Leg Legenda, Hero Warwick: Vodnik, Walkthroughs, Features in Reviews

V ligi Legend boste našli veliko število različnih znakov, glavna značilnost te igre pa je, da lahko za vsakega od njih igrate, če želite. Dejstvo, da ta projekt spada v žanr LANGUAGE, potem obstaja večnamenska borilna arena. Bistvo takšne igre je, da v kratkotrajnem boju ne traja več kot dve uri, da premagamo nasprotnike s pomočjo izbranega značaja, ki se bo v tem kratkem času črpal do najvišje ravni. To ni standardna igra za več igralcev, kjer nekaj mesecev črpate enega junaka in raziskujete ogromen svet. Tukaj se vse borbe odvijajo v omejeni areni, lik pa se takoj črpa. V skladu s tem je poudarek na razvijanju lastne strategije prenosa in uporabe posebnega značaja, da bi dosegli popolno stopnjo lastništva. Toda kdo naj izbere? V tem članku bomo govorili o junaku, kot je Warwick. Hyde vam bo povedal, katere veščine ima in kako jih uporabljati. Spoznali boste možnosti prenosa znaka. Prejeli boste tudi informacije o njegovih pozitivnih in negativnih straneh, ki jih je treba upoštevati pri obvladovanju junaka, kot je Warwick. Hyde bo začel opisovati lobanje in njihovo uporabo.

Večna žeja

Pasivna je prva svetilka, ki, tako kot vsak drug lik, prejme Warwick. Hyde ne more pomagati, vendar opazite, da jeZelo dobra spretnost, bistvo katere je, da vaši standardni napadi obnovijo izgubljeno zdravje. To je zelo uporabna veščina, ki vam bo v bitki rešila veliko življenj. Toda ob istem času, morate paziti na dejstvo, da napadi istega sovražnika povečajo količino zdravja, ki ga je mogoče izterjati, zato dlje ko ga napadate, ne da bi preklopili na koga drugega, večji je odstotek zdravja, ki obnovite warwick Hyde seveda ni omejen samo na eno spretnost. Pred čakanjem na vas, da se seznanite z drugimi veščinami junaka.

Lačen udarec

Kakšne so aktivne sposobnosti Warwicka? "LOL" - mora opisati čim bolj podrobno vsakega od njih. Prva spretnost je torej močnejša različica pasivnega znanja. Vaš lik naredi skok in ugrizne sovražnika, povzroči mu škodo, obenem pa obnovi njegovo zdravje. Če govorimo natančneje, se škoda giblje od 75 do 275 enot, odvisno od stopnje črpanja lobanje. Vendar pa morate biti pozorni na to, da se upošteva tudi največja možna količina zdravja žrtev. Škoda se lahko določi na 8-16% največjega zdravja. Uporabljen parameter je izbran glede na to, kateri od obeh je višji. Kar zadeva obnovljeno zdravje, je to 80 odstotkov škode. To pomeni, da več škode trpiš, bolj si pridobi svoje zdravje. Prosimo, upoštevajte, da je to vodnik za novo Warwick, in to spretnost, in z njo, in druge spretnosti, v stari različici se lahko razlikujejo.

Pokličilovec

Eden od podcenjenih likov v igri "Legend Legend" - Warwick. Hyde vam bo pomagal obvladati njegovo upravljanje. Vendar pa je treba razumeti, da je to eden najbolj zapletenih znakov, zato številni igralci računalniških iger niso odločeni, da ga igrajo na njih. Eden od razlogov je kompleksnost uporabe urokov. Nekdo lahko pomisli: v čem je težava? Samo kliknete na gumb. Vendar pa so v takšni igri zelo pomembne kombinacije, izjemno pomemben čas, sposobnost ocenjevanja situacije in tako naprej. Na primer, z uporabo te spretnosti lahko povečate hitrost napada tako na vaš lik kot na znake zaveznikov, ki se nahajajo v vaši bližini. Učinek traja nekaj sekund, v tem času pa se hitrost napada poveča za 40-80 odstotkov, odvisno od stopnje nagibanja skylle in stopnje napada zaveznikov oziroma 20-40 odstotkov. In tukaj je zelo pomembno časovno, sposobnost za oceno položaja zaveznikov in nasprotnikov, tako da ta junak, res, ni najlažji v ligi Legends. Guyard by Warwick vas ne bo naredil specialista v tem značaju, vendar vam bo to olajšalo obvladovanje.

Vonj krvi

Kaj še lahko poveste o gayd spretnostih? Warwick je junak, ki ima zelo zanimivo pasivno sposobnost. Ko se aktivira, se veliko območje, ki se poveča z naraščajočimi stopnjami sposobnosti, nenehno skenira za prisotnost sovražnikov. Če je nasprotnik, ki ima manj kot petdeset odstotkov zdravja, takoj zasveti na zemljevidu, tudi če ga ni videl.Takoj ko se to zgodi, se hitrost gibanja vašega lika poveča za 20-40 odstotkov, tako da lahko dohitite žrtev.

Neskončna krutost

Seveda je vredno omeniti premik - najmočnejšo spretnost kateregakoli junaka "LOL". Warwick je zmožen paralizirati sovražnika za skoraj dve sekundi, in v tem času v spretnosti je pet napadov, ki povzročijo od 150 do 350 poškodb, odvisno od stopnje sposobnosti. Vendar to ni vse. Dokler veščina deluje, Warwick dobi 30% več zdravja kot običajno, ko udari nasprotnika.

Bildy

Zdaj veste, kaj je Warwick prisoten v skeču. Toda kako so bolje črpali? Seveda lahko vedno pripravite naročilo, ki ga želite, in ustvarite svojo pisarno. Vendar pa obstaja več priljubljenih gradnikov, ki vam bodo zagotovili močnega in uravnoteženega junaka. V primeru prvih gradenj, morate črpalko, kot ste razvili sposobnosti. To pomeni, da morate vzeti prvo stopnjo vsakega znanja, nato pa, da se boste lahko dotaknili največ "Strike laži", "Call of the Hunter" in "Smell of Blood", ko prekinejo "Infinite Cruelty", ko bo na voljo. Druga stavba ponuja nekoliko drugačen pristop. Še vedno glavna spretnost se šteje za "Lačen udarec", toda tokrat po tem morate prenesti "Vonj krvi", nato pa samo "Klic lovca".

Pozitivne povratne informacije

Če želite izbrati ta lik, potem morate vedeti njegove glavne prednosti, kiiz povratnih informacij igralcev, ki so že doživeli Warwick. Najprej je kot nalašč za gozd. Drugič, z obnovo zdravja se lahko dobro brani. Tretjič, njegova visoka hitrost gibanja ji omogoča, da se prožno giblje med vrsticami, kar povečuje njegovo učinkovitost na bojišču. Četrtič, to je popoln značaj, ki konča nasprotnike, ki se skrivajo, da bi se ponovno zdravili in se povrnili. In končno, primerna je za tiste, ki se želijo naučiti kmetijskih gozdov. Na splošno, znak ni najlažji, ampak za "gozd" usposabljanje se bo odlično prilegajo.

Negativni odzivi

Na žalost ima ta znak tudi pomanjkljivosti, kar pravijo igralci v svojih pregledih. Na primer, to je nekakšen ostrostrelski značaj. Če naredite napako ali dve na začetku igre, lahko domnevate, da je zmagovalni krog, ker bo zelo težko ujeti zamujenega. Mogoče boste tudi zamudili manijo in v mnogih primerih boste odvisni od ekipe. Če partnerji ne dosežejo svojih ciljev, Warwick ne bo mogel rešiti situacije. Popolnoma se dopolnjuje, vendar ni namenjen neodvisnemu delovanju. Omeniti je treba tudi kompleksno izvedbo poteze in dejansko visoko kompleksnost upravljanja junaka. Poleg tega ne smete pozabiti, da ima ta lik nekaj težav s kontrolo na kontu, zato morate vedno skrbno preučiti sovražnika, preden se vključite v bitko z uporabo Warwicka. Če je preverjena, vas bo majhna zaloga zdravja hitro spustila, dakot v življenju, Warwick ostaja ravno zaradi stalnih napadov, obnavlja življenje. No, zdaj veste veliko o teh znakih, tako da se lahko odločite, ali jih želite nadzirati ali ne. Če je odgovor pravilen, potem lahko začnete vaditi, saj izkušnja v tem primeru pomeni veliko.

Sorodne publikacije