Left 4 Dead 2 igra: mimo

Left 4 Dead 2 je co-op strelec. Igro lahko igrate sami ali v družbi prijateljev ali priložnostnih igralcev z interneta. Glavni poudarek razvijalcev je bil na zadružni igri in spletnih načinih, tako da poteka Left 4 Dead 2 ne vzame veliko časa. Obstajajo samo 4 ravni, ki jih morate voditi s svojo ekipo in poskusite preživeti v tej vožnji od točke A do točke B. V tem članku bomo razumeli vse subtilnosti igranja, razrede znakov in razmislili o kratkem prehodu vseh ravni.

Kaj je smisel?

Igra je strelec za 4 osebe, v kateri boste morali uničiti zombije v velikih količinah. Glavna zgodba z zgodbo ni tukaj. Vi in vaši prijatelji ste skupina preživelih, ki morajo priti iz enega varnega območja v drugega. Igra ima delitev na razrede, zato je pomembna timska interakcija. Toda nasprotniki imajo lahko tudi različne sposobnosti, zato sprehod ne bo lahek. Celoten prehod igre Left 4 Dead 2 traja približno 5-6 ur v usklajenem delu ekipe. Da bi razumeli igrivost, upoštevajte razrede igralcev in sovražnikov.

Razredi junakov

V drugem delu igre so vsi razredi predstavljeni s posameznimi junaki. Njihova zgodba je povedana skozi celotno zgodbo. Tako lahko na začetku igre izberete enega od naslednjih znakov:
 • Trener. African American iz Savannah. V mladosti je igral za nogometno reprezentanco, vendar se je moral zaradi poškodb odpovedati svoji športni karieri. Čas je, trener je izgubil svojega nekdanjegaoblikuje in dela kot učitelj telesne vzgoje. Ne imenuje svojega imena, zato ga kolegi kličejo trener.
 • Nick. Kockar in lopov Običajno takšni ljudje ne zaupajo, vendar v trenutnih razmerah ni treba izbrati. Na apokalipso je Nick potoval po mestih in si zaslužil za življenje v igralnici. Težko najde skupen jezik s svojo ekipo zaradi stalnih zlobnih šal in poškodb njegovih spremljevalcev.
 • Rochelle. 29-letna novinarka. Rada komunicira in je odprta za pogovore. Po dvigovanju svojega šefa pošlje v Savannah poročilo o dogodkih. Nazaj Rochelle se že vrne skozi množico zombijev s svojimi novimi znanci.
 • Ellis. Mlad fant z dobro dušo in odprtostjo do ljudi, deluje kot avtomehanika. On se sploh ne boji zombijev, ki nenehno dokazujejo svoja dejanja. Nenehno komentiral vse, kar se dogaja.
 • Tudi v igri so bili dodani še liki iz prvega dela serije, poleg The Sacrifice.

  Razredi sovražnikov

  Med prehodom Left 4 Dead 2 boste srečali iste sovražnike kot v prvem delu: navadne zombije, lovce, kadilce, maščobe, tanke in čarovnice. Poleg njih so dodali še redke okužbe - znanstvenike, klovne, blato in tako naprej. Uničite jih bodo imeli različne taktike. Več o tem preberite spodaj.

  Orožje

  Vse orožje je popolnoma premaknjeno od prvega dela igre. Dodali so mu tudi lansirnik granat in strojnico. Imajo omejeno strelivo za eno raven, zato morate pametno porabiti. Poleg tega je bilo za zamenjavo uvedeno tudi orožjepištole z neskončnimi vložki. 11 vrst sosednjih orožij se razlikujejo po hitrosti napada in polmeru poraza. Vsak od njih povzroči 500 poškodb običajnim sovražnikom. Ojačan rezervoar in čarovnica dobita 5% in 25% izgube, odvisno od števila življenj.
  Obstaja razširjen izbor dodatnih postavk. V komplet za prvo pomoč smo dodali: defibrilator, ki ga lahko uporabimo enkrat, injekcijske brizge z adrenalinom.

  Osnove procesa igre

  Vse mimoidoče 4 Dead 2 je razdeljeno na proge med varnimi območji (varne sobe). Ekipa se začne v eni varni sobi. Igralci se lahko pripravijo na to, izberejo taktiko, orožje in tako naprej. Na koncu nivoja pobegnete (v primeru uspešnega prehoda) s sovražne lokacije. Naslednja stopnja se začne tudi z varnim območjem. Lahko imate oglaševalsko akcijo s 3 prijatelji ali pošto. Na primer, začnite igrati Left 4 Dead 2 z dekletom in dva druga igralca bosta zamenjala pošto, akcije, ki so čim bližje vedenju dejanskih igralcev. Umetna inteligenca v igri se imenuje direktor. Samodejno se prilagodi delovanju in stopnji sposobnosti igralca. Posledično se vreme spreminja, število sovražnikov in drugi pogoji, zaradi česar postanejo ponavljajoče se akcije zanimive. V tej igri je 8 načinov. V članku bomo obravnavali enojni ali kooperativni prehod ravni. Celotno glavno akcijo sestavlja 5 zgodb:
 • izumrli center.
 • Mračni karneval.
 • Močvirje.
 • Grozno pljuskanje.
 • Župnija.
 • Oglejmo si vse podrobneje.

  Prehod Left 4 Dead 2: Prvi del

  Prva zgodba se začne na strehi hotela. Skupina preživelih, za katere se igrate s prijatelji, je morala pobrati reševalce, vendar je vse šlo narobe. Kot se je izkazalo, mora ekipa prebiti celoten hotel in priti do platforme helikopterja. Njihovo življenje je odvisno od tega, zato je potrebno takoj ukrepati.

  Izumrli hotel prve stopnje. Morate priti do prvega nadstropja s strehe. V ožjih koridorjih, napolnjenih z okuženim, bo učinkovito orožje. Trajno se ozrite nazaj in ne pustite, da vas zombi obkroža, sicer se bo prehod končal z neuspehom. Pred dvigalom poslušajte dialog o koncu sveta in se pomaknite - po vratih boste čakali na še eno množico pošasti. Izberite samodejni stroj. Po streljanju sovražnikov, teči v varno območje. Na drugi stopnji čakate na ulice. Takoj uničite vse sovražnike, da se ne boste spustili v prostor. Na desni je klet, kjer se premikamo. V bližini kleti se povzpnemo po stopnicah in gremo v hišo. Obstaja pištola trgovina, kjer morate zaloge predmetov in streliva do največje. Pridemo do nakupovalnega središča. Tukaj je potrebno stopiti na oder s sovražniki. Ob koncu misije morate avtomobil napolniti s steklenico. Zaradi majhnega obsega zmogljivosti se bo morala voziti za bencin desetkrat. Da ne bi umrli in da bi kampanjo končali hitreje, zaženite od avtomobila do bencina in nazaj, ne da bi pozabili na sovražnike, ki se bodo neprestano pojavljali. Ko bo stroj polnen, boste lahkozapusti to mesto. Prva akcija je bila zaključena.

  Prehod Levo 4 Mrtvo 2: 2. del

  Druga kampanja se začne s slabimi novicami - na poti je vaš avto gluh in ni mogoče popraviti. Zdaj morate peš peljati na varno območje in snemati sovražnike. Pridemo do motela in cirkusa, v desno vstopimo v sobo. Po izstopu iz varne cone pade v karneval. Tukaj čistimo množico okuženih. Po prehodu skozi več lokacij boste padli v Tunel ljubezni, na koncu katerega igralci čakajo na varno sobo. Naprej je del "American Slide". Vse enako in v velikih količinah - ustreli vse nasprotnike. Na dnu pojdite na rekreacijsko območje, kjer želite izstreliti signalno raketo. Ostaja samo čakati na rešitelja, in v zameno se zaščitijo in urnik od zombijev. To je najbolj priročno, da ustrelil s prizorišča, ker je tam, da bo helikopter pristajal. Na koncu letimo skupaj z ekipo.

  3. del

  Prehod Left 4 Dead 2 se nadaljuje v odseku "Močvirje". Moral bo iti skozi močvirno območje, kjer bodo padale nove pošasti - umazanija. Na začetku se vozimo z vlakom, kjer spoznamo, da je Nick ubil voznika, ker je bil okužen. Iz vlaka gremo in začnemo pot v mesto. S čolnom pridemo do zavetišča skozi množico sovražnikov. Potem padejo igralci v močvirje. Ta poteza mora biti strogo na varnih delih zemlje in se izogibati kvaram. Od grmičevja se bo vedno umazanija umazala - pazi na njihovo pljuvanjeumazanijo Pojdimo naprej, dokler ne gremo po cesti. Ob njej zavijte desno in poiščite staro hišo, ki bo pristanišče. Po hiši gremo skozi vas. Dalje, obstaja neposredna raven, kjer morate teči skozi temo okuženega, potem pa čakate na varno območje. Če zapustite sobo, boste padli na podeželje. Premaknite se po cesti do hiše planerja. V njem se povzpnemo na drugo nadstropje in pokličemo na pomoč. Kot ponavadi, branite se, dokler ne pridete v reševalno enoto. S tem se zaključi 3. del poteka Left 4 Dead 2.

  Del 4

  Ko smo pobegnili iz nasada na ladji, gremo po mestu. Plovilo se konča z gorivom, zato morajo igralci pristati na kopnem v bližini mesta. Gremo skozi to in najdemo varno zatočišče. Raven je preprosta in enostavna, tako da ne bi smelo biti težav. Zdaj se znajdemo na mestu, kjer so čarovnice in zombiji. Hitro očistite lokacijo in pustite tovarno na ulici. Na ulici gremo skozi palico. Na poti vzemite s seboj bencinsko posodo - spet bo koristno. Dodatni igralci čakajo na povratno pot. Imaš gorivo, zdaj moraš spet priti do ladje. Med pobegom na obalo se bo začela težka tuš, ki bo poslabšala vidljivost. V ostalem je vse enako. Na koncu pridemo do hiše v bližini nasada in pokličemo pomoč s strehe stavbe.

  Končni del

  Zadnje poglavje, ki poteka skozi Left 4 Dead 2, je najtežje, tako v samici kot v zadrugi. Raven je sestavljena iz enegazelo dolg in zapleten. Začneš z obale. Konec lokacije je platforma helikopterja, vendar mora biti še vedno živa. Morala bo iti skozi ulice New Orleansa, polna okuženih in vseh vrst edinstvenih sovražnikov, ki so se srečali v igri. Shranite komplete za prvo pomoč - bodo v finalu. Na koncu poti igralci čakajo na pravi most do končne točke. Vsi sovražniki se bodo pridružili tankom in maščobam. Najvarneje je, da se premaknete po strehah in od zgoraj navzdol pobijete nasprotnike. Prehod posamezne igre Left 4 Dead 2 se konča, ko rešite helikopter na koncu nivoja.

  Nasveti

  Kadar gre sam, se mora zanašati samo na svoje moči. Umetna inteligenca ne deluje vedno pravilno, zato posamezna akcijska igra ni priljubljena med igralci. Priporočamo, da s prijatelji začnete prenašati Left 4 Dead 2 ali vsaj še enega. Tako lahko pomagate ekipi in komunicirate med bitko. Pri zelo kompleksni igri igrajo igralci veliko vlogo pri preživetju, zlasti v slednjih. Če imate igro v igri, lahko gledate Left 4 Dead 2 na katerem koli igralnem viru - video igrica vam bo pomagala hitro razumeti, kako priti skozi ta ali tisti trenutek. Left 4 Dead 2 - ne le zanimiva igra za družbo s štirimi osebami za nekaj večeri, ampak tudi strelec z visoko igranjem, strmo dinamiko in interakcijo med ekipami. Trenutno se ne ve ničesar o izdaji tretjega dela, zato vam priporočamo, da se seznanite s prejšnjo igro, če stezamudili

  Sorodne publikacije