Spletna stran blockchain.info. Povratne informacije uporabnika

Kaj združuje uporabnike, ki so pustili povratne informacije o blockchain.info v letu 2017? Večina od njih se ni mogla prijaviti na svoje plačilne račune. Trajalo je nekaj dni. Zakaj so gesla začasno prenehala delovati - še danes niso znana. Čeprav je eno zanimivo dejstvo še vedno zgodilo: lastniki torbice, ugibati, da vstopijo na spletno stran iz drugega naslova IP, varno prišel do svojih prihrankov.

Kaj se je zgodilo s spletnim mestom konec leta 2017?

Predpostavke o možnih vzrokih se niso prisilile čakati. Tukaj je nekaj možnosti:
 • spletna stran ali računalnik lastnika denarnice je bil izpostavljen hekerskemu napadu;
 • vse napake - povečanje stopnje bitcoinov;
 • Angleško govoreči meščani so blokirali dostop do rusko govorečih uporabnikov.
 • Osebje oddelka za tehnično podporo, ki je odgovorilo na vprašanje imetnikov plačilnih računov, je bilo omejeno na naslednje fraze, kot je "nismo tukaj".

  Prednosti in slabosti blockchain.info. Povratne informacije za uporabnike

  Glavne neprijetnosti, po mnenju nekaterih lastnikov denarnic, so težave, s katerimi se soočajo, ko poskušate pridobiti gotovino za bitnoin. Z zbiranjem najnižjega zneska, ki ga je treba izpeljati iz sistema (in to, glede na informacije, ki so jih predložili člani "partnerja" Blockchaina - sto tisoč satoshi), uporabnik izve, da je prenos sredstev na bančno kartico možen le s sodelovanjem posredniških strani, od katerih ima vsak plačila za opravljanje storitev.


  Ker je prenos na kartico mogoč šele po več transakcijah, zaslužek prispe na ciljprecej "hujšanje".
  Še en minus so lastniki denarnice blockchain.info (čigar odzivi so bolj negativni) glede pomanjkanja možnosti za obnovitev gesla. Hkrati se uporabniki strinjajo z odločitvijo uprave spletnega mesta, ki je to možnost uporabil za varnost samih uporabnikov. Mimogrede, skepticizem spletnih podjetnikov vidi namen v tej akciji. Še posebej zato, ker je Mreža našla neuradno potrditev malomarnosti lastnikov spletnih mest. Uporabniki, ki ne želijo razkriti svojih dejanskih imen, bodo dejstva izgube BTC prijavili neposredno z računa.

  Zaradi pravičnosti je treba opozoriti, da so odgovori o razkritju o blockchain.info napisani za preusmeritev storilcev kaznivih dejanj na druge podobne spletne projekte. Nekateri uporabniki (domnevno člani napotitvenega programa) kličejo rusifikacijo (čeprav delno) te strani kot pozitivne strani obravnavane virtualne torbice. Ta izjava ni odobrena za večino imetnikov plačilnih računov. Delno rusifikacija je precej pomanjkljivost kot plus. Treba je omeniti, da so partnerji "partner" pripravljeni vključiti skoraj vse možnosti denarnice: in anonimnost in sposobnost za delo z torbico v brskalniku, in dostopnost do vseh elektronskih naprav

  Kako goljufi uporabljajo spletno stran blockchain.info. Mnenja očividcev

  \ t
  Vse se začne z dopisom, poslanim na elektronsko sporočilo, ki je priloženo denarnici morebitne žrtve. Ob povedal "srečo", da je stran blockchain.infose je odločil, da ga bo označil kot 500-tisočinskega ali milijontega uporabnika denarne nagrade, goljufi ponudijo lastniku denarnice, da dokaže, da plačilni račun res pripada njemu. Da bi prejemnik prejel plačilo (znesek od 10 do 50 BTC), mora prejemnik poslati blockchain.info odzivno pismo, ki vsebuje mnemonik (dolga povezava, sestavljena iz nabora znakov, ki ga uporabnik prejme, ko je denarnica aktivirana). Pregledi uporabnikov, ki so že prejeli takšna pisma, so jezni. Obstaja med lastniki računov blockchain ljudi, ki so se odzvali na sporočilo neznanega in jim dali svoje mnemonik (in s tem dostop do njihovih bitokin-denarnic), ni znano.

  Sorodne publikacije