Ciljna stran: primer, ustvarjanje, funkcije

Delo na vašem spletnem mestu je delovno intenziven proces. Potrebno je razviti načrt in oblikovati cilj. Ko ustvarite spletno mesto in delate na njegovi uporabnosti. Nato se morate osredotočiti na optimizacijo iskalnikov in oglaševanje. Promocija socialnih omrežij ne bo odveč. Ampak morate upoštevati vse, od barve ozadja do ciljne strani. Obstaja veliko primerov, glavna stvar je, da dobro razumemo njeno načrtovanje.

Koncept

Ciljna stran se v angleščino prevede kot "ciljna stran". Zato se pogosto imenuje pristanek. Naloga take strani je zbrati kontaktne podatke obiskovalcev. Ponavadi se uporablja za oglaševanje in vključevanje občinstva. Odvisno od ciljev lastnika se lahko dajo na storitev ali izdelek.


Znanje, kako narediti ciljno stran, lahko reši veliko težav. Ponavadi prihaja iz socialnih omrežij in poštnih seznamov. Na enak način, kot ga dobi prek oglaševalskih podjetij. Stran mora spremeniti navadnega obiskovalca v kupca in ga pozvati, da usmeri akcijo. Analiza obiskov te strani zagotavlja podatke, ki lahko pomagajo izboljšati uporabnost in delajo na optimizaciji.

Vrste

Pred pregledovanjem primerov ciljnih strani je vredno razumeti, kaj so. Strokovnjaki za optimizacijo običajno dodelijo štiri možnosti:
 • samostojno;
 • mikrosistem;
 • glavna lokacija;
 • Segmentacijska stran.
 • Seveda takšna razvrstitev ni bistvena. Samo ona jePomaga pri označevanju obstoječih ciljnih strani. Poleg tega se lahko možnosti združijo in ustvarijo nove.


  Samostojna ciljna stran

  To je neodvisna stran spletnega mesta. Ne zahteva pomožnih elementov. Njena glavna naloga je motivirati akcijo. Če je izdelan kvalitativno, se obiskovalec takoj obrne na kupca, ki izbere izdelek ali storitev ali pa se naročnino odloči za posredovanje kontaktnih podatkov. Za zajemanje pozornosti copywriters uporabo živahnih in nepozabnih sloganov. Na tej strani morate poudariti poudarek, poudariti glavne prednosti. Najbolje je uporabiti minimalistični dizajn, vendar z uporabo velikih opaznih elementov.

  Microsite

  Primer ciljne strani, ki jo predstavlja mikrosajt, mora izgledati kot ločen vir. Običajno je to posebej ustvarjena stran, ki ne vsebuje več kot pet strani. Vsebuje samo informacije o zagotavljanju storitev ali blaga. Vir mora vsebovati čim več živahnih slik in promocijskih videoposnetkov. Značilno je, da mikropodjetje uporabljajo velika podjetja, ki se že lahko pohvali.

  Glavna stran

  V tem primeru je posebej izbran par strani na glavni strani. Tudi tu so svetli slogani in pomembni predlogi. Učinkovitost te ciljne strani je majhna, saj ima vir veliko elementov, ki lahko motijo ​​obiskovalce.
  Ta stran je enostavna za optimizacijo in vzdrževanje visoke stopnje pretvorbe.

  . \ Tsegmentacija

  To je ustvarjanje strani, ki temelji na obstoječi domeni. Ta možnost ima lahko več ciljnih strani. Pomaga zagotoviti visoko stopnjo konverzije. Čeprav obstajajo težave z optimizacijo in promocijo.

  Značilnosti

  Dobre ciljne strani lahko opravijo vse delo za strokovnjake za SEO in oglaševalce. Ta vrsta promocije jasno pomaga hitro in učinkovito povečati konverzije. Značilnost pristanka v svojem oglaševanju. Če naslov oglasa sovpada z naslovom ciljne strani, bodo uporabniki z veseljem prišli na pravo stran. Zelo dobro je, če se stavki ne ujemajo popolnoma in se dopolnjujejo tako, da občinstvo razume relevantnost. Prav tako je pomembno ohraniti razmerje ostrenja 1: 1. Opravite svojo ciljno stran - nastavite en cilj in ga dosežite. Zato je priporočljivo, da kot cilje ustvarite toliko gumbov, ki jih je mogoče klikniti. Najbolje je, če je eno. Potem se obiskovalčeva pozornost ne bo razpršila v druge dejavnike.
  Zelo pomembno je, da v načrtih izvedete A /B teste, le zaradi njih je mogoče razumeti, katera možnost bo na koncu popolna. Za začetek lahko določite videz, da določite konverzijo in izberete dobro možnost. Pomembno je, da poskusite in preverite pri ustvarjanju spletne strani. Če primerjate različne možnosti, lahko ostanete v najbolj popolnem vzorcu. Pomembno je vedeti, da lahko primeri ciljnih strani pomagajo samo v zgodnji fazi, vendar lastnik spletnega mesta ne zanimačaka na nekaj preoblikovanj.

  Ključne komponente

  Če se odločite, da boste sami ustvarili ciljno stran, morate za vas določiti glavne komponente:
 • naslov;
 • podnaslov;
 • UTP;
 • kazalnik zaupanja;
 • klicna tipka;
 • sekundarna pritožba;
 • navigacijski meni;
 • video;
 • oblika zajemanja.
 • Naslov

  Vlogo vodje je težko preceniti. Obiskovalca mora prepričati, da se mora seznaniti z vsebino in v idealnem primeru postati kupec. Seveda ni idealnega naslova za ustvarjanje algoritma, vendar strokovnjaki priporočajo:
 • začnite z besedo "kako";
 • uporabite obrazec za pomoč;
 • ne pozabite na humor;
 • navesti razlog za izbiro tega določenega izdelka ali storitve;
 • najdejo rešitev za problem obiskovalca.
 • Podnaslov

  Nič manj pomemben je podnaslov, če je potrebno. Seveda ga ne smejo uporabljati vse strani. Toda, če glava ni uspela dati največ pomembnih informacij, lahko uporabite podnaslov. Ne sme biti preveč opazen, ampak mora nadaljevati s temo naslova.

  UTP

  Edinstvena ponudba za trgovanje je bolj pomembna za internetno trženje kot kdaj koli prej. Zdaj, v času ogromne konkurence, se mnoga podjetja izgubijo, ker ne morejo ponuditi UTP. Vendar pa mora biti, ker brez nje ni smiselno sodelovati s podjetjem. Na ciljni strani je zaželeno oblikovati UTP: kaj lahkoPredlagajte obiskovalcu, da vaši konkurenti ne morejo. Zaželeno je, da se zanašamo na storitve ali blago. Morda so najcenejši na trgu ali zelo kakovostni. Morda pogosto delite delnice ali imate popust za stalne stranke. V skupščini UTP je treba uporabiti:
 • označene sezname;
 • strukturirano besedilo;
 • ​​
 • zapustiti prostor med mislimi;
 • uporabljajo vse tehnike, ki bodo besedilo razdelile na dele in naredile berljive.
 • Kazalniki trendov

  Običajno se pri uspešnih primerih ciljnih strani ta parameter vedno uporablja. To so elementi, ki oblikujejo zaupanje bodočega kupca. Običajno z uporabo statistike, logotipa, resničnih pregledov, pravilnika o zasebnosti. Vse to pomaga obiskovalcu razumeti, da njegovo podjetje ne bo pokvarilo in zagotavljalo kakovostne storitve.

  Tipka za klicanje

  Bolje je, če je na strani samo en gumb. Tako bo pokazala glavni namen vašega podjetja. Poleg tega bo mogoče dobiti natančne rezultate konverzij. Gumb mora biti svetel in opazen. Bolje, če je v kontrastni barvi (rdeča na belem ozadju). Prav tako je vredno uporabiti prilagojene fraze.

  Sekundarni poziv

  Če veliko izdelkov ali storitev zahteva natančnejše opise, ena ciljna stran morda ni dovolj. V tem primeru lahko uporabite več klicnih tipk. Spomnimo se, da mora biti glavni gumb še vedno poudarjen in bolj opazen kotdruge

  Meni za krmarjenje

  To je najhujši sovražnik ciljne strani. Nič ne sme odvrniti kupca od posla. Če obstajajo dodatne povezave ali meniji, bo to verjetno povzročilo zmedo in izgubo zanimanja za podjetje.

  Video ali slika

  Težko si je predstavljati primer ciljne strani, ki ne bi imela nobene podobe. Videoposnetek lahko postane zanesljiv kazalnik. Slike razblažujejo platno besedila. Zahvaljujoč njim lahko grafično prikažete prednosti podjetja ali oblikujete UTP. Infografika je zdaj zelo priljubljena.

  Oblika ulova

  Biti mora jedrnata. Seveda se zgodi, da so dolge oblike ledu uspešnejše, vendar se to zgodi zelo redko. Običajno zelo kratka formulacija vseh koristi prispeva k visoki stopnji konverzije. Vendar preskakovanje ni vredno, saj obiskovalec preprosto nima dovolj informacij.

  Primeri

  Seveda je veliko odvisno od ciljev lastnika. Šele potem, ko ste določili naloge spletnega mesta, lahko izbirate med primeri ciljnih strani z visoko konverzijo. Če je en primer uspešen na enem viru, to ne pomeni, da bo prinesel konverzijo na vašem spletnem mestu. To bi moralo upoštevati in pravilno oblikovati nepoštena praksa. Naročniška stran je en primer cilja. Naloga te možnosti je, da obiskovalcu pošljete elektronsko pošto za nadaljnje delo z njim. Tako lahko oblikujete bazo in sodelujete v e-poštnem marketingu. V tem primeru je pomembno uporabiti vabo: prost tečaj, webinar ali imenik.Stran izdelka je razvita posebej za izdelek. Njen namen je prodaja izdelkov. Običajno se v tem primeru sprejme samo ena postavka, da ne bi izgubili pomena. Takšen pristanek mora vsebovati gumb "Nakup", kartico proizvoda z opisom, ceno, kontaktne podatke itd. Landingham je podoben izdelku, vendar prodaja izdelke tukaj. V tem primeru lahko gumb "Nakup" zamenjate z "Naročite klic". Pomembno je tudi, da določite telefon podjetja. Blagovna znamka se pogosto pojavlja v velikih podjetjih. Ta stran se običajno ne nanaša na prodajo storitve ali izdelka. Uporablja se za objavo tega. Na primer, lansira nov model pametnega telefona iPhone in bo zagotovo povedal na ciljni strani.

  Delo s pristankom

  Če se odločite za samostojno delo, boste potrebovali oblikovalca. Ciljno stran običajno razvijejo strokovnjaki: optimizatorji, tekstopisci, oblikovalci in tržniki. Če pa se odločite za delo, boste morda potrebovali pomožna orodja. Na internetu lahko najdete zelo priljubljene oblikovalce predlog. V tem primeru ni treba porabiti denarja za oblikovalce. Na primer, dobra storitev je Wix. Pomaga pri razvoju spletnih mest in je tudi odlična platforma za oblake. Ukit - pomočnik za poslovne lokacije. Za razliko od prejšnje različice omogoča brezplačno uporabo 2 tednov. Mesečno, boste morali plačati 4 $. Bloxy je vir za ustvarjanje predavanj in strani na eni strani. Pomagalo bo tudis promocijskimi stranmi in polnimi viri. Tilda je orodje za ustvarjanje poslovnih strani in medijev. Lahko delate z eno spletno stranjo za 50 strani brezplačno.

  Sorodne publikacije