Navodila: kako izbrisati račun v ICQ

Nekateri uporabniki socialnih omrežij in kurirji občasno morajo izbrisati svoj račun. Ta članek pojasnjuje, kako lahko trajno izbrišete račun v ICQ. Razlogi so lahko povsem drugačni, od nepotrebnega profila neuporabe, ki se konča z nekaterimi osebnimi problemi.

Kaj je ICQ

Storitev Icq.com je sistem za takojšnje sporočanje, ki uporabnikom omogoča posredovanje informacij drug drugemu. Tudi v ICQ lahko izmenjujete video-, avdio datoteke, slike itd. Storitev se distribuira na najbolj priljubljenih platformah, kot so Windows, Android ali iOS. Ustvaril je 15. novembra 1996 starejši učenci iz Tel Aviva. Prednost tega glasnika je bila, da ga lahko prenesete brezplačno (kar je v času 90-ih let novost). Od takrat je Aaska šla daleč.


Brisanje računov je bilo na voljo do leta 2002. Še vedno so neznani razlogi za odstranitev te funkcije. Ena izmed najbolj priljubljenih različic je, da so na ta način ustvarjalci ICQ želeli umetno zvišati število uporabnikov na račun računov, ki so že dolgo aktivni in se ne uporabljajo več.

Kako odstraniti račun v ICQ

Funkcija brisanja računa je bila odstranjena od leta 2002. V zadnjem času pa je uporabnikom spet na voljo. Preden začnete postopek odstranitve, morate vedeti, da tega ni mogoče izvesti iz same aplikacije. Ta funkcija je na voljo samo prek spletne strani ICQ. Torej,Da bi izbrisali račun icq, potrebujete: 1) Pojdite na naslov, preko katerega lahko izbrišete račun. Za to povezavo: http://www.icq.com/delete-account/. 2) Prijavite se v svoj račun. To lahko storite s telefonsko številko ali z uporabo e-poštnega naslova. 3) Vnesite geslo iz svojega računa. 4) Če želite svoj profil shraniti pred vsiljivci, bo na vašo telefonsko številko poslana posebna SMS-koda, ki jo boste morali vnesti v polje, ki se pojavi na spletnem mestu. 4) Kliknite na rumeni gumb "Izbriši račun" in s tem potrdite dejanje.
Brisanje profila je postopek, ki je nepovraten. In čeprav so informacije za uporabnike nekaj časa shranjene v bazi podatkov ICQ, je ne bo mogoče obnoviti.

Odstranitev programa

Ko se naučite brisati račun v ICQ in upoštevate zgornja navodila, lahko profil izbrišete samo. Vendar postopek za odstranitev ICQ še ni zaključen. Za popoln izhod morate odstraniti programe iz računalnika ali mobilnega telefona. Če želite odstraniti aplikacijo iz telefona, morate zapreti ikono bližnjice. Potem, ko ga telefon osvetli, ga povlecite v smeti. Operacijski sistem vas bo pozval, da potrdite dejanje, potem pa bo uporabnik izbrisan iz telefona.
Če želite odstraniti ICQ iz računalnika, potrebujete nekaj več časa. Postopek je naslednji: 1) Odprite meni Start. 2) Pojdite na nadzorno ploščo. 3) Iščemo oddelek "Programi in komponente". 4) Našli smo Messenger ICQ. 5) Z desno tipko miške kliknite in izberite dejanje »Izbriši«.
Predhodni umik s računazapis je neobvezen. Ko razumete, kako izbrisati račun v ICQ, je koristno vedeti, da se boste v prihodnje, če se boste morali ponovno registrirati v tem sporočilu, ponovno uporabiti staro telefonsko številko.

Sorodne publikacije