Na vrh MMORPG v Androidu: seznami, razvrstitev najboljših, sistemske zahteve, grafike, zgodbe, znaki, razvijalci in datumi izdaje.

Pojav žanra MMO je mogoče razložiti z naravno željo ljudi, da se igrajo drug z drugim, namesto z umetno inteligenco. Ne glede na to, kako kompleksni so liki, računalniško nadzorovani, se še vedno ne bodo mogli ujemati z živimi uporabniki. Zato je nastajanje takšnih projektov, kot sta WoW ali Lineage v igralniški industriji, preprosto neizogibno. Čas je, tehnologija se je razvila in igralci vedno bolj iščejo dodatno zabavo na svojih mobilnih napravah. Premikanje MMO-jev na telefone je pojav, ki se pričakuje in je naraven. Žanr ni uspel le privabiti novo občinstvo, ampak še enkrat dokazati svojo neizčrpno popularnost. Danes smo pripravili majhen vrh MMORPG na "Android", ki je vredno igrati za ljubitelje multiplayer igranje vlog. Običajne sistemske zahteve za take projekte so naprava, ki podpira povezljivost Android in internet.


Sage Fusion 2

Prva igra iz top 10 MMORPG na Androidu je nadaljevanje istoimenskega fantastičnega projekta v žanru RPG. Glede na zgodbo, igralec postane uspešen poslovnež, ki gre v varnostno podjetje, da bi našel izgubljeni prostor. Ko bo igra napredovala, se bodo liki pojavljali v nevarnih katakombah, kjer žive sile najstarejšega zla. Sage Fusion (izšel leta 2013) privablja odlično grafiko, razburljivo in zasvojenost igranja ter odlično glasbeno spremljavo. Poleg tega, zahvaljujoč preprostim in razumljivim v razvojuupravljanje v igri lahko z lahkoto porabi več kot sto ur.

Skrivne legende

Naslednja igra je že nekaj časa prisotna, zato omemba v topo 10 MMPORG na Androidu (v ruskem jeziku) sploh ni presenetljiva. Skozi svojo dolgoživost Arcane Legends (izdaja 2012) je postala ena izmed najbolj priljubljenih MMORPG v zgodovini trga mobilnih zabav.


Kljub strašnemu uspehu in ogromnemu številu oboževalcev naslov v svojem žanru ne pokaže nič posebnega ali nenavadnega. Igralec mora izbrati znak enega od treh razpoložljivih razredov. Heroji se med seboj razlikujejo z različnimi veščinami in sposobnostmi.
Arcane Legends prav tako daje priložnost za sodelovanje v bitkah PvP proti drugim uporabnikom. Zahvaljujoč razvijalcem aplikacija prejema stalno podporo in nove posodobitve v obliki dodatnih funkcij, funkcij in dogodkov.

Ninja prihaja

Ninja prihaja je še ena fascinantna MMORPG v vrhunski igri "Android", ki govori o magičnem svetu Naruta. Igra se šele začenja in že smo priča neenakemu boju med pogumnim ninje in skrivnostnim junakom, katerega obraz je skrit pod masko. Kaj se dogaja tukaj? V tem moramo razumeti! Skupaj z glavnim junakom bomo obiskali najbližjo vas, kjer bomo imeli veliko zanimivih obiskov in spodbudili nagrade za vsako poslanstvo. Uporabniki mobilnih naprav bodo zagotovo zadovoljni s pisano grafiko risb in razburljivo igro, in vsi ljubitelji "Naruto" čakajo na vesela srečanja z že znane znake.

Celtic Heroes

Naslednji naslov je lahko malo izgubljen v ozadju številnih fantazijskih RPG-jev, vendar še vedno zasluži nič manj pozornosti ljubiteljem mobilnih MMO-jev. Gre za keltske junake - projekt, ki temelji na keltskih predmetih.
Igra ne poskuša zamešati uporabnikov z novimi funkcijami in kompleksnimi podrobnostmi - vsebuje samo najbolj bistvene in osnovne značilnosti: glavno podjetje, zadolžitve in naloge, sposobnost pridružitve cehov (klanov), spretnosti, bitko v načinu PvP in še veliko . Igralci izberejo, da gredo skozi enega junaka iz petih razpoložljivih razredov. Morda je ena od glavnih značilnosti keltskih Heroes lahko imenujemo trgovina znotraj igre, prisotnost katere v igrah tega žanra je zelo redka.

Durango: Wild Lands

Durango se uvršča med relativno novo igro za mobilne naprave, ki se je na trgu pojavila leta 2017. Prva stvar, ki ujame oči - to je precej nenavadno za podoben žanr nastavitev in precej zanimivo zvyazka. Sprva je glavni junak šel z vlakom, vendar kmalu začenja slišati zvoke nekoga, ki kliče in skrivnostni hrup, ki prihaja iz sosednjega avtomobila. Brez veliko razmišljanja, naš junak gre na raziskovanje in spozna najbolj verodostojnega dinozavra. Izkazalo se je, da je bil vlak skupaj z vsemi potniki iz neznanega razloga prenesen v prazgodovino, kjer človek ni več nekdanji kralj narave.
Durango: Wild Lands je igra o preživetju, čeprav neprijazna, vendar na svoj načinprivlačen svet. Igralec se bo naučil loviti in loviti, graditi različne zgradbe in utrdbe, iskati koristne stvari in se seveda soočiti z izvirnimi (in ne zelo) pošasti. Glavna stvar je, da pokažete vztrajnost, in potem bo Durango svet kraj, ki ga ne želite zapustiti.

Naročilo & amp; Chaos 1 in 2

Niz vznemirljivih MMORPG-jev "Order and Chaos" se pogosto imenuje peni slavnega "World of Warcraft", samo za mobilne naprave. Po najboljših tradicijah fantazije, Dogodki & amp; Kaos se odvija v čarobnem in čudovitem svetu. Zahvaljujoč vrhunskemu sistemu črpanja, lahko vašemu liku naučite več kot sto veščin in sposobnosti. Upor konkurence, pošasti in drugih sovražnikov mobs pomaga, da imajo velik arzenal, ki vključuje najbolj raznoliko orožje. Uporabniki se lahko zabavajo z obsežnimi bitkami, nevarnimi potovanji v ječami, močnimi vojaškimi bitkami in različnimi edinstvenimi misijami, s skupnim številom več kot tisoč. Poleg tega, Order & amp; Chaos 1 in 2 sta brez dvoma eden najboljših naslovov iz naše MMORPG topaz za Android z odprtim svetom.

Warspear Online

Še ena MMORPG, ki je, tako kot Arcane Legends, že od leta 2008 na trgu iger na srečo. Doslej je količina igralnih vsebin že dosegla rekordne ravni, medtem ko še vedno narašča z vsakim dnem. Igralci so vabljeni, da se udeležijo več kot 1500 zanimivih misij, zaslužijo več kot 15 mladičkov, raziščejo 8edinstvenih lokacijah in preverite moč v prostorih PvP.

Tako kot pri vseh standardnih MMO, se prehod Warspear Online začne z ustvarjanjem lastnega značaja. Izbira se opravi v štirih razredih in dveh povezavah, pri čemer se lahko junak vključi v katerokoli posebno vrsto obrti. Morda je edina značilnost, ki lahko spodbudi potencialne igralce iz Warspear Online, da uvedejo nakupe znotraj iger na srečo. Po drugi strani pa je dodajanje takšnih transakcij postalo priložnostna zadeva za večino mobilnih iger. V vsakem primeru se samo igralec odloči!

Armed Heroes Online

Še naprej govorimo o Android Top 10 MMORPG igrah na Androidu in gremo k Armed Heroes, najnovejšemu razvijalcu projekta iz Hong Konga. Upoštevajte, da je bila igra primerna za vse najvišje položaje v ZDA in Aziji. Resnično kaže odlične zmogljivosti na mobilnih napravah, poleg tega pa ima tudi svojo 3D podporo motorja. Uporabniki so vabljeni, da igrajo za enega od šestih znakov. V razredih ni nič novega in vsi so dobro znani občudovalcem vseh MMO-projektov: obstaja tudi pogumen vitez, skrivnostni nekromant, skriti morilec in drugi znani liki. Vsak razred ima svoje posebne spretnosti, sposobnosti in taktike boja. Armed Heroes Online bo zagotovo privlačen za vse ljubitelje dobrih MMORPG in očaral fantazijske svetove.

Kraljevo osvajanje II

Založba naslednje igre je bila slavna velikanska družba "Sega". Kingdom Conquest II je razburljiv koktajlodlična igra, zanimiva zgodba in razburljiv svet, poln različnih dogodivščin in bitk. Z izbiro znaka bo igralec šel na potovanje skozi temačne ječe, da bi se spopadel z vsemi nečistostmi in pošasti. Kot obrambo lahko uporabite ogromen arzenal orožja, vrsto opreme in seveda čarovnijo. Na splošno je boj z pošasti bolj zanimiv ne samo sam, ampak tudi v družbi drugih igralcev. Zato Kingdom Conquest II uporablja aktivno internetno povezavo za podporo uporabniku prijaznemu načinu za več igralcev.

Svet Prandisa

In končali bomo naš trenutni vrh MMORPG na Androidu (v ruščini) v igri World of Prandis. Ta mojstrovina iz studia Oryugengames bo privlačna vsem tistim, ki nimajo klasične igranje vlog v čarobnih svetovih. Glavni lik Prandisovega sveta je mogočni junak, ki veliko potuje in nenehno išče zanimive dogodivščine.
Moral se bo boriti z močnimi pošasti, zaslužiti denar, zbrati izkušnje in zbrati res kul trofeje. In če sami ne želite iti v svet Prandisa, se lahko vedno pridružite ceh ali se pridružite svojim prijateljem.

Sorodne publikacije