posebej je potrebno narediti preboj z zapiranjem igralca. Prav tako ni mogoče iti skozi strežnike preko sistema prijateljev. Povezave do različnih plačilnih sistemov ne delujejo. Zato je bolje kupiti kristale s pomočjo brskalnika.
Obstaja še ena pomanjkljivost: prehod na bojne povezave ni na voljo. Zaprte bitke tudi ne delujejo. Rešitev tega problema obstaja. Če želite odpreti zaprto bitko, jo najprej odpremo v brskalniku. Nato reproduciramo podoben strežnik v predvajalniku. Upoštevajte, da je "Tanks Online" spletna igra za več igralcev, ki jo je mogoče pripisati žanru arkadnega simulatorja. Ta projekt uporablja brezplačen poslovni model. Parcela predvideva nakup različnega blaga v garaži. Ta možnost lahko poveča bojno sposobnost izbranega rezervoarja.

Sorodne publikacije