HTC One Mini Phone: fotografije, specifikacije, možnosti, pregledi

Da bi razširili potencialno občinstvo kupcev, mnogi proizvajalci predstavijo zmanjšane različice svojih vodilnih naprav. Sčasoma je takšna odločitev dejansko omogočila povečanje priljubljenosti nekaterih modelov. Vendar pa je treba razumeti, da se mini-pripomočki razlikujejo od svojih prototipov ne samo po velikosti. Spremembe so vplivale tudi na splošne značilnosti, saj so nižje za red velikosti. Vendar pa se po mnenju uporabnikov to izravnava s ceno. V tem članku bo obravnavana "mlajša" različica vodilnega tajvanskega proizvajalca One One HTC One Mini. Izkazalo se je, da je pametni telefon precej zanimiv. Hitro je dobil ljubezen kupcev. Izvedeno v letu 2013 Seveda je treba pred vrednotenjem opreme upoštevati leto izdaje. V primerjavi z vodilno napravo je prejel nekaj sprememb, najpomembnejše pa je, da je proizvajalec obdržal oblikovne lastnosti, visokokakovostne stereo zvočnike in nekatere druge funkcije, o katerih bomo razpravljali malo kasneje.


Ko govorimo o tem modelu pametnega telefona, je vredno opozoriti na dejstvo, da je bilo leto kasneje sproščena posodobljena različica. Proizvajalec ga je poimenoval HTC One Mini 2 (M8). Ne manjka frustracije. Za razliko od prve generacije je drugi proizvajalec izvedel večji zaslon, zmogljivo baterijo. Spremembe so se dotaknile tudi platforme strojne opreme in kamere. Vendar pa ne bomo tekli naprej, poglejmo vse funkcije. In spoznajmo se s prvo generacijo pametnega telefona.

Oblikovne značilnosti

HTC One predstavi Mini na dva delastandardne barvne rešitve. Prva je srebrna (kovinska). Ta odtenek se uporablja za aluminijaste plošče. Harmonično je združena z belo obrobo. Narejena je iz plastike. Prav tako je proizvajalec podvojil trakove na hrbtni strani, zaradi česar je zelo izvirno obliko. Druga možnost je črna. Je brez kakršnih koli vložkov, zato izgleda celostno. Telefonske plošče so v obeh primerih matirane. Toda tudi z dejstvom, da ni sijaja, je črno telo zelo viden prstni odtis. Pametni telefon HTC One Mini je zaradi svoje majhnosti popolnoma v roki. Ne široko telo, zaobljeni robovi in ​​obokani zadnji pokrov zagotavljajo, da se lastnik med delovanjem ne počuti neprijetno. V komentarjih uporabniki trdijo, da je izkoriščanje teh oblik tudi iz mize, da vzamete telefon, zelo priročno, če leži na hrbtni strani. Vendar ima to tudi pomanjkljivost. Če zavrtite zaslonsko napravo in jo položite na trdno površino, jo bo težko dvigniti. Toda v pregledih HTC One Mini je dejal, da je ta model telefona zelo udoben in se lahko varno imenuje najboljši med napravami leta 2013.

Pri dimenzijah (132 x 63 x 93 mm) predpona "mini" ne označuje miniaturnih dimenzij. Naprava je standardna mobilna naprava, kar je značilno za njegov segment. Je vsestranski videz. Enako primerna za mlada dekleta, zrele ženske, ugledne moške in mlade dečke. Primer tega modela ni mogoče odstraniti. To je tipičen monoblok. Sim karticaje nameščen v posebnem pladnju, ki ga vodimo na stransko stran in odpiramo s tipkovnico. Slednje zagotavlja proizvajalec v kompletu. Zadnja plošča ima standardni nabor elementov: objektiv fotoaparata in bliskavico. Tako prvi kot drugi sta nekoliko nekoliko potopljena, kar popolnoma izključuje možnost naključne deformacije. V pregledih uporabniki pravijo, da je praskanje stekla objektiva še posebej težko. Toda to ima tudi določeno pomanjkljivost. Takšno poglabljanje leče oteži njegovo brisanje. Bliskavica na vašem HTC One Mini je svetla. Uporablja se lahko kot svetilka. Proizvajalec je že v tovarniški konfiguraciji predviden poseben pripomoček.
Sprednja stran mini verzije se ne razlikuje od vodilnega prototipa, razen odprtin za stereodinamiko. V tem modelu se nahajata na vrhu in na dnu. Proizvajalec, ki je predstavil pripomoček, se je osredotočil na dejstvo, da bi zvok moral uporabnik prebrati in ga ne odstraniti. V pripombah lastniki pripisujejo stereodinamiko pomembnim koristim. Zvok je res odličen. Glasnost in kakovost predvajanja sta visoka.

Kontrole

Po mnenju večine uporabnikov so kontrole polne zmede. Omeniti je treba, da je bilo enako opaziti pod vodilnim modelom. Za začetek si poglejmo funkcije nadzorne plošče. V HTC One Mini je proizvajalec zavrnil osrednji gumb, ki naj bi sprožil meni. Zdaj namesto nje je logotip. On je nerazvrščen. Na levi in ​​desni strani sta ostali tuditipke "Home" in "Back". Pregledi so povedali, da je nemogoče intuitivno uganiti, kako priklicati meni. Če želite to narediti, se morate dvakrat dotakniti gumba Domov. Prvič, ko je ta uporabnik nelagoden. Vendar, kot pravijo, se navadite na vse. Prednosti vključujejo prisotnost osvetlitve ozadja. Je bela barva z mlečnim odtenkom. Kar zadeva vmesnike, se običajno nahajajo na koncu: avdio izhod z vrha, Micro-USB in luknja za mikrofon na dnu. V HTC One Mini gumb za vklop ni na strani, ampak na vrhu. Če je uporabnik prav, potem ne bi smelo biti težav in neugodja, toda levičarji bodo najverjetneje morali pripraviti drugo roko. Prav tako je vredno pozornosti in "swing" obsega. Prikazana je na desni strani. Za razliko od vodilnega modela je proizvajalec zamenjal videz. Zdaj je nadzor glasnosti predstavljen v obliki dveh ločenih tipk: nižje - zmanjšanje, zgornje - povečanje. Ti gumbi so zelo vidni za vrstico ohišja, zato so udobni za uporabo. Zaradi potrebe po manjšem naporu pri potiskanju, je njihovo naključno delovanje praktično zmanjšano.

Zaslon

HTC One Mini (slikovni pripomoček v članku) razveseli lastnike z zaslonom. Čeprav v tem modelu spoznali, da ni veliko veliko diagonalo (43?), Vseeno za uporabo telefona je zelo priročno. Sam zaslon je izdelan po običajni tehnologiji za mnoge - LCD IPS. Proizvajalec ga je uporabljal prej v prejšnjih napravah. Da biDa bi razumeli dejansko velikost zaslona, ​​bomo parametre prikazali v milimetrih: višina - 95 mm, širina - 54 mm. Upoštevajte, da je odnos strank enak kot v peti glasovni pošti. Slika se oddaja v HD formatu, kar je precej dobro, še posebej, če menite, da ni veliko večje diagonale. Zajemanje od lastnikov je povzročilo indikator gostote. V tem modelu je 341 ppi. Mimogrede, upoštevajte, da so korejski Galaxy S4 ti parametri veliko nižji.
Zaslon na dotik HTC One Mini se ne spopada. Senzor se hitro in jasno dotakne. Prenos barve se razlikuje od vodilnega. V njej je več hladnih odtenkov, mini-verzije pa so tople, zato je slika nekoliko rumenkasta. Na voljo je tudi nastavitev svetlosti v samodejnem načinu in ročno. Ne pozabite proizvajalca in možnosti za multitouch. Lahko zazna do deset dotikov. V pregledih so ljudje zapisali, da so ga preverili s programom AnTuTu. Senzor bližine deluje pravilno, zato za sprejem dohodnega klica ni potrebno ročno zaklepanje telefona. Zaslon tega modela je prekrit s steklom. Razvijalci so uporabili antibakterijski filter. Njegovi uporabniki zdi dokaj učinkovit., Ampak oni niso enotni. Ni balona, ​​ki bi izboljšal kakovost slike - ni predmetov. S prstnimi odtisi ne bo nobenih težav, ker je steklo prekrito s posebnim oleofobnim slojem. Vidni koti so dobri. Težko je opaziti obračanje odtenkov pri nagibanju. Pri pomembnem premiku od pravokotne, rahlo črnenje črne barve. Vendar je to lahko slabost le za zelo zahtevneuporabniki.

Kamera

Čas je, da razmislimo, katere značilnosti HTC One Mini imajo kamero. Ti, kot tudi v vodilni, so dva. Očitno, odkrito, šibki. Njegova ločljivost je le 16 MP. V središču kamere je položen matrični BSI in implementirana ultra-pixel tehnologija. Z njegovo pomočjo lahko fotografirate v velikosti 1456 x 832 px. Slika izgleda svež, vendar barve niso dovolj. Prikazane površine so lahko na okvirju. V sobi s slabo kakovostjo razsvetljave znatno pade. Glavna kamera HTC One Mini ima senzor s 4 milijoni slikovnih pik. Širokokotni objektiv - 28 mm. Edina dovoljena ločljivost je 2688 x 1520 slikovnih pik. Nastavitve v meniju fotoaparata niso na voljo. V pregledih uporabniki niso utrujeni, da bi zajeli kakovost fotoaparata s 4 milijoni slikovnih pik. Ona, seveda, ne more tekmovati z moduli 13 Mp, vendar še vedno lahko naredijo relativno dobro fotografijo. Na ulici z zadostno osvetlitvijo so predmeti jasno vidni, ostrina je odlična. Na majhnih, majhnih delih lahko opazite malo hrupa. Ni podrobnega problema. Še ne verjame, da je mogoče doseči takšno kakovost s 4-megapikselnim modulom.

Zmogljivost

V HTC One Mini je treba značilnosti platforme strojne opreme ovrednotiti glede na leto izdaje. V tem trenutku so ustrezali povprečni ravni, zdaj pa se zdijo šibki. Telefon je zgrajen na sistemu z enim čipom. Predstavlja ga procesor znane blagovne znamke Qualcomm. Obdelava vseh procesov ustreza modelu Snapdragon 400. Temelji na dveh računalniških modulihTip Krait 300. Vsak od njih je sposoben oddajati frekvenco 1400 MHz. Proizvajalec je kot pridruženi procesor namestil pospeševalnik Adreno 305, ki omogoča grafično obdelavo. Za delo z aplikacijami je proizvajalec predvidel en gigabajt pomnilnika RAM. Uporablja tudi operacijski sistem. Datoteke lahko shranite v integriranem skladišču. V specifikacijah je naveden volumen - 16 GB. Pomembno je omeniti, da je približno 5 GB že zasedenih, zato morate računati le na 10-11 GB. Razširitev z zunanjim pomnilnikom ne bo delovala, saj proizvajalec ni zagotovil reže za njeno namestitev.

Programska oprema

Programsko platformo HTC One Mini predstavlja priljubljen operacijski sistem Android. Različica 422 je nameščena v tem modelu, kot pri drugih tajvanskih izdelovalnih napravah, ni pa brez korporacijske lupine - Sense 5. Za tiste, ki se ne ukvarjajo prvič z napravami te blagovne znamke, bo namestitev telefona trajala nekaj minut. Drugi bo moral malo ignorirati, saj je vmesnik drugačen od "čistega" Androida. Prav tako bo koristno za izkušene uporabnike in novince, da ugotovijo, katere spremembe je lupina opravila. V prihodnjem obdobju moram reči, da so pomembni v primerjavi s prejšnjo različico. Sedaj morate na primer zavrteti meni navpično. Prav tako je spremenila lokacijo ikon - razdalja med njimi je postala večja. Vendar pa lahko to nastavitev za HTC Mini One spremenite tako, da izberete drugo konfiguracijo omrežja. V ploščici 5 x 4 bodo ikone nameščene bolj gosto. Pametni pametni telefon "Fish" je novFunkcija BlinkFeed. Pripomoček je prikazan na namizju. Ne morete ga izbrisati. Ta storitev vam omogoča, da sledite vsem dogodkom, ki se zgodijo v življenju prijateljev. Pojavi se na zaslonu v obliki stalno posodobljenih trakov. Tu si lahko ogledate tudi različne novice, vremensko napoved in druga sporočila.

Avtonomija

Na žalost tajvanski telefon HTC One Mini izgubi korejske aparate po merilu avtonomije. Iz neznanih razlogov pri tem parametru se je proizvajalec odločil za varčevanje z namestitvijo baterije pri 1800 čarovnikih. V skladu s tem lastniki niso povzročili posebej pozitivnih vtisov. Nobenih zapisov ni. Če uporabljate telefon za igranje iger, boste potrebovali približno 2 uri, da ga priključite na polnjenje. V tem primeru uporabnik čuti močno segrevanje kovinskega pokrova telesa. Učinkovitost video načina je nekoliko boljša. Ko gledate filme visoke kakovosti prek spleta z minimalno in udobno svetlostjo, lahko računate na skoraj 7 ur, pod pogojem, da je internetna povezava vzpostavljena z uporabo Wi-Fi. Če uporabljate mobilno omrežje, se bo življenjska doba operacije zmanjšala za približno polovico. Toda delo v programu FBReader (branje knjig) ne izčrpa veliko baterije. Če nastavite majhno svetlost, lahko zanesljivo računate na 14 ur.

Značilnosti oblikovanja One Mini 2

Čeprav je proizvajalec in se uporablja v imenu predpone "mini", vendar pametni telefon HTC One Mini 2 je težko poklicati miniature. To je popoln pripomoček višine 137 mm in širine 65 mm. Toda debelina primeraje nepredvidljivo velik. Proizvajalci vsako leto poskušajo napravo narediti tanjše od prejšnje. Toda s tem modelom se je zgodilo ravno nasprotno. Dejstvo je, da je bila v prvi generaciji debelina 93 mm, v posodobljeni različici pa 106 mm. Po mnenju večine uporabnikov te rešitve ni mogoče razložiti. Povečala se je tudi teža telefona. Zdaj je postala 137 g. Zunaj se naprava praktično ni spremenila. Vsi isti zvočniki na sprednji plošči v zgornjem delu telesa in v spodnjem. Vendar se je nadzorna plošča spremenila. Njegovi razvijalci so se preselili na zaslon, pri čemer je bil prepuščen trak z logotipom. Vendar uporabniki menijo, da je slednje odveč. Če jo odstranite, bi lahko telefon naredili manjšo, vsaj v višino. Od vodilnega modela M8 je HTC One Mini 2 podedoval kakovosten kovinski kovček. Površina ima značilno teksturo, ki ustvarja občutek, da je bila brušena s čopičem. Toda brez plastike ni stalo. Uporablja se kot roba kot tudi v prvi generaciji. Navzven se te mini različice ne razlikujejo. Edina stvar, ki je bila dodana v One Mini 2, je reža za pomnilniško kartico. Nahaja se na desni strani.

HTC One Mini 2: Lastnosti in odzivi

Kupcem One Mini 2 je bilo v veselje, da imajo velikost zaslona. Njegova diagonala je 45? Vrsta zaslona je kapacitivna, podpira vnos na dotik. Zahvaljujoč visokokakovostni tehnologiji IPS, slika ni v nasprotju. Pixelization ni vidna na zaslonu, tako da je gostota ravni enega palca je precej visoka - 326 ppi. Ločljivost modela HTC One Mini 2 je odlična, kar ustreza formatu HD. Upoštevajte, da tudi pri 5-palčnih zaslonihS takšnimi lastnostmi je slika jasno in nasičena, kar je 45-palčni. Na ravni kontrasta in kotov gledanja ni nobenih uporabniških komentarjev. Vendar pa antibakterijske lastnosti niso najboljše, natančneje reči - povprečje. Tajvanska postavitev ima najboljše naprave za filtriranje. To lahko nekoliko oteži delo na soncu, vendar odgovori kažejo, da so informacije še vedno berljive. Na žalost so nekateri lastniki opazili, da imajo njihovi telefoni težave s prenosom barv. Slika je bila prikazana v hladnih barvah, a svetle barve so bile zelo nasičene. Sami popravite temperaturo sence, ker meni ne nudi ustreznih nastavitev.

Strojna platforma

HTC One Mini 2 ni bistveno spremenil platforme strojne opreme. Tako kot prva generacija, naprava deluje na Snapdragon 400. Vendar ima One Mini 2 še en model - MSM8926. Opremljen je s 4 računalniškimi elementi. Njihova zmogljivost je omejena na 1200 MHz. Par z CPU je namestil Adreno 305 Accelerator, ki je odgovoren za urnik. Vse to dopolnjuje 1 GB RAM-a. Kot lahko vidite, taka strojna oprema ni najmočnejša. Vendar pa nameščena lupina podjetja kompenzira pomanjkanje zmogljivosti. To je zahvaljujoč najnovejšemu pametnemu telefonu, ki uporabniku omogoča hitro delo. Pripombe pravijo, da bo gadget zlahka privlekel igre in različne aplikacije. Velika prednost je ta, da je v tem modelu na voljo režo za bliskovni pogon. Z njegovo pomočjo lahko razširite vgrajeno shrambo (16 GB na128 GB

Življenjska doba baterije

Zdaj je čas, da govorimo o bateriji, ki je nameščena na HTC One Mini 2. Delovanje baterije v primerjavi s prvo generacijo se ni bistveno spremenilo, čeprav je baterija postala močnejša. V tem modelu je nameščena 2100 mAh baterija. Spomnimo se, da je bil predhodnik 1800 čarovnik. Če pa ga primerjamo z vodilnim modelom M8, potem je postal manj kot 500 čarovnikov. Kljub temu je bil primer One Mini 2 debelejši (razlika je bila 125 mm), čeprav bi morala biti logika stvari nasprotna. Kaj lahko rečemo o pogojih dela? Tako kot kateri koli drug pametni telefon, bo to trajalo približno en dan z intenzivno uporabo, in ko boste zmanjšali obremenitev, boste lahko raztegnili celo dan in pol. Doseganje takšnih rezultatov je bilo posledica namestitve ne posebej močne strojne opreme. Ona je tista, ki ne porabi veliko energije. Kot še en rezultat vam lahko damo pogoje video načina. Če vklopite svetlost na najvišjo možno raven in se povežete z internetom prek povezave Wi-Fi, bo za polnjenje telefona potrebnih približno 6 ur.

Kamere

Za razliko od prve generacije, je HTC One Mini 2 opremljen s konvencionalnimi fotoaparati. Iz ultra-pixel tehnologij je proizvajalec zavrnil. Upoštevajte, da je vodilni M8 opremljen tudi s klasično optiko. V mini različici druge generacije je modul izveden pri 13 MP. V pregledih so uporabniki opazili, da kakovost fotografij ne trpi zaradi zavrnitve ultra-pixel tehnologije. Z dobro svetlobo pridejo vendostojne posnetke. Zadostuje ostrina, povprečje podrobnosti. Toda v okvirju, izdelanem v slabi svetlobi, bodo opazne pomanjkljivosti v obliki hrupa in šibke nasičenosti barv. Vendar pa je ta problem del številnih pametnih telefonov. Osnova zadnje kamere je matrika tipa BSI. Obstaja bliskavica, ki deluje v več načinih. Obstaja tudi samodejno ostrenje. Največja ločljivost fotografije je 4128 x 3096 px, video 1080p. Za razliko od vodilnega modela v tem modelu fotoaparat ne deluje tako hitro, kot bi bilo zaželeno. Zaradi tega obstaja velika verjetnost, da bomo dobili zamegljen okvir. Na splošno je to pomembna pomanjkljivost optike. Glede na značilnosti prednje kamere je njegova ločljivost veliko večja kot pri modelu prve generacije. To je 5 Mp. Po mnenju lastnikov je za pripomoček srednjega segmenta to več kot dovolj. Presenetljivo je, da je s pomočjo sprednje optike možno kakovostno slikati boljše od tistih, ki jih vzamemo iz glavne. Zelo je všeč lastniki, da je proizvajalec zapustil možnost preklapljanja med njimi s preprostim brisom. Sprednji modul je opremljen z možnostjo Touch Up. Kaj daje uporabniku? Ta funkcija vam omogoča urejanje fotografij. Glavna prednost je, da bo prilagoditev praktično neopazna. Z uporabo gumba Touch Up lahko odstranite rdeče oči, spremenite konturo obraza, poravnajte ton kože.

Programska oprema

V pametnem telefonu HTC One Mini 2 je proizvajalec namestil različico 442 operacijskega sistema Android. V primerjavi s prvo generacijo posodobitev so se lupine dotaknile tudi. Zdaj je nameščen vmesnik Sense 6.0.Proizvajalec je zadovoljil lastnike z novimi "čipi". Ti vključujejo naslednje:
 • Izboljšanje oblikovanja.
 • Zagotavlja napredne nastavitve, tako da lahko vsak lastnik prilagodi napravo samemu sebi.
 • V meniju se prikaže nov element nastavitev nadzora.
 • Sedaj lahko uporabite funkcijo "Ne moti" v skladu z urnikom, ki ga določi uporabnik. Omogočanje /onemogočanje načina se bo pojavilo samodejno.
 • Storitev BlinkFeed je prejela intelektualno posodobitev. Zdaj je novica izbrana glede na interese lastnika. Tudi ta storitev je dodala iskanje in možnost združevanja sporočil na enem mestu.
 • Zoe je spremenila storitev. Prijatelji lahko dodajo različne datoteke, ki jih želijo dati v skupno rabo. Združujejo se in prikazujejo v viru novic.
 • Predvajalnik ima novo funkcijo - prikaže podnapise v video posnetkih.
 • V pregledih so lastniki prav tako opozorili na pomanjkanje. To vključuje pomanjkanje podpore za Flash pri delu z brskalnikom. V drugem sistemu deluje kot običajno. Če programska oprema manjka, jo lahko namestite iz trgovine Play. Tako obstaja veliko brezplačnih aplikacij, vključno z igrami.

  Komunikacije

  HTC One Mini 2 ni prejel sporočil od uporabnikov. V napravi z opremo je vse v redu. Najprej je treba opozoriti, da pametni telefon podpira novo obliko - 4G. Poleg tega nadaljuje delo z mrežami druge in tretje generacije. Telefon podpira samo eno kartico SIM. Oblika - nano. Da bi presegli mejeZa dostop do svetovnega spleta lahko uporabljate mobilni internet (3G) ali Wi-Fi. Slednje deluje z vsemi standardi - a /b /g /n. Na voljo je tudi možnost brezžičnega prenosa podatkov - Bluetooth. Mnogim uporabnikom je bilo všeč dejstvo, da ima telefon NFC funkcionalnost. Nič več pozornosti in navigacije. Naprava izvaja GPS in GLONASS.

  Primerjalna značilnost

  Preučimo primerjalne značilnosti treh modelov tajvanskega proizvajalca ob koncu pregleda:

  Specifikacije  Mini One  Ena Mini 2  HTC X9  Material materiala  aluminij, plastika 71)


  kovina  aluminij  dimenzije  132 mm - višina, 63 mm, širina - 93 mm - debelina  137 mm - višina 65 mm - širina 106 mm - debelina  ) 153 mm - višina, 76 mm - širina, 8 mm - debelina  Teža  122
  137 g  170 g


  117)
  2013  2014  2015
  Strojna platforma  Osrednji procesor - Qualcomm Snapdragon 400 (2/1400 MHz). Arhitektura - ARMv7. Zemljepisna širina - 32 bitov. Tehnoproces - 28 nm. Grafika Adreno 305  Grafična kartica - Adreno 305. CPU - Qualcomm Snapdragon 400 (4/1200 MHz). Tehnoproces - 28 nm. Zemljepisna širina - 32 bitov. Arhitektura - ARMv7  Video kartica - PowerVR G6200 (700 MHz). CPU MediaTek Helio X10 (8/2200 MHz). Zemljepisna širina - 64 bitov. Arhitektura - ARMv8. Tehnoproces - 28 nm  Pomnilnik  Operativni 1 Gb (533 MHz), LPDDR2. ROM - 16 GB  Vgrajeno skladišče - 16 GB. Sistem - 1 GB. Razširitev do 128 GB  Vgrajen pomnilnik - 32 GB. Sistem - 3 GB, Dual Channel, LPDDR3  Operacijski sistem  Android 4.2  Android 4.4  Android 6.0  Avtonomija  Kapaciteta - 2100 čarovnik. Tip - Li-Pol. Vrstice za GSM: 20 ur (pogovorni način) in 500 ur (pripravljenost). Linije za UMTS (WCDMA): 13 ur (način pogovora) in 692 ur (pripravljenost)  Tip - Li-Pol. Kapaciteta - 2100 čarovnikov. Pogoji: 16 ur (način pogovora) in 556 ur (čakajoče). Hitro polnjenje Napajanje - 5 V /15 A  Tip - Li-Pol. Kapaciteta - 3000 mAh. Napajanje - 5 V /1,5 A. Čas: 15 ur (pogovorni način) in 744 ur (stanje pripravljenosti). Hitro polnjenje  Zaslon  Diagonal 43 ?. HD format. Gostota je 342 ppi. Zaščita - Corning Gorilla Glass 3. Tehnologija - Super LCD2  Diagonal - 45 °. HD format. Gostota - 326 ppi. Tehnologija - Super LCD2  Diagonal - 55 ?. Full HD format. Gostota - 401 ppi. Tehnologija - Super LCD  Kamere  Glavni - 4 Mp. Membrana - f /2. Ločljivost fotografije - 2688 x 1520 px. Lytsyova - 16 Mp. Matrica - BSI. Največja ločljivost je 1687 x 949 slikovnih pik  Lytsyov - 5 MP. Največja ločljivost je 2981 x 1677 px. Tilov - 13 Mp. Membrana - f /22. Resolucija fotografije - 4128 x 3096 slikovnih pik  Lytsyov - 5 Mp. Največja ločljivost je 2981 x 1677 px. Svetloba f /2.8. Tilov - 13 Mp. Ločljivost fotografije - 4160 x 3120 px. Diafragma - f /2  SIM kartice  Količina - 1 vrsta - Micro-SIM  234) Količina - 1 vrsta - Nano-SIM  Številka - 2 - Nano-SIM  Mobilni telefoni  GSM, 3G, UMTS , TD-SCDMA  4G, TD-SCDMA, GSM, UMTS  4G, GSM, TD-SCDMA, UMTS  Senzorji Osvetlitev, žiroskop, merilnik pospeška, merilnik pospeška, približek  Osvetlitev, merilnik pospeška, orientacija, magnetometer, približek, žiroskop

  Kot je razvidno iz primerjalne tabele, ima vsak od teh modelov svoje posebnosti. Seveda je HTC X9 na glavi višji. Vendar to ni presenetljivo, saj je bil gadget izdan leta 2015.

  Sorodne publikacije