Obnovi iPhone 6: Funkcije, funkcije, za razliko od izvirnika

Težke gospodarske razmere v državi so vplivale na družinski proračun ljudi. In če bi pred dvema letoma vsak peti prebivalec Rusije lahko privoščil nakup najnovejšega modela Appleovega najboljšega mobilnega telefona, potem se je vse dramatično spremenilo. Zdaj domači kupec, ki pogosto žrtvuje kakovost, pridobi kitajske naprave, ki imajo nizko vrednost. Na žalost ni treba govoriti o brezhibnem delu. Vendar, kaj je treba storiti za tiste, ki še vedno želijo kupiti kakovosten stroj, vendar ne plačajo nor denar? Rešitev je - iPhone 6 telefon je obnovljena! "Povezljivost" je uradni partner, ki se ukvarja z maloprodajo takih pripomočkov. Proizvode dobijo neposredno od proizvajalca, zato je ponarejanje popolnoma izključeno.


Trenutno vsi ne vedo, kaj razlikuje obnovljeni telefon od novega. O tem in drugih, ne manj zanimivih trenutkih bomo povedali v našem članku.

Na kratko o iPhone 6

Pred dvema letoma, v letu 2014, je bil predstavljen nov pripomoček - iPhone 6. Gre za pametni Apple. "Apple" ni prvič začudil svoje kupce. Dve različici modela sta bili izdani: z indeksom 6 in 6 Plus. Spadajo v osmo generacijo priljubljenih telefonov. Navzven so pripomočki precej podobni. Obe delujeta na platformi iOS 8. Njihova debelina je 7 mm, zasloni pa so nekoliko drugačni. Na iPhone 6 ima ločljivost 1334x750 slikovnih pik (47 ") in spremembo z indeksom Plus - 1920 x 1080 slikovnih pik (55"), tip - RetinaHD.V skladu s tem se naprave razlikujejo po velikosti: prva - 1381 x 67 x 69 mm, druga - 1581 x 778 x 71 mm. Modeli so opremljeni s procesorjem blagovne znamke Apple A8. Uporabljeni telefoni se edinstveno ne razlikujejo od novih, pod pogojem, da so bili popravljeni v Appleovih servisnih centrih. iPhone 6 je povsem enak kot original.Pregledi modelov

Tudi za obnovljeno iphone bo treba plačati več kot 15 tisoč rubljev. Zato kupci želijo vedeti resnične ocene o tem modelu. Zdaj je vredno reči, da je 90% lastnikov popolnoma zadovoljnih s svojo pridobitvijo. Senzor deluje odlično, visoko kakovostne slike in video, dobre tehnične lastnosti. Posodobljen dizajn se je takoj zaljubil v vse. Zaobljeni robovi so naredili precejšen pametni telefon po velikosti precej urejen na zunanji strani. Vendar so bile ugotovljene pomanjkljivosti. Nekatere naprave iPhone 6 Plus imajo težave s togostjo. Po navedbah družbe ni bilo več kot 10 takih situacij, vendar so to takoj izkoristili konkurenti, ki so ta model označili za krhko in negotovo. Seveda je bila to preprosta tovarniška poroka, ki so jo delavci Apple hitro odpravili. Zato, nakup iPhone 6 Plus obnovljena, ne morete preživeti: ta problem ne bo več prišlo. Druga pomembna točka je, da so v teh napravah našli nikelj. Ta kovina pripada močnim alergenom. Lahko povzroči resne zaplete. Zato se ljudem svetuje, da so zelo previdni.

Obnovljeni iphone - kaj to pomeni?

Preden nadaljujete z opisom tega modela, je to potrebnoda bi razumeli, kaj pomeni izraz: "i Phone 616Gb je obnovljen". Od lanskega leta so take naprave napolnile police trgovin. Zdaj pa si poglejmo glavne teze, ki vam bodo pomagale razumeti, kaj so ti pametni telefoni.
 • Proizvodi, imenovani "obnovljeni", morajo biti certificirani. Kaj to pomeni bo povedal malo kasneje.
 • Stroški takšnih modelov so bistveno drugačni od novih cen in se gibljejo v okviru 17.000 rubljev.
 • Popravilo naprav se izvaja v uradnih servisnih centrih podjetja Apple.
 • Obnovljeni iPhone 616Gb je pakiran v posebnih škatlah, ki vsebujejo ustrezne informacije. Komplet z vsemi potrebnimi (polnilnik, USB kabel, slušalke). Serijska številka na škatli in telefon se morda ne ujemata. Zakaj? Preberite spodaj.
 • Med popravilom se vsi deli, vključno z ohišjem, zamenjajo z novimi, zato prodaja sledi predvsem novemu stroju, ki je opravil vse potrebne preglede in preskuse.
 • Kako razlikovati iPhone 6 od obnovljenega?

  Mnogi kupci so zaskrbljeni zaradi vprašanja: "Kakšne so razlike med originalnimi in obnovljenimi telefoni?" Trenutno bodo predstavljena glavna merila, ki bodo pomagala hitro določiti različico pametnega telefona.
 • Serijska številka. Vse enote se prodajajo v blagovnih znamkah, ki imajo serijsko številko. Prav tako podvaja na sam telefon in na primer. Če je število v vseh treh primerih enako, potem imate nov model. Vendar pa obstajajo razlike. To pomeni, da je naprava obnovljena. Med popravilom je proizvajalecSpremeni telo in druge podrobnosti. Telefon je pakiran v drugo škatlo.
 • Stroški. Praviloma se originalni pripomočki TM Apple prodajajo po visoki ceni (16 Gb - okoli 37 tisoč rubljev., 64 Gb - v okviru 42 tisoč rubljev. Če je bistveno podcenjen - to je prvi zvonec za kupca, da razmisli. Obnovljeni telefoni stanejo za tretjino ceneje, včasih pa obstajajo tudi takšni, katerih stroški so nižji od 15.000 rubljev. Običajno so te naprave ponarejene in nimajo certifikata RosTest.
 • Jamstveni rok. Na obnovljenih strojih proizvajalec daje garancijo samo za eno leto. Vendar pa je to dovolj, da preverite delovanje telefona. Nekateri prodajalci ponujajo podaljšanje garancijske dobe za dve leti. V ta namen se sklene pogodba in zaračuna majhno plačilo. Če telefon ni kupljen v mobilni kabini, je priporočljivo, da se obrnete na uradne dobavitelje, garancija velja za ta stroj. Takšni preprosti ukrepi bodo pomagali, da ne postanejo žrtve goljufov.

 • Vrste obnovljenih telefonov

  Obnovljeni iPhone 6 je lahko dveh vrst. Prvi - je bila tovarniška popravila. To pomeni, da je v napravi popolna zamenjava delov, karoserije, baterije. Vsi uporabljeni elementi so izvirni. Set prihaja z blagovnimi slušalkami, ki so pakirane v posebni škatli. Takšni modeli, preden pridejo na števec trgovin, so certificirani RosTest. Ona dokazuje, da je bila naprava popravljena v Appleovem servisnem centru. Druga vrsta je povezanatelefoni, ki jih običajno popravijo kitajska podjetja. Odkupijo lomljene naprave za praktično brez vrednosti. Po opravljenih popravilih z uporabo poceni delov. Od originalnega iPhone 6 ostanejo le matična plošča in procesor. Takšni pripomočki ne bodo trajali dolgo.

  Kako razlikovati med ponarejanjem?

  Če je obnovljen iPhone 6 certificiran s strani Apple, potem je polnilnik, slušalke, kabel samo originalen. Pred nakupom je priporočljivo preveriti celoten komplet. Zakaj je to potrebno? Če je naprava kitajski ponaredek, se bo polnilnik bistveno razlikoval od izvirnika. Prav tako bodite pozorni na embalažo slušalk. Nima logotipa podjetja. Neoboroženo oko lahko vidi še en odtenek - razliko pisave. Na nekaterih elementih natisnjenih veliko svetlejši od izvirnih modelov.

  Test učinkovitosti

  Pred nakupom obnovljenega iPhone 6 je treba preveriti njegovo delovanje. To je potrebno, da se takoj odkrijejo očitne napake. Glavni problem pri tem modelu je zvočnik. Zelo je tih. Ne bo nemudoma takoj preveriti glasnosti mikrofona. Če želite to narediti, boste morali vklopiti telefon in vstavite sim kartico neposredno v trgovini in pokličite vse naročnike. V tem pogovoru bodo zaznane težave z obsegom. Priporočljivo je tudi, da bodite pozorni na zaslon. Slika mora biti jasna. Če želite preveriti delo fotoaparata, lahko naredite nekaj fotografij. Pomembno: ZunajObnovljen iPhone 6 - kot nov, zato iskanje razlik nima nobenega smisla. Ta model je funkcionalni pametni telefon, opremljen z velikim številom različnih aplikacij. Včasih pomagajo preveriti stanje naprave. Kitajski ponaredki, na primer, ne delajo kompasa. Njegova puščica se vrti v naključnem vrstnem redu, ne da bi definirala strani sveta. Treba je omeniti, da imajo takšne naprave skrite napake (težave z delovanjem baterije, neprostovoljno izklop /vklop itd.). Da bi jih odkrili, je potreben čas. Proizvajalec daje garancijo za obdobje enega leta.

  Varnostna kopija

  Številni lastniki pametnih telefonov Apple se sprašujejo, kako obnoviti varnostno kopijo iPhone 6. Kljub temu, da so ti telefoni precej zanesljivi, lahko še vedno ne uspe. V tem primeru so razvijalci zagotovili možnosti za hitro obnovitev razpoložljivih podatkov. Za to morate vnaprej varnostno kopirati iCloud. Shranite jo lahko tako na samem telefonu kot na osebnem računalniku. Če želite ustvariti kopijo, morate odpreti Nastavitve, tam najti postavko iCloud. Imela bo podmeni "Shranjevanje in kopiranje". Ko jih vnesete, morate klikniti »Ustvari kopijo«. Po uspešnem ustvarjanju lahko greš v drugo fazo. Odvisno od tega, kakšen telefon - nov ali star - bo obnovljen. Poglejmo obe možnosti.
 • Obnovite kopijo na novi napravi. Ko nastavljate telefon, morate uporabiti možnost »Obnovi iz kopije iCloud«. Pred namestitvijo se morate prijavitisnemanje Ko začnete postopek obnovitve in počakate na njegovo dokončanje.
 • Obnovite kopijo na starem telefonu. To storite tako, da ponastavite trenutne nastavitve. To lahko storite tako, da v meniju Settings, Basic, Reset, Delete Content in Settings izberete naslednje elemente. Telefon zahteva potrditev. Kliknite "Da" in počakajte, da se naprava ponovno zažene. Po tem lahko varnostne kopije obnovite tako kot s svojim novim telefonom (preko iCloud).
 • Skratka

  Torej, ali je vredno kupiti obnovljen iPhone 6? Seveda, ja! Ta nasvet bo namenjen skoraj vsem lastnikom teh telefonov. Članek podrobno obravnava vse nianse. Informacije so zanesljive, zato ni treba dvomiti. Pomembno je razumeti, da so v obnovljenih modelih vse podrobnosti in elementi popolnoma novi. Zato se postavlja vprašanje: "Zakaj plačati več?"

  Sorodne publikacije