MMORPG je računalniška igra. Pregled najboljših MMORPG iger

MMORPG je vsaka spletna igralna igra z več igralci. To pomeni, da se v enem projektu hkrati igra veliko število igralcev. Za razliko od običajnih brskalnikov nekatere igre ne potrebujejo dostopa do socialnih omrežij in uporabe brskalnikov. Dovolj je samo registracija - in lahko igrate z drugimi člani na splošnem strežniku, ki združuje vse igralce. Vendar, MMORPGs so igre, ki imajo pogosto veliko težo. Poleg tega, za udobno igro brez zaviranja, potrebujete dobro internetno hitrost in potrebujete tudi veliko prostora na trdem disku. Ne pozabite, da je MMORPG igra z dobro grafiko, zato je bolje, da pred namestitvijo preverite sistemske zahteve. V nasprotnem primeru boste morali izbrisati vse zaradi slabe grafične kartice ali RAM-a, ker računalnik preprosto ne potegne.


Poglejmo najboljše MMORPG igre.

Black Desert

Ta MMORPG, ki spominja na peskovnik, kjer lahko uredite kupljene domove, napadete gradove tujcev in se ukvarjate s proizvodnjo in trgovino. Kot je za bitke z različnimi pošasti, ki so jih razvili razvijalci z veliko fantazijo, potem vse spominja dinamično strelec. Aktivne bitke so pisane in razburljive. Kot pri žanru igre MMO, je več kot ducat različnih razredov s svojimi posebnimi veščinami na voljo kot znaki.
Poleg obvezne povezave z internetom operacijski sistem ni starejši od operacijskega sistema Windows 7 (XP ne bo deloval igro),6 GB pomnilnika RAM. Pripravite se na tisto, kar najdete na trdem disku velikosti 52 GB.


World of Warcraft

Ta MMORPG je prisotna že več kot desetletje. Je pionirka tega žanra. Kljub dostojni starosti, ni slabša od prvenstva v priljubljenosti rating. Nekateri grafiki se zdijo zastareli, toda za večino igralcev je ta poseben projekt poseben, tako svetel in nepozaben, da je bil enkrat v svojem življenju. Pred mnogimi leti so v tej igri ves dan sedeli v računalniških klubih. Razvijalci še naprej razvijajo svoj projekt s posodabljanjem lokacije in dodajanjem novih priložnosti.
In lahko ste prepričani, da je ta MMORPG za šibke računalnike pravi za vas. Ali je potrebno pripraviti 45 GB prostega prostora, druge zahteve pa so minimalne.

Skyforge

Želite se počutiti v vlogi bogov ali boginj, ki ščitijo Elion pred hordami groznih bitij? Potem je ta MMORPG za vas. Tu se ne morete bati napadov drugih močnih igralcev. Bitke se lahko izvedejo samo med enakimi silami.
Čaka vas dobra ploskev in svetla grafika, izbira bitk z pošasti, med igralci in celotnimi skupinami igralcev. Dosežete lahko številne naloge različnih stopenj težavnosti, ki prihajajo iz zatiranih prebivalcev. Ta igra vas bo navdušila s svojo lepoto, sistemske zahteve pa so presenetljivo preproste: 2 GB RAM-a, Windows XP SP3 in 20 GB na trdem disku.

Blade in Soul

Med MMORPG iger na PC-ju je mogoče opaziti tudi ta korejski projekt. Ta čudovito čudovita igra je prisotna že skoraj 10 let. Grafika bo všeč tudi ljubiteljem animejaBitke so bile podobne slavnemu Devil May Cry.

Štiri izbrane dirke so razdeljene na znake z različnimi veščinami in orožjem. Vsi tukaj bodo našli borec po svojem okusu. Lahko nadgradite svoje junake z dvigom ravni, kot tudi z uporabo orožja in dodatkov. Zahteve za osebni računalnik niso tako visoke: Windows 7 8; VP - 2 GB, prosti prostor - 30 GB.

Lineage 2

V tej igri je okoli 20 milijonov navijačev. Z namestitvijo igralnega odjemalca se lahko pridružite tudi temu šarmantnemu svetu, ki je nastal pred 14 leti. Brezhibno vesolje odpira možnost raziskovanja lokacij brez kakršnih koli prenosov. Lineage 2 ima neverjetno zvočno podlago, ki v celoti odraža življenje okoliške narave. Svetle in temne viline, orke, ljudi, gnome in kamaeli lahko izberete z neodvisnim ustvarjanjem videza. Tudi po prejemu treh poklicev lahko še vedno razvijete dodatni razred za svojega junaka. Igra je edinstvena v tem, da se z izbiro, na primer, tekmovalčevega značaja, ne omejujete samo na uporabo napadov na velike razdalje. Razvijte drugi bojevniški poklic - in boste imeli dostop do težkega orožja. In to seveda povzroča dodatno zanimanje za igro in željo, da bi v njem izboljšali svoje znake.
Igra z majhnimi zahtevami bo delovala na šibkih računalnikih, obstaja pa tudi možnost prilagajanja. Ustvarite svoj klan iz ekipe igralcev in dobite vodjo vodje, da bo letel na svojem zmaju.

Sorodne publikacije